Son 8 kilo..

sizin iş ciddiyete bindimi kız daha okulunu okumadan

ayrıca menüde olmamış yani
Biz 5 senedir birlikteyiz de okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz inşallah
Menü de hiç olmadı gerçekten sabah güzel yedim de oraya gidince çok kaçtı
Akşam yemeyim dedim aslında ama sonra çok acikiyorum 4 gibi uyuyorum ama hiçbişey yemiyorum gece yemelerim yok

anam millet ne hızlı yaş 19 , 5 sene önce nerde gördünde sevdin kız allah seni , şaka bir yana allah gönlüne göre versin

dengelemen lazım , bu hafta ki hedefini unutma

anam millet ne hızlı yaş 19 , 5 sene önce nerde gördünde sevdin kız allah seni , şaka bir yana allah gönlüne göre versin

dengelemen lazım , bu hafta ki hedefini unutma
Komşu cocuklariydik baya erken oldu bencede sonra onlar taşındı biz taşındık ama kopmadik böyle işte :) amin inşallah

Evet evet bugün böyle oldu ama telafi edicem

biz burdayız canım ama sen zaten çok güzel kilo vermişsin maşallah
sağ ol kuzum valla ne verdiysem ilk bi buçuk ayda verdim ilk bi buçuk ay 7 kilo verdim diğer bi buçuk ay 3 kilo çünkü bozdum bıraktım bozdum bıraktım ama allahtan almadım

İyi akşamlar bayanlar bugün vicdanım rahat ne kadar da baklava dondurma yiyip kola içsemde.... aksam dedıgim gibi yaptim saat 17.00 gibi biraz felah köftesiyle bikac kaşık kurufasulye yedim doymadım yani saat 21 de de mısır yedim .şuanda da açım telafi olmuştur inşallah

Ah canım o kadar kötümü oldun yanlış pozisyon mu aldın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…