Kendimi de zorlamak istemiyorum okula başlayınca mecbur düzene girecekdüzenli uyamak önemli canım aynen bi çare bulmak lazım
canım ben makas hareketini yapıyorum yan şekilde , ayakta durup bacağımı düz şekilde kaldırıyorum ( ayakta makas gibi düşün ) , resmini eklediğim hareket var birde parmak uçlarımda topuğu yere değirmeden küçük küçük yükselip iniyorum baldır için çok etkili bir hareketselam kızlar nasılsınız? bugün spora başlıcam artıkroxen2303 bacak için çok etkili neler var acaba yaptığın ?
benim lastiğim var onu bağlayıp açıp kapıyorum yan yatıp, sonra düz yatıp havaya kaldırıp açıyorum iç bacak içincanım ben makas hareketini yapıyorum yan şekilde , ayakta durup bacağımı düz şekilde kaldırıyorum ( ayakta makas gibi düşün ) , resmini eklediğim hareket var birde parmak uçlarımda topuğu yere değirmeden küçük küçük yükselip iniyorum baldır için çok etkili bir hareket
squat felan yok bende dizim müsade etmiyor birde şimdi ip atlamaya başladım oda bacakları sıkılaştırıyor tabiki
sen neler düşünüyorsun??
muhakkat etkisi oluyordur canımbenim lastiğim var onu bağlayıp açıp kapıyorum yan yatıp, sonra düz yatıp havaya kaldırıp açıyorum iç bacak için
Ay cnm ya rahatsizdim ya bir turlu toparliyamadim ya bu hafta tam iyiydim geceden beri kotu hissediyodmm.bety21 @ParteMoralll nirdisiniz
ayy geçmiş olsun dinlen canım başka türlü iyileşilmiyorAy cnm ya rahatsizdim ya bir turlu toparliyamadim ya bu hafta tam iyiydim geceden beri kotu hissediyodmm.
açlık otu nasıl bişey kuzumbugün yediklerim ;
sabah : 2 bardak soğuk su , 1 sade kahve
kahvaltı : 5 zeytin , salatalık , yarım dilim ekmek , çay
ara : 1 sade kahve , ülker çikolatalı gofret
öğle : yarım dilim ekmek , salatalık
akşam : 1 tabak taze fasulye , 1 dilim ekmek , pilav , cacık
su : 2 lt şimdilik
sabah aç karnına spor yaptım gece yatmadan 1 set daha yapacağım
gün bitmeden 1 kahve , 1 kupa açlık otu , 1,5 litrede su içilecek
açlık otu nasıl bişey kuzum
Merhaba canlar yoldayım eşim izinli yarın için memlekete gidiyoruz bugün akşam bi mini magnum yedim ufak tefek aksilikler oldu onun bahanesiyle bu haftaki hedef tutmayacak galiba
bugün yediklerim ;
sabah : 2 bardak soğuk su , 1 sade kahve
kahvaltı : 5 zeytin , salatalık , yarım dilim ekmek , çay
ara : 1 sade kahve , ülker çikolatalı gofret
öğle : yarım dilim ekmek , salatalık
akşam : 1 tabak taze fasulye , 1 dilim ekmek , pilav , cacık
su : 2 lt şimdilik
sabah aç karnına spor yaptım gece yatmadan 1 set daha yapacağım
gün bitmeden 1 kahve , 1 kupa açlık otu , 1,5 litrede su içilecek
sobeeeTakibe takipbuldum seni. farketmemişim canım günlüğün oldugunu. Bilgisayarım bozuk telefondan giriyorum. Ekran küçük butonlar küçük malum. Gönderilerine bakmak ancak aklıma geldi : ) kolay gelsin. :)
Aynen yaa bir app yapsalar dünya daha güzel olacak :) önceden vardı ama kaldırmışlar uygulamayı. Böyle tarayıcı sürüngeni oldum.sobeeetelefondan ömrüm bitiyor benimde bilgisayarda site hep açık gelip gidip yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?