Biz 5 senedir birlikteyiz de okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz inşallahsizin iş ciddiyete bindimi kız daha okulunu okumadan
ayrıca menüde olmamış yani
anam millet ne hızlı yaş 19 , 5 sene önce nerde gördünde sevdin kız allah seni , şaka bir yana allah gönlüne göre versinBiz 5 senedir birlikteyiz de okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz inşallah
Menü de hiç olmadı gerçekten sabah güzel yedim de oraya gidince çok kaçtı
Akşam yemeyim dedim aslında ama sonra çok acikiyorum 4 gibi uyuyorum ama hiçbişey yemiyorum gece yemelerim yok
Komşu cocuklariydikanam millet ne hızlı yaş 19 , 5 sene önce nerde gördünde sevdin kız allah seni , şaka bir yana allah gönlüne göre versin
dengelemen lazım , bu hafta ki hedefini unutma
sağ ol kuzum valla ne verdiysem ilk bi buçuk ayda verdim ilk bi buçuk ay 7 kilo verdim diğer bi buçuk ay 3 kilo çünkü bozdum bıraktım bozdum bıraktım ama allahtan almadımbiz burdayız canım ama sen zaten çok güzel kilo vermişsin maşallah
benimde öyle oldu malesef ama artık hep vermek istiyorum hedefe ulaşana kadarsağ ol kuzum valla ne verdiysem ilk bi buçuk ayda verdim ilk bi buçuk ay 7 kilo verdim diğer bi buçuk ay 3 kilo çünkü bozdum bıraktım bozdum bıraktım ama allahtan almadım
MaşallahSpor
300 basen.
200 mekik
100 kalça
100 yan bölge hareketi.ip atlayamadım saat 17.00den 21.00 kadar mutfakta ugrastim.çok yoruldum.
Benimde yan bölgem agriyorBenim de kalcam acıyo bugün 40 ar tane yaptım ve kesildimyatmadan bi 40 daha yapabilirim . Günden güne arttirmaya caliscam bianda o kadar çıkamıyorum . Seninde Bacağın bianda yaptığın için ağrıyo olabilir
Ah canım o kadar kötümü oldun yanlış pozisyon mu aldın acabatünaydın kızlarr
dünkü bacak hareketinden sonra benim sol bacak iptal üstüne basamıyorum şuan sabah kalktığımda merhem sürdüm bakalım ne olacak geçerse ağrı bugünde yapmayı düşünüyorum..
şimdiye kadarsa kahvaltı ve ara öğün yaptım
Sen bide beni gençliğimde görecektir günde 1000 ip 500 basen 300 mekik......hey gidi günler .....Maşallah
Valla ben yapamıyorum bu kadar pestilim çıkıyor
YaptıkCa acilirsin canım 50-75-100 derken bi bakmışsın 300 olmus.Maşallah
Valla ben yapamıyorum bu kadar pestilim çıkıyor
şuan geçti canısı yürüme yetim geri geldi gün bitmeden birkaç harekette ben yapayımAh canım o kadar kötümü oldun yanlış pozisyon mu aldın acaba
o günler yakındırrSen bide beni gençliğimde görecektir günde 1000 ip 500 basen 300 mekik......hey gidi günler .....
spor ;
500 ip atlama
150 bacak hareketi
100 crunch
30 sn plank
I'm back
Crunch nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?