Hava çok serinbugün burası sessiz
Hava çok serinenerjim düştü
Benim de kalcam acıyo bugün 40 ar tane yaptım ve kesildimsanırım sporu yapamayacağım bacağım çok ağrıyor hala topallıyorum sen ne yaptın hareketleri
aynen öyle oldu , bakalım yarın yaparım muhtemelenBenim de kalcam acıyo bugün 40 ar tane yaptım ve kesildimyatmadan bi 40 daha yapabilirim . Günden güne arttirmaya caliscam bianda o kadar çıkamıyorum . Seninde Bacağın bianda yaptığın için ağrıyo olabilir
Ay iyi hatırlattın bende bitki cayindan iciyimyatmadan açlık otunu kaynattım içiyorum
iç tabi iç yarasınAy iyi hatırlattın bende bitki cayindan iciyim
sanırım sporu yapamayacağım bacağım çok ağrıyor hala topallıyorum sen ne yaptın hareketleri
akşam yiyip yatmışın ablam en sevdiğim öğün şekliaaaa.. aşırı zorladın mı kuzum yaa... tüh.. biraz dinlendir kendini, kas masajı da olabilir.
Teşekkür ederim canım benim. Dün akşam memlekete gittik dünün menüsübety21 öğretmenim yeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun
Bugunun menüsünde hiç yazmiyim okulda toplantıda baklava vardı kola vardı arkadaşa kahveye gittik dondurma çıkardı üstüne suan öyle yemeği yemiyorum. İkindi tek öğün yapicam akşam yemeğinde erken yemiş olurum
çok giremiyorum ama bakıcam yine de hergün spor sorunumu halletsem çok iyi olacak ama olmuyor ya yapamıyorumbende 68 im vallahi tekrar başladık bakalım iyi gidiyoruz , burda mısın artık
biz burdayız canım ama sen zaten çok güzel kilo vermişsin maşallahburadayım sayılır
çok giremiyorum ama bakıcam yine de hergün spor sorunumu halletsem çok iyi olacak ama olmuyor ya yapamıyorum
Sabah: Kahvaltiliklar 1 lokma ekmeklebugün yediklerim;
sabah : 2 bardak soğuk su
kahvaltı : her zaman ki gibi
ara : 1 sade kahve , 1 dilim karpuz
öğle : 2 küçük poğaça
ara : 1 salatalık
akşam : 400 ml muzlu süt
gün içinde 2 litre su içtim 1 -1,5 litre daha içerim
sizin iş ciddiyete bindimi kız daha okulunu okumadanSabah: Kahvaltiliklar 1 lokma ekmekle
Öğlen annemle kaynanama gittik: 1 büyük dilim kek ,patates salatası ,makarna salatası yedim
Aksam: 1 tabak yoğurtlu makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?