Son 8 kilo..

selam kızlar nasılsınız? bugün spora başlıcam artık roxen2303 bacak için çok etkili neler var acaba yaptığın ?
canım ben makas hareketini yapıyorum yan şekilde , ayakta durup bacağımı düz şekilde kaldırıyorum ( ayakta makas gibi düşün ) , resmini eklediğim hareket var birde parmak uçlarımda topuğu yere değirmeden küçük küçük yükselip iniyorum baldır için çok etkili bir hareket

squat felan yok bende dizim müsade etmiyor birde şimdi ip atlamaya başladım oda bacakları sıkılaştırıyor tabiki
sen neler düşünüyorsun??

Eklentiler

• Basen-Ve-Kalça-İnceltici-egzersizler-9.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 30
benim lastiğim var onu bağlayıp açıp kapıyorum yan yatıp, sonra düz yatıp havaya kaldırıp açıyorum iç bacak için

Alkali diyet hakkında bir bilginiz var mı kızlar , bel bölgesinden çok incelttiği söyleniyor

bugün yediklerim ;

sabah : 2 bardak soğuk su , 1 sade kahve
kahvaltı : 5 zeytin , salatalık , yarım dilim ekmek , çay
ara : 1 sade kahve , ülker çikolatalı gofret
öğle : yarım dilim ekmek , salatalık
akşam : 1 tabak taze fasulye , 1 dilim ekmek , pilav , cacık

su : 2 lt şimdilik

sabah aç karnına spor yaptım gece yatmadan 1 set daha yapacağım

gün bitmeden 1 kahve , 1 kupa açlık otu , 1,5 litrede su içilecek

açlık otu nasıl bişey kuzum

Merhaba canlar yoldayım eşim izinli yarın için memlekete gidiyoruz bugün akşam bi mini magnum yedim ufak tefek aksilikler oldu onun bahanesiyle bu haftaki hedef tutmayacak galiba

Merhaba canlar yoldayım eşim izinli yarın için memlekete gidiyoruz bugün akşam bi mini magnum yedim ufak tefek aksilikler oldu onun bahanesiyle bu haftaki hedef tutmayacak galiba

vuuu gezmeler gezmeler , iyi yolculuklar canım benimde bugün çikolata olayım oldu kaçamak diyince kendimi suçlu hissediyorum
orada mı kalacaksınız dışarda diyet zor oluyor

Takibe takip buldum seni. farketmemişim canım günlüğün oldugunu. Bilgisayarım bozuk telefondan giriyorum. Ekran küçük butonlar küçük malum. Gönderilerine bakmak ancak aklıma geldi : ) kolay gelsin. :)

Takibe takip buldum seni. farketmemişim canım günlüğün oldugunu. Bilgisayarım bozuk telefondan giriyorum. Ekran küçük butonlar küçük malum. Gönderilerine bakmak ancak aklıma geldi : ) kolay gelsin. :)
sobeee telefondan ömrüm bitiyor benimde bilgisayarda site hep açık gelip gidip yazıyorum

Sabah :1 lt limonlu su
Kahvalti:yarım salatalık minik 8 tame falan bahce domatesi ceyrek peynir 7 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta
Öğle :yok
Aksam : 1 kase mercimek çorbası
2 kasik tavuk sote fırında az yağ ile
2 kasik salata
1 salkım üzüm

Son düzenleme:
Spor yapmadım çok canım sıkkın yurtta yedeklere kaldım . Yediklerimi de nasıl yedim bilmiyorum farkında olmadan yemisim. Sonra farkettim resmen
7 den sonra da yemeyi kestim zaten limonlu su içtim . Bikaç tane de fındık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…