- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
spor yapmak zorundayım ya bu ara haftanın 4 günü 1 saat yürüyorum bazen 1.5 saate çıkarıyorum ama yeni başladım, yazdan beri 13 kilo verdim tabi iki üç kez 2,3 hafta ara verdim bende 58 istiyorum yeni yıla bakalım sonrası da duruma göre aralıkta hafiften pilatese başlıcam fazlalıklarım iyice gitsin de sıkılaşmak kalsın bi :)bende 58 i zorlayım diyorum sene sonuna kadar , bu hafta sonu ayran detoksu yapmayı düşünüyorum spor eskisi gibi yapamıyorum işe başladım, ama baya güzel vermişsin canım ya toplamda kaç kilo verdin
kızz varmı öncesi sonrası fotoğrafın gönderde motivasyonumuz artsınspor yapmak zorundayım ya bu ara haftanın 4 günü 1 saat yürüyorum bazen 1.5 saate çıkarıyorum ama yeni başladım, yazdan beri 13 kilo verdim tabi iki üç kez 2,3 hafta ara verdim bende 58 istiyorum yeni yıla bakalım sonrası da duruma göre aralıkta hafiften pilatese başlıcam fazlalıklarım iyice gitsin de sıkılaşmak kalsın bi :)
hahaha yok canım kendimi o halde çekmedim :) düzenli spor yapamadığın için boyle çok çok büyük değişiklik yok hani görenler aaa çok zayıflamışsın diyo ama bacaklar bıngılkızz varmı öncesi sonrası fotoğrafın gönderde motivasyonumuz artsın
kasımın sonunda düğün var bizim o zamana kadar 60 olsam çok güzel olur aslındahahaha yok canım kendimi o halde çekmedim :) düzenli spor yapamadığın için boyle çok çok büyük değişiklik yok hani görenler aaa çok zayıflamışsın diyo ama bacaklar bıngıl
güzel bi şekilde devam edersen olursun olunmayacak bi rakam değil benim de kasım sonu aralık başı hedef 60 hahaha tüm hedefler aynı kilolar aynı oluncakasımın sonunda düğün var bizim o zamana kadar 60 olsam çok güzel olur aslında
aynen öyle olmuş yagüzel bi şekilde devam edersen olursun olunmayacak bi rakam değil benim de kasım sonu aralık başı hedef 60 hahaha tüm hedefler aynı kilolar aynı olunca
sen nasıl bi program izliyorsun canımaynen öyle olmuş ya
canım bugün detokstan çıktım , artık daha sıkı tutmak istiyorum hafta içi dikkat edip hafta sonu ayran detoksu yapabilirim spor olarak bölgesel hareket düşünüyorum , spor salonuna yazılmayı istiyorum amasen nasıl bi program izliyorsun canım
valla o bacakları acil inceltmem lazım 60a dusunce piltese başlıcam bakalım, detoks da yapmıyorum ardından kilo alırım diye korkuyorum şuan normal diyet beslenmesi yapıyorum bi de yürümeye çalışıyorumcanım bugün detokstan çıktım , artık daha sıkı tutmak istiyorum hafta içi dikkat edip hafta sonu ayran detoksu yapabilirim spor olarak bölgesel hareket düşünüyorum , spor salonuna yazılmayı istiyorum ama
çok katı olmuş bugün :)iyi akşamlar
sabah : 2 dl ekmekle tost , çay
ara : 2 kuru kasıyı , 1 çay
öğle : 1 bardak süt , 2 ceviz
akşam : 3 tavuk but , közlenmiş sebze
su : 2,5 lt
spor : 2 mil leslie
çok doyurucu menülerin roxen güzel, ama 3 dilim fazla gelmiyor mu sabahlarısabah : 3 dl ekmek , 2 dl peynir , 1 yumurta , 5 zeytin , salatalık , 2 dl salam
ara : 2 mandalina
öğle : 1 içli köfte , 1 kase salata
ara : 1 avuç yer fıstığı
akşam : 1 tabak kuru fasulye , 1 kase salata
su : 2,5 lt şimdilik
spor 1 mil leslie
teşekkür ederim :) azimle devam edersiniz inanın yapılmayacak bir şey değil ben hazirandan beri yapıyorum arada 2,3 hafta ara veriyorum ama diğer diyetlerden fark aman bitti artık demeyip yeniden toparlıyorum evet kilo verme yavaşlıyo ama veriliyo yine de en önemlisi kontrolü bırakıp da kilo almıyorum baktım 1,5 kilo filan almışım diyorum kendime dur napıyosun sonra bi hızla tekrar başlıyorum aslında benim sorunum kilo verememek değil spor, spor yapmaya çok üşeniyorum ama şimdi düzenli olarak yürümeye başladım haftanın 5 günü en az 50 dk ile 1.5 saat arasında yürümeye çalışıcam bakalım bacaklar sıkılaşacak mı :) siz de eminim başarırsınız takipteyim :)Kızlar yaş 38..
Artık regli zamanları yerlerde sürünüyorum, üstüne bir de 4 gündür hastaydım, yedim yattım.. hareket edemedim spora gidemedim. Bu sabah bir duş aldım hem iyileştim hem reglim bitti sanki küllerimden yeniden doğdum.
Ama..
ben bu sabah 73 geldim.. bırakın 69 u 70 bile olamadım.
Akşam spora gideceğim.. C.tesi pazar da gidemediğim günleri telafi edip yine sporda olacağım. İnşallah düzene girerim artık. Sevda Sözleri seni ve roxen i tebrik ederim. bana da motivasyon sağıyorsunuz.. her ne kadar tartıda göremesem de
yok kuzum ya tam doyuyorum bazen çok aç oluyorum 3 dl iyi oluyor , bazen 1dl yiyorum değişiyor yani :)çok doyurucu menülerin roxen güzel, ama 3 dilim fazla gelmiyor mu sabahları
ahh ablacımm geçmiş olsunn bende regl oldum erkenden hemde onun gerginliği var üzerimde , spora bende gitmek istiyorum bi 36 bedene sığabilseydik artıkKızlar yaş 38..
Artık regli zamanları yerlerde sürünüyorum, üstüne bir de 4 gündür hastaydım, yedim yattım.. hareket edemedim spora gidemedim. Bu sabah bir duş aldım hem iyileştim hem reglim bitti sanki küllerimden yeniden doğdum.
Ama..
ben bu sabah 73 geldim.. bırakın 69 u 70 bile olamadım.
Akşam spora gideceğim.. C.tesi pazar da gidemediğim günleri telafi edip yine sporda olacağım. İnşallah düzene girerim artık. Sevda Sözleri seni ve roxen i tebrik ederim. bana da motivasyon sağıyorsunuz.. her ne kadar tartıda göremesem de
kaç bedensin roxen şuan 38? bana 40 oluyor ya bacaklar kalınahh ablacımm geçmiş olsunn bende regl oldum erkenden hemde onun gerginliği var üzerimde , spora bende gitmek istiyorum bi 36 bedene sığabilseydik artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?