Son 8 kilo..

Kızlaaaar günaydııın
Dün akşam da bendeniz 6,30 da bitirdim yemek işini
Yeşil çay içtim sadece.. başardımmmm

Bacak hareketi yaptım spor olarak da. Kızlar beni çok güzel motive ediyorsunuz. Salı gününü iple çekiyorum.

yemek işini erken bitirmenin etkisini çok güzel göreceksin abla , bu hafta cezalı değilde hedefini fazlasıyla tamamlamış ödüllüsün gözümde

yemek işini erken bitirmenin etkisini çok güzel göreceksin abla , bu hafta cezalı değilde hedefini fazlasıyla tamamlamış ödüllüsün gözümde

Ayyy canımsın yaa.. çok sevindim.
Çok da haklısın biliyor musun, yemeyince sabah daha rahat kalkılıyor, ayrıca ertesi gün tuvalete de çok kolay çıkılıyor. Karnın düzleşmiş oluyor, sabahları iki dilim ekmek peynir biber zeytin yetiyor..
Darısı bu akşama.. Dediğin gibi ben verirsem bu kiloları akşamları yemeyi ve pis boğazlığı kestiğimden olacak.

Sizlerin spor yapması da beni motive ediyor, dün ben de bacakları çalıştırdım.
Hepimize tü tü tü maaşallah roxen2303 bety21 S SevdaSozleri Brck06 Gitsin yağlar, erisin göbecikler..

Can kuşlar şu açlık otuna cesaret edemedim, metabolizmama oyun oynuyormuşum da sonra bana kızacak gibi hissettim.
Tansiyona vs ye sebep oldu mu? Nasıl gidiyor. roxencim senin bir haftan doldu mu? etkiler nasıl?

Can kuşlar şu açlık otuna cesaret edemedim, metabolizmama oyun oynuyormuşum da sonra bana kızacak gibi hissettim.
Tansiyona vs ye sebep oldu mu? Nasıl gidiyor. roxencim senin bir haftan doldu mu? etkiler nasıl?
abla bende rahatsız edici bir etkisi olmadı bir gün etkisini erken gösterdi uykumdan uyandım o kadar , tuvalete çıkmada çok faydası oluyor , içmesem nasıl olur bilmiyorum aslında bir kaç gün ara vermeyi düşünüyorum bende vücut tamamen ona alışsın istemiyorum

Bugün sabah biraz daha erken uyandım yeni bişeyler denemek istedim sade kahvemi içtim ve sporumu aç karına yaptım ( araştırmalara göre gün içerisinde yapılan spora göre 2 kata yakın daha faz yağ yakıyoruz ) akşamda bir set yapmayı daha düşünüyorum bir süre böyle deneyeceğim ( şu sigara içen suratta çok efkarlı keyif sigarası içen emoji istiyorum )

biraz daha erken uyandım derken..
siz sanki gündüz uyuyor geceleri yaşıyor gibisiniz :)

bence bu stratejin işe yarar kahve veya yeşil çaydan yarım saat sonra yapılan sporla çok daha hızlı yakılıyor

biraz daha erken uyandım derken..
siz sanki gündüz uyuyor geceleri yaşıyor gibisiniz :)

bence bu stratejin işe yarar kahve veya yeşil çaydan yarım saat sonra yapılan sporla çok daha hızlı yakılıyor
10 da uyandım abla bence erken
sabahta yeşil çay canım hiç istemiyor ki

Saat 2 de uyandim daha bişey yemedim limonlu su içip kahvaltı yapmam lazım kahvaltı da olmuyo ki işte öğle yemeği
Hiç böyle yapmazdim uyku düzenimi oturtmam lazım gece 4 de yatıyorum anca uyaniyorum . Böyle diyet mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…