Kızlar bugün antebe doktora gittim.birazda gezdim çok güzel geçti. İşin kötü tarafı deli gibi yedim yedim..
Abartısız 3000kal almışımdır .utanmicam yazicam
Sabah iki mini poaca
Öğle bi kova kızarmış tavuk (1.ODUL)
Ara 3 dilim baklava(2.ODUL)
Akşam ızgara karışık
Ara 3 dilim baklava (EVET OHA ÇÜŞ BUNU YEMEMELIYDIM)
3gün yemek yememem lazım bunları eritmek için
Ama sende beni geçmişsin maşallahKızlar bugün antebe doktora gittim.birazda gezdim çok güzel geçti. İşin kötü tarafı deli gibi yedim yedim..
Abartısız 3000kal almışımdır .utanmicam yazicam
Sabah iki mini poaca
Öğle bi kova kızarmış tavuk (1.ODUL)
Ara 3 dilim baklava(2.ODUL)
Akşam ızgara karışık
Ara 3 dilim baklava (EVET OHA ÇÜŞ BUNU YEMEMELIYDIM)
3gün yemek yememem lazım bunları eritmek için
geçmiş olsun canım , iyi gecelerYarın erkenden uyanicam doktor kontrolüm var. Buarada 56. 4 e dusmusum bugün tartildım da sanırım kilo vermeye başlıyorum gerisi de gelir inşallah . İyi geceler kızlar
kızlar hedef kilolarınızı yazmadınız, bunun altına ekleye ekleye gidelimBrck06 bety21 goldenheart
roxen2303 68-----hedef----- 67
56.5 hedef : 55.5
Eee 11 kilocukta ne var ki ? Saat akşam 5 bile erken bunu 6 yapabilirsin . 6 dan sonra hiçbi şey yeme söz ver kendine . Eminim eksileri gorceksin . Benimde gram gram gidiyo bayramdan sonra eminim kilo vermiş olarak doncem . Kurban bayramından nefret ederim kokusu beni öldürüyor. Kurban etini anca 1 ay sonra biraz yiyebilirim yoksa tiksiniyorum. 1 ay sonra et de göremem gerçi okula gidyorum malumHedef 60 ve maalesef hedefime 11 kilo var. Aslında bişi diil 11 kilo, büyük bir yemin etsem akşam 5 ten sonra yemeyecem diye... ama yapamıyorum
abla sanki 1 haftada 11 kilo bizi zorlarHedef 60 ve maalesef hedefime 11 kilo var. Aslında bişi diil 11 kilo, büyük bir yemin etsem akşam 5 ten sonra yemeyecem diye... ama yapamıyorum
Bence kraliçem o bölümü kaçırdı uzun vadeli değil haftalık hedefler koyuyoruz canım tutturana ödül tutturamayana ceza varabla sanki 1 haftada 11 kilo bizi zorlar
ne yaptınn
Ya kızlar hiç sormayın hesapladım 4110kalori almışım bugünde baklavar yedim verdiğim kiloları geri aliyorumAma sende beni geçmişsin maşallah
ama bunu neden yepıyosun hen bize hem kendineYa kızlar hiç sormayın hesapladım 4110kalori almışım bugünde baklavar yedim verdiğim kiloları geri aliyorum
Evet farkındayım hiç musait degilim sabah 5 de yurt bakmak için yollara düşcez. Artık bayramda bol bol burdayım inşallah o zaman yalnız kalmamkimse yok burda kızlar beni yalnız bıraktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?