500 atlama süper böyle devam et 1ayda 36 bedenin inş.spor ;
500 ip atlama
150 bacak hareketi
100 crunch
30 sn plank
I'm back
Ay aynen canimşincikte açlık otu yudumluyorum
ayyy ağzından bal damlıyor , ama bir kerede yapamıyorum 100 100 şeklinde yapıyorum şimdilik etkisi olurmu acaba500 atlama süper böyle devam et 1ayda 36 bedenin inş.
Olur niye olmasın ben yarım saatte dinlene dinlene yapiyordum birden atlanamaz ki zaten insan tıkanıyorayyy ağzından bal damlıyor , ama bir kerede yapamıyorum 100 100 şeklinde yapıyorum şimdilik etkisi olurmu acaba
yemek işini erken bitirmenin etkisini çok güzel göreceksin abla , bu hafta cezalı değilde hedefini fazlasıyla tamamlamış ödüllüsün gözümdeKızlaaaar günaydııın
Dün akşam da bendeniz 6,30 da bitirdim yemek işini
Yeşil çay içtim sadece.. başardımmmm
Bacak hareketi yaptım spor olarak da. Kızlar beni çok güzel motive ediyorsunuz. Salı gününü iple çekiyorum.
yemek işini erken bitirmenin etkisini çok güzel göreceksin abla , bu hafta cezalı değilde hedefini fazlasıyla tamamlamış ödüllüsün gözümde
abla bende rahatsız edici bir etkisi olmadı bir gün etkisini erken gösterdi uykumdan uyandım o kadar , tuvalete çıkmada çok faydası oluyor , içmesem nasıl olur bilmiyorum aslında bir kaç gün ara vermeyi düşünüyorum bende vücut tamamen ona alışsın istemiyorumCan kuşlar şu açlık otuna cesaret edemedim, metabolizmama oyun oynuyormuşum da sonra bana kızacak gibi hissettim.
Tansiyona vs ye sebep oldu mu? Nasıl gidiyor. roxencim senin bir haftan doldu mu? etkiler nasıl?
Bugün sabah biraz daha erken uyandım yeni bişeyler denemek istedim sade kahvemi içtim ve sporumu aç karına yaptım ( araştırmalara göre gün içerisinde yapılan spora göre 2 kata yakın daha faz yağ yakıyoruz ) akşamda bir set yapmayı daha düşünüyorum bir süre böyle deneyeceğim( şu sigara içen suratta çok efkarlı keyif sigarası içen emoji istiyorum )
10 da uyandım abla bence erkenbiraz daha erken uyandım derken..
siz sanki gündüz uyuyor geceleri yaşıyor gibisiniz :)
bence bu stratejin işe yarar kahve veya yeşil çaydan yarım saat sonra yapılan sporla çok daha hızlı yakılıyor
2 miiiSaat 2 de uyandim daha bişey yemedim limonlu su içip kahvaltı yapmam lazım kahvaltı da olmuyo ki işte öğle yemeği
Hiç böyle yapmazdim uyku düzenimi oturtmam lazım gece 4 de yatıyorum anca uyaniyorum . Böyle diyet mi olur
11 de uyandim aman şimdi kalkıp napcam 10 dk daha yatıyım dedim uyuyakalmisim2 miii
düzenli uyamak önemli canım aynen bi çare bulmak lazımBöyle yatarsam kilo verememem çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?