Son 8 kilo..

menümü yazayım

sabah : 3 bardak soğuk su
kahvaltı : 2 dl peynir , 4 zeytin , salatalık , biber , 1 dl ekmek , çay
öğle : fırında sebze , 1 dl ekmek
akşam : 1 peynirli gözleme , salata

aralarda türk kahvesi ve sabah bir bardak açlık otu
su : 2 lt
spor ise bayram temizliği sayılıyorsa bizzati tek başıma yaptım dahada bitmiş değil yarının sporuda aynı

hı birde öğlen 1 bardak kola içtim zeroda değildi

Merhaba canlar antebe gidince benim diyet motivasyon bozuldu o günden beri diyet yapmıyorum tekrar 76 kusur oldum.
Bayram dönüşü tekrardan başlamak üzere hoscakalin

Bende ayni durumdayım diyet falan yapmıyorum geldi tartı günümüz . Hala 56.5 kiloyum en azından ona seviniyorum

Bayramdan önce cumartesi günü gittim hallettim 600 e kayıt yaptırdım 1 sene çok çalışıp ankaraya gelmeyi düşünüyorum . 19 unda dersler başlıyor 18 inde gider yerleşirim az kaldı bundan sonra yalnızım

Haftaya kilo bildirimi yapamicam ve tabi sonra ki haftalar da ... yazildigim yurtta spor salonu var kullanmayı düşünüyorum evime geldiğimde sonucu görürüm inşallah gelene kadar 50 ye düşebilir mıyim acaba

keyfini çıkar o kadar çabuk geçiyorki o yıllar

Haftaya kilo bildirimi yapamicam ve tabi sonra ki haftalar da ... yazildigim yurtta spor salonu var kullanmayı düşünüyorum evime geldiğimde sonucu görürüm inşallah gelene kadar 50 ye düşebilir mıyim acaba
eczanede tartılabilirsin canım neden yapamayasın

Eczanede ki tartılar en az 2 kilo fazla Gösteriyo moralim bozuluyo ya acaba orda da öyle midir test etmek lazım . Ama kilo bildirimi pazar günü yola çıkmadan yapıp yazicam çok dikkat ediyorum kilo vermiş olmam lazım pazar günü ben bi tartiliyim

aynı gün içinde hem kendin tartıl hem eczanede tartılırsın bakarsın aradaki farka canım

şu 67 den bir türlü kurtulamadım konuma girip bakan arkadaşlardan tavsiyeler istiyorum....
detoks , çay , spor önerisi her şeye açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…