canım baya yoğun bizim bayram ya bugün biraz evdeydim işte tartıldım ( diğer kızlar bildirim yapmadı ) , senin nasıl halledebildinmi yurt işlerini felanroxen2303 bayramın nasıl geçiyor nasılsın ?
keyfini çıkar o kadar çabuk geçiyorki o yıllarBayramdan önce cumartesi günü gittim hallettim 600 e kayıt yaptırdım 1 sene çok çalışıp ankaraya gelmeyi düşünüyorum . 19 unda dersler başlıyor 18 inde gider yerleşirim az kaldı bundan sonra yalnızım
eczanede tartılabilirsin canım neden yapamayasınHaftaya kilo bildirimi yapamicam ve tabi sonra ki haftalar da ... yazildigim yurtta spor salonu var kullanmayı düşünüyorum evime geldiğimde sonucu görürüm inşallah gelene kadar 50 ye düşebilir mıyim acaba
aynı gün içinde hem kendin tartıl hem eczanede tartılırsın bakarsın aradaki farka canımEczanede ki tartılar en az 2 kilo fazla Gösteriyo moralim bozuluyo ya acaba orda da öyle midirtest etmek lazım . Ama kilo bildirimi pazar günü yola çıkmadan yapıp yazicam çok dikkat ediyorum kilo vermiş olmam lazım pazar günü ben bi tartiliyim
Aynen öyle . Sizin nasıl gidiyor bol bol et yiyor musunuzaynı gün içinde hem kendin tartıl hem eczanede tartılırsın bakarsın aradaki farka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?