Son 8 kilo..

veririz değil mi ya ben şu zero kolayı felanda tamamen kesecem bir süre hırslandım 66 görmek istiyorum 5 4 3 gitsin kilolar

2 kg de versek karlı çıkarız biz çabalayalımda :))

ben salıdan beri kaçamak yapmadım çok şükür :) ne zero ne çaklıt.... sende kes...

bu gün ne spor yapçan bakalım ben akşam coşturcam sporu

4 mil lesli
500 zıpp
500 yan mekik vs vs......

menümü yazayım ilk gün haydi Bismillah
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dl buğday ekmeği , 1 dilim peynir , 8 zeytin , salatalık , çay
ara : 1 bardak süt
ara : 2 kuru kayısı , 10-15 kuru üzüm ılık su
akşam : 1 tabak mercimek çorbası , salata

su: 1,5 litre / yatana kadar 3 olur
spor : 40 dk yürüyüş , 200 ip atlama
gün içinde 3 çay bardağı sade türk kahvesi ve 1 kupa açlık otu içiyorum

yaniii spor dediğim gibi olmadı ama hiç olmamasından iyi değilmi , ip içinde geç değil henüz yatmadan atlarım belkimm

mrb sekerim 78le geri dondum 78.3 şiştikce şişiyorum top olup yuvarlanmama az kaldı bugun dogum gunum ondan pastamı yedım yarındann ıtıbaren sahalara hızlı bır gırıs yapacagım ınsallah opuldunuz
insan en güzel hediyeyi kendi kendine verebiliyor aslında benim kedime hediyem spor salonu üyeliği olmuştu , yarın bekliyoruz seni yeni yaşın uğurlu gelsin

iyi akşamlar

sabah : yarım litre su
kahvaltı : 1 yumurta , peynir , 4 zeytin , salatalık , çay, 2 dilim tam buğday ekmeği ( yarısına nutella sürüp yedim )
ara : 1 yeşil elma
öğle : 1 kase çorba salata
ara : 200 ml süt , 2 ceviz
akşam : 1 tabak imam bayıldı , 3 yk pilav , acı biber

su : 2 litre / 3 olacak
spor : 40 dk yürüyüş+koşu , 300 ip atlama

benim günüm böyle tabiki gün içinde sade türk kahvesi ve gece yatmadan açlık otu çayını içeceğim

ayyy geçmiş olsunn dikkat et.. bende dün nutella yedim niye yediysem cumaları ilk sayfaya yazarız kilomuzu ama bende merak ediyorum kilomu

ayyy geçmiş olsunn dikkat et.. bende dün nutella yedim niye yediysem cumaları ilk sayfaya yazarız kilomuzu ama bende merak ediyorum kilomu

ayy biz adam olcek gibi değiliz ama hadi bakalım neyse :))) kız bak büyük puntolarla ilan etmişsin bütün kk ya rezil olmak var sıkalım azcık dişimizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…