yağ mı yakıyor bu ablaKızlar durumum feci ötesi..
Bu akşam marketten yeşil yapraklıları toplayıp yeşil çorba yapıcam.
Şöyle birşey:
butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz..
abla bende güya okula yürüyerek gider gelirim diyodum sabah hem erin hem uykulu olmuyorum arabayla gidiyorum , araç kullamak kaç kaloriCanım bu bir nevi detoks. google a yaz yeşil çorba diye bir site çıkacak karşına mevsimlerden roma diye. İyi gelecek buna eminim.
Ben tekrardan spora başlıyorum roxen bu iş böyle gitmeyecek hissediyorum.
süpersin abla bende bugün bi ara kek yemiş olabilirimAkşam 7,30 da bolca yeşil yapraklı salata (çorba yapamadım) + bir kase tarhana çorbası + 1 ince dilim ekmek + 4 adet acı biber turşusu (fena yakıyor)
Maalesef akşam 9 da 6 adet petibör bisküvi ile bir dilim sütlü irmik tatlısı..
Sonra 5 bağ nane ayıkladım :) ev yoğurdu mayaladım sonra nescafe ve su içtim, gece 12'de de yoğurt limon pul biber kürünün ilk gününü yaptım.. BUGÜN TEKRAR SPORA BAŞLIYORUM
süpersin kralicemCanım selam
Dün spora gittim :) 40 dk. sürdü.. fazla zorlamadım kendimi ara verdiğim için.
Dün akşam 5 de ceviz-peynir + 1 muz yedim.
6,5 da kahve içip spora gittim
İyi mi?
İşte sporun mucizesi burada yedirmiyor.. spor sonrası saat 9'da çocuklara çorba yapmıştım yeşil mercimek.. miss gibi koktu 1 yemek kaşığı tadına baktım. Çocuklar yedi ben yemedim. Çocuklara sütlü bisküvili irmik tatlısı yapmıştım ondan da göz hakkı dedik 1 çatal yedik bıraktık. :)
Normaldeeee... yerdim üç dilim.
Spor sonrası soda+ayran
Akşam yoğurt kürünü yedim 11 de yattım.
Cuma artık bildiririm kiloyu.. 70 olsam bari :)
buldugum seyler sok dıyetler elma diyeti var ben onu esnetıp kendime gore ayarlamayı dusunuyorum.Ben de araştırıyorum lütfen bana da bildir.
Bu akşam yeşil çorba yapacağım kendime
canım hiç gelmiyorsun ama buraya hani senin o azmin 1000 ip atlamaların nerdedıyetısyene gıdecektım kan testı sartmıs saglık ocAgına gıttım sabah ac karna gelmen lazım dedıler.okulvar gıdemem
bu ay o kadar cok hamılemısın sorusu aldım kı gercekten ınananamazsınız kendımden suphe edıp test yaptım o derece 78 oldum 3ayda 7kılo alınca herkes soruyo
canım 3gundur grıbım spor yok dıyette tam yapamıyorumcanım hiç gelmiyorsun ama buraya hani senin o azmin 1000 ip atlamaların nerde
sekerım okula basladın mı ogretmenlık yapıyormusuniyi akşamlarr
sabah: 1 bardak süt , 1 elmalı pasta
ara : çay , 1 ceviz kuru üzüm
öğle : 1 dl ekmekle normal kahvaltım ( okuldan gelince evde kahvaltı yapıyorum )
ara : 1 elma
akşam : ızgara tavuk kemikli , salata , 1 dl ekmek
su : 2 lt
spor : 1 mil leslie abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?