Son 8 kilo..

iyi akşamlar , menümle geldim
sabah : 1 bardak süt , 1 dl ekmek , 1 dl peynir nane maydanoz
ara : 1 elma
öğle : 1 dl tb ekmeği ile tost , 5 zeytin , salatalık , çay
ara : miniminnacık tb lavaş arasında peynir , çay
akşam : 2 lahmacun , yeşillik
su : 2,5 lt
spor : 1 mil leslie abla

menümü yazıp çıkayım çok hastayımm , bişeyde yiyemedim
sabah : 1 elma
ara : 3 ceviz 3 kayısı
akşam : 1 balık , salata , 1 dl ekmek
su : 2 lt
spor yok
yiyememe sebebim mide bulantısı çok kötü hissediyorum umarım yarın hepimiz için daha sağlıklı ve güzel bir gün olur... iyi geceler

iyi akşamlarrr
sabah : 2 dl ekmek , 1 yumurtadan sucuklu yumurta , 1 dl peynir , 5 zeytin , salatalık , çay
ara : 1 elma
öğle : kıymalı makarna 1 tabak
ara : 1 avuç çekirdek
akşam : marul salata , 1 dl kızarmış ekmek
su : 2,5 lt
spor bugünde yok

herkeslere merhabaaa

sabah : 1 dilim kek , 1 bardak süt
ara : 1 küçük kase nar
öğle : kahvaltıya denk geliyor bende , sucuklu yumurta , 1 dl peynir , 5 zeytin , salatalık , 1 dl ekmek
ara : 10 üzüm tanesi , 1 dl kızarmış ekmek
akşam : 1 kase salata , 2 dl ekmek
su : 3 lt
spor : 1 mil
benden bu kadar

oleyyy canım benimmm
nasıl nasıl böyle bir güzellik oldu söyle bakiiim :)
"Abla günlüğümü okusana" dediğini duyar gibiyim.
Tebrik ederim canım.
abla hasta olmak insana yararmı bana yaradı vallahi bir ter attım öyle böyle değil ayran detoksu yapıcam yarın inşallah

veee bugün benim doğum günümm yeni yaş yeni bi yıl

dün ki kilomu baz alırsak 66.2 , başlangıç ise 68.7 yani sonuç olarak 2,5 kg vermişim 3 haftada ...hadi hayırlı olsun detoks sonucunda daha fazla gideceğine eminim

S SevdaSozleri nasılsın canım nasıl gidiyor diyet
valla gitmeye çalışıyor tatlım 65.5um şuanda bi üç haftadır yapmıyordum ara verdim ama tekrar başladım geçen hafta valla bu sefer zorluyor kurtulamadım şu kilolardan ama yıl başına kadar bi 7 kilo hedefim var o yüzden ipleri gevşetmicem artık, sen neler yapıyosun

bende 58 i zorlayım diyorum sene sonuna kadar , bu hafta sonu ayran detoksu yapmayı düşünüyorum spor eskisi gibi yapamıyorum işe başladım, ama baya güzel vermişsin canım ya toplamda kaç kilo verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…