şarjda kullanmayın yavrum çocuğum şu telefonları
4 senedir doktora gidicem inşallah , ne olduğunu bilmiyorumGeçmiş olsun kireçlenme falan mı var
Ahahahşarjda kullanmayın yavrum çocuğum şu telefonları
Aaa neden o kadar erteliyorsun ? Hepimiz birbirimizi hastaneye göndermeye çalışıyoruz ama ....4 senedir doktora gidicem inşallah , ne olduğunu bilmiyorum
benimde öyle değişme vakti geldi artık arayış içindeyim bir iki telefonu gözüme kestimAhahah
Ama ne yapayım bu da hemencik bitiyo şarj dayanmıyor ki
hiç sevmem ya doktor felan mecbur kalmadıkça gitmem ( mecburiyet durumu bana göre yürüyemez hale gelmem allah korusun , o derece sevmiyorum )Aaa neden o kadar erteliyorsun ? Hepimiz birbirimizi hastaneye göndermeye çalışıyoruz ama ....
Hangileri acaba bunlar ?benimde öyle değişme vakti geldi artık arayış içindeyim bir iki telefonu gözüme kestim
Aynen bende öyleyimhiç sevmem ya doktor felan mecbur kalmadıkça gitmem ( mecburiyet durumu bana göre yürüyemez hale gelmem allah korusun , o derece sevmiyorum )
ayy marka yazılıyormu bilmiyorum ki reklamları dönüyor bu sıra televizyondaHangileri acaba bunlar ?
gideriz birgün yaAynen bende öyleyimiyi bisey değil ama ... :/
benim şimdi kullandığımda sony buda şarjı çok yiyor napıcaz illa 6s plus mu alacazGalaksi not 7 mi ? Benim ki de 3daha geçen sene benim ki son modeldi hangi ara 7 olduysa çok sinirleniyorum . . Ben samsung sevmiyorum ya yavaşlıyor donuyor . Bende degistirmek istiyirum ama degistiremem bi okula gidiyim de inşallah
Ahaahahbenim şimdi kullandığımda sony buda şarjı çok yiyor napıcaz illa 6s plus mu alacaz
ya bende alıyorum ne kadar süre giderse kullanıyorum işte açıkçası yenisi çıktı hadi hemen alayım modunda değilimAhaahahbekleyelim 2 ay sonra 8 i çıkar kesin . Ay bu teknolojiye ben ayak uyduramiyorum hangi ara ne uretiyolar
Bende aynı .. bozuldukca yenilenir yeterya bende alıyorum ne kadar süre giderse kullanıyorum işte açıkçası yenisi çıktı hadi hemen alayım modunda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?