veririz değil mi ya ben şu zero kolayı felanda tamamen kesecem bir süre hırslandım 66 görmek istiyorum 5 4 3 gitsin kilolarikimizinde hedefi 15 ekime kadar 4 kg vermek olsun.... en çok veren kazanır....
veririz değil mi ya ben şu zero kolayı felanda tamamen kesecem bir süre hırslandım 66 görmek istiyorum 5 4 3 gitsin kilolar
bu gün ne spor yapçan bakalım ben akşam coşturcam sporu
4 mil lesli
500 zıpp
500 yan mekik vs vs......
spor 30 dk zumba 20 dakika bölgesel ( bacak karın ) 1000 de ip atalasam uygunmudur
atlayamadıwuuu 1000 ip diyosun.... senle aşık atamıcam bu gün zira hala hastayım hadi bakalım hodri meydan....
atlayamadı
4 mil diyosun ona harcadığın efordan ziyade leslie ablaya 1 saat tahammül etmek daha zor iş
fitness blender diye bir kanal var youtubede birde farklı bir yüz ararsan jessicasmithtv diye bir kanal varayy sorma çok sıkıcı........ artık offlaya pofflaya zorla daolsa yapıyorum napiim :)
fitness blender diye bir kanal var youtubede birde farklı bir yüz ararsan jessicasmithtv diye bir kanal var
insan en güzel hediyeyi kendi kendine verebiliyor aslında benim kedime hediyem spor salonu üyeliği olmuştu , yarın bekliyoruz seni yeni yaşın uğurlu gelsinmrb sekerim 78le geri dondum 78.3 şiştikce şişiyorum top olup yuvarlanmama az kaldı bugun dogum gunum ondan pastamı yedım yarındann ıtıbaren sahalara hızlı bır gırıs yapacagım ınsallah opuldunuz
ayyy geçmiş olsunn dikkat et.. bende dün nutella yedim niye yediysemayyy ben pek hastayım gardaaaşşş viksleri sürdüm yattım spor mpor yapamadım... ses gettii....konuşamıyom :))) bu gün daha iyiceneyim şimdik evi temizlicemm ..... bakalım pazartesi kaç okka çıkıcem.... bu günde çaklıt yedim((
ayyy geçmiş olsunn dikkat et.. bende dün nutella yedim niye yediysemcumaları ilk sayfaya yazarız kilomuzu ama bende merak ediyorum kilomu
aynen çok emin başladık rezil olamayızayy biz adam olcek gibi değiliz ama hadi bakalım neyse :))) kız bak büyük puntolarla ilan etmişsin bütün kk ya rezil olmak var sıkalım azcık dişimizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?