- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
olsun olsun ben de bugün çikolata yedimdün akşam yaptım ya pişman değilim açıkçası
ya hiç deme bende düşünemiyorum kendimi böyle incecik bacaklar sıfır karın felan hayali bile muazzamolsun olsun ben de bugün çikolata yedimarada olur öyle, ah ah bi 60ı görsem rüya gibi bana şuan
hele 5li bişi görürsem ağlarım harelde 59 filan ayya hiç deme bende düşünemiyorum kendimi böyle incecik bacaklar sıfır karın felan hayali bile muazzamolucaz kız gör bak
al bendende o kadar oturur ağlarımhele 5li bişi görürsem ağlarım harelde 59 filan ayolucaz olucaz 1 aralıkta 60 dedik ya :)
aman bundan ağlayalım ağlayacaksakal bendende o kadar oturur ağlarım
ayyyy nasıl özendimmm , içten dileklerimle tebriklerroxenn bu sabah 63.5 geldim ay çok mutlu oldum ya:) indi ödem
sağ ol canım çok uzun zamandır 65tim iyi geldi 63leri görmekayyyy nasıl özendimmm , içten dileklerimle tebrikler
goldenheart bety21 hiç gelmiyorsunuz
Canim nasılsın neler yapıyorsun kaç kilo olsun.Takipteyim canımmm
Buralardayım.
Spora başladım, moralim düzelsin, düzenim düzelsin.. Tartı fotoları ile gelmeyi hayal ediyorum.
Sen de artık 65'lerdesin.. Tebrik ederim canımmm.. iradenin azmin zaferi..
Spor müthiş bişi.. keşke daha havadar bir spor salonu olsa dün çok havasızdı.
Ama 1 saat koştum bisiklet sürdüm ve ip atladım :)
spor dolu dolu harika ben de 1 buçuk saat yürüdüm bugünsabah : 1 hurma ( süt bitmiş ) birde alarma uyanmadım sözde sağlam kahvaltı yapmak için yarım saat erkene kurdum işe geç kalıyodum
ara : 2 mandalina
öğle : 2 dl ekmek , 2 dl peynir , 8 zeytin , salatalık domates biber , 3 dl salam çay
ara : 1 wasa , 1 elma
akşam : 1 tabak fırında tavuk pattis , 1 kase yoğurt
su : 2 lt şimdilik
spor: 6 km yürüyüş , 100 crunch , 500 ip atlama
belkim birazdan yeşil çayla kuru kayısı yerim
gün içinde 3 kahve , 5-6 çay içiyorum
pilates çemberi var ya ondan alıcam canım akşam otururken iç bacak çalışayım diyorum etikisi olurmu sencespor dolu dolu harika ben de 1 buçuk saat yürüdüm bugün
bende var canım ben bi heves aldım pilates malzemeleri ama belli bi kilodan sonra komple pilatese başlıcam, olur tabi etkisi kol için de yapabilirsiinpilates çemberi var ya ondan alıcam canım akşam otururken iç bacak çalışayım diyorum etikisi olurmu sence
iç bacak çok yumuşak geliyor bana onu deneyeyim birazbende var canım ben bi heves aldım pilates malzemeleri ama belli bi kilodan sonra komple pilatese başlıcam, olur tabi etkisi kol için de yapabilirsiin
benim de ya sıkılaşması lazım iç bacak çalıştırıcı squat var ya onu yapıcam düzenliiç bacak çok yumuşak geliyor bana onu deneyeyim biraz
ben diz ağrısından dolayı onu yapamıyorum canım yabenim de ya sıkılaşması lazım iç bacak çalıştırıcı squat var ya onu yapıcam düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?