olabilir aslında senin olduğun takımda yer varmıDüşündüğüm kadar sıkı değiller aslında. Menü yorumluyorlar bu fazla mı bu az mı vs diye. Herks birbirini itekliyor bir nevi. Birde ilk iki hafta paylaşımdan sonra listeye giriyorsun iki hafta senin içinde deneme süreci gibi olur baktın sevmedin çıkarsın.
Bir sorayım bakayım takım kaptanına.olabilir aslında senin olduğun takımda yer varmı
15 ekim : 63 kg
15 kasım : 58 kg
bu hedefler burda dursun bakalım
67-68 arası gidip geliyorumşimdi kaç kilosun gııı....
67-68 arası gidip geliyorum
ahanda rakip severim böyle şeyleri gözlerim belerdibende 66 - 67 arası gidip geliyom bayram dönüşü 67,8 le başladım... hadi yarışalım.... 63 ü ilk kim yakalıcak bakalım :)
bende ne zaman gördüm 58 hatırlamıyorum 7-8 yıl olmuştur58 için rüyamda görsem inanmam o yüzden hiiiiç o iddiaya girmem... ben 63 ü göriim dünya gözüynen bana yeter :)
ahanda rakip severim böyle şeyleri gözlerim belerdi
bende ne zaman gördüm 58 hatırlamıyorum 7-8 yıl olmuştur
bak ya beni reglin ikinci günü tartıya çıkaracak oldumu şimdi bu ama hırslandım bende şimdi , yarın 69 görebilirim ama ödem olduğu belli sonuçtayarın tartılda gel bebek.... buralar çok kızışacak bak sıkı rakibim hiç olmadığım kadar motiveyim bu işe ona göre :)
özel mesaj olarakta mı atmam gerekiyor canımCanım yer varmış takımda.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/
Bu topiğe gel. İlk sayfada katılım formu var kısa bir şey onu doldurup topiğe yazarsın bir merhaba ile birlikte :))
bak ya beni reglin ikinci günü tartıya çıkaracak oldumu şimdi bu ama hırslandım bende şimdi , yarın 69 görebilirim ama ödem olduğu belli sonuçta
özel mesaj olarakta mı atmam gerekiyor canım
yarın cuma hadi bakalım başlasın yarışolsun o şişlik puff diye gitcek zaten bir iki güne fena mı haftaya benden daha fazla kilo vermiş olursun :)
anamm gözüm korktu 68.7 benhayırlı cumalaaaar,
evet 66,7 ile uyandım bu gün.... - yalnız şişkinli var gece boğazlarımdan mütevellit kalkıp kalkıp su içtim uyuyamadım vs vs bu beklediğim rakam değildi :)
anamm gözüm korktu 68.7 ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?