bende aynı durumdayım ablaaCanım günaydın.
Tatil bitti.. tam motivasyonla yola devam..
Şimdi bu hafta biraz sessiz kalmak istiyorum.. bayramın rehavetini atayım bir üzerimden.
Yarın kilo bildirmesem diyorum tam da regl öncesi
burası yine boşaldı abla gönül isterki birbirimize destek ola ola gidelim ama pek olmadı yinede ben bırakmıyorum burdayımofff offff..
hadi bakalım.
hedefin süper
olacağına da eminim!
inşallah abla regl bittikten sonra spora başlamak istiyorum inşallah azmim isteğim daha da artar , kasımın sonunda düğünümüz var elbisenin içinde çok düzgün görünmek istiyorum kendimeBen de bırakmıyorum canımmm.
Bu aralar kötü gitsem de, ne yapalım azmimiz daim olsun, hedefimiz gün be gün şişmek değil hep inişte olmak olsun.
sonunda birisi yazdı , çok moralsiz motivasyonsuzum regl oldumNbr tatlım? :)
sonunda birisi yazdı , çok moralsiz motivasyonsuzum regl oldumsenden naber nasılsın
valla öyle kaçak dolu buralar , topiğe girdiğin iyi olmuş valla faydasını görürsün bende 3. gün spora başlamayı düşünüyorum inşallah olur beni gaza getirecek bişe lazımRegl olunca olur öyle rahat bırak kendini sıkma canını :) bir kaç güne daha iyi hissedersin. Şimdi kendini özgür bırakıp dilediğince dinlen. Senin ekip azalmış anladıgım kadarıyla kaçakların mı var ? :)
Ben iyiyim canım bugün dişçilerle ugrastım filan dolgu yaptırdım. Onun dışında spor konusunda gerideyim bir haftadır boşladım kızıyorum kendime ama yarın tam gaz başlayacagım. Birde 7. Takıma girdim, tüm topikleri dolaşcam bu gidişle :)
geçmiş olsun sanada canım , sporuda aksatma ama sendeRegl olunca olur öyle rahat bırak kendini sıkma canını :) bir kaç güne daha iyi hissedersin. Şimdi kendini özgür bırakıp dilediğince dinlen. Senin ekip azalmış anladıgım kadarıyla kaçakların mı var ? :)
Ben iyiyim canım bugün dişçilerle ugrastım filan dolgu yaptırdım. Onun dışında spor konusunda gerideyim bir haftadır boşladım kızıyorum kendime ama yarın tam gaz başlayacagım. Birde 7. Takıma girdim, tüm topikleri dolaşcam bu gidişle :)
valla öyle kaçak dolu buralar , topiğe girdiğin iyi olmuş valla faydasını görürsün bende 3. gün spora başlamayı düşünüyorum inşallah olur beni gaza getirecek bişe lazım
geçmiş olsun sanada canım , sporuda aksatma ama sende
işte ben o kadar sıkıya gelebilirmiyim bilmiyorumSAĞOL canım. Sende katılsana takımlara iyi oluyor. Destek olur bir yandan hem. Bizim 90lar topiğinde de yılbaşı hedefi koyduk yılbasına kadar 10 kilo diye ama ben 15 hedefliyorum maşallahı var herkes acayip dikkat ediyor
Düşündüğüm kadar sıkı değiller aslında. Menü yorumluyorlar bu fazla mı bu az mı vs diye. Herks birbirini itekliyor bir nevi. Birde ilk iki hafta paylaşımdan sonra listeye giriyorsun iki hafta senin içinde deneme süreci gibi olur baktın sevmedin çıkarsın.işte ben o kadar sıkıya gelebilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?