Son 8 kilo..

sanırım sporu yapamayacağım bacağım çok ağrıyor hala topallıyorum sen ne yaptın hareketleri
Benim de kalcam acıyo bugün 40 ar tane yaptım ve kesildim yatmadan bi 40 daha yapabilirim . Günden güne arttirmaya caliscam bianda o kadar çıkamıyorum . Seninde Bacağın bianda yaptığın için ağrıyo olabilir

aynen öyle oldu , bakalım yarın yaparım muhtemelen

kızlar dünkü menüm
sabah bir dilim tb ekmek peynir zeytin biber

öğlen bir kaşık bulgur, yoğurt, salata, tavuk şinitzel

ara iki kurabiye ve çay

akşam 19.00 da bir tabak yoğurtlu kabak yemeği
akşam 21.00 de 3 kare bitter ve bir incir + sütlü kahve

akşam 21.30 da uyudum haftasonu temizliği ve koşturmacası geç yatmacası 30 Ağustos tatili de keza öyle.. bayılmışım. Ama acaip iyi geldi uyumak. Arada çocuklar bişiler istedi onlara kalktım ve sonra hemen gene uyudum

ip atlayamadım.. cezamı çekeceğim..
Haftaya ki hedefim 1 kg. ahahah hahh bir daha ceza almiiim. 71.1 dim 70.1 oliim bari

Bugunun menüsünde hiç yazmiyim okulda toplantıda baklava vardı kola vardı arkadaşa kahveye gittik dondurma çıkardı üstüne suan öyle yemeği yemiyorum. İkindi tek öğün yapicam akşam yemeğinde erken yemiş olurum

bugün yediklerim;

sabah : 2 bardak soğuk su

kahvaltı : her zaman ki gibi

ara : 1 sade kahve , 1 dilim karpuz

öğle : 2 küçük poğaça

ara : 1 salatalık

akşam : 400 ml muzlu süt

gün içinde 2 litre su içtim 1 -1,5 litre daha içerim

Sabah: Kahvaltiliklar 1 lokma ekmekle
Öğlen annemle kaynanama gittik : 1 büyük dilim kek ,patates salatası ,makarna salatası yedim
Aksam: 1 tabak yoğurtlu makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…