Son 8 kilo..

Aaa neden o kadar erteliyorsun ? Hepimiz birbirimizi hastaneye göndermeye çalışıyoruz ama ....
hiç sevmem ya doktor felan mecbur kalmadıkça gitmem ( mecburiyet durumu bana göre yürüyemez hale gelmem allah korusun , o derece sevmiyorum )

Galaksi not 7 mi ? Benim ki de 3 daha geçen sene benim ki son modeldi hangi ara 7 olduysa çok sinirleniyorum . . Ben samsung sevmiyorum ya yavaşlıyor donuyor . Bende degistirmek istiyirum ama degistiremem bi okula gidiyim de inşallah

Galaksi not 7 mi ? Benim ki de 3 daha geçen sene benim ki son modeldi hangi ara 7 olduysa çok sinirleniyorum . . Ben samsung sevmiyorum ya yavaşlıyor donuyor . Bende degistirmek istiyirum ama degistiremem bi okula gidiyim de inşallah
benim şimdi kullandığımda sony buda şarjı çok yiyor napıcaz illa 6s plus mu alacaz

Ahaahah bekleyelim 2 ay sonra 8 i çıkar kesin . Ay bu teknolojiye ben ayak uyduramiyorum hangi ara ne uretiyolar
ya bende alıyorum ne kadar süre giderse kullanıyorum işte açıkçası yenisi çıktı hadi hemen alayım modunda değilim

`