zamanında çok güzel verdin yine yapabilirsin kendini toparla ve bu seneki doğum günü hediyen sağlıklı ve fit bir vücut olsun..77.9 hedefim yok ne kadar giderse artık...
olucak ınsallah canım bu vazıyette yasıyamam bu ne ya yedıkce alıyorum bazı ınsanlar varya yıyolar almıyolar onlar ınsansa ben neyım?kafamda delı sorular gece gecezamanında çok güzel verdin yine yapabilirsin kendini toparla ve bu seneki doğum günü hediyen sağlıklı ve fit bir vücut olsun..
ekmeği bıraktığında o kadar çok farkedecek ki gör bak , bende bırakmayı düşünüyorum 2 haftamız var 4 kiloya yapabilirizşöyle bişey yapmayı planlıyorum roxen 1gun 500 mekık 1000 basen hareketı 1gun 1000 ip atlama 500 mekık 1000 basen tabı artı ekmeksız sıfır seker diyet
nasıl senceroxen2303
geçmiş olsun canımm , goji berry ne olakiDün memleketteydim gene başlayamadım bugunde grip olmuşum.kendimi zorlicam spor için. Ayrıca dun goji berry aldım bide bunu deneyelim bakalim
Bi kuru meyve canim zayıflatıyormuşgeçmiş olsun canımm , goji berry ne olaki
Ben de araştırıyorum lütfen bana da bildir.şuan hızlı kılo verme yontemlerı arastırıyorum malum 15ekıme 4kılo gıtmelı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?