Son 8 kilo..

bugün sabah kahvaltım :1 adet haşlanmış yumurta,salatalık,domates,tam buğday ekmeği,peynir,4 zeytin :) ve şeftali suyu
ara:adaçayı ve 4 dilim elma

Mrb roxen kahvaltı seninkinin aynı artı1 yumurta
Öğle olarak şuan durumcudeyim az emekli söyledim yarısını yemeyi düşünüyorum (uumarım oöyle olur)

bugün sabah kahvaltım :1 adet haşlanmış yumurta,salatalık,domates,tam buğday ekmeği,peynir,4 zeytin :) ve şeftali suyu
ara:adaçayı ve 4 dilim elma
Canim ben gecen sene diyetisyen gitmistim meyve suyunu yasak etmişti.taze sıkılmış da yasaktı çok şeker iceriyormus

[QUOTE303, post: 42704010, member: 541766"]dürüm ekmeğinden dolayı çok kalori zaten az ekmekli gönül rahatlığıyla ye bence[/QUOTE]
Canim yarisini yedim bide küçük ayran akşama yemem artık belki biraz meyva ve soda

Kendime bayram için birşeyler alayın dedim yok herşey zayıflar için.moralin bozuldu artık kilolu olmak istemiyorum.biktim70li kkilolardan Zayıflamak istiyorum.eskisi gibi bakımlı olmak istiyorum.kendimi çok paspal hissediyorum

kız millet kapıştı bitti herşey şöyle düşün küçükler kaldıysa herkes tombiş

ve akşam yemeğim domatesleri soyup küçük küçük doğrayarak azıcık yağda pişirdiğim bol acı biberli bir yemekti. Çok çok az kalorili bunun yanında 2 dilim ekmek yedim ve biraz yoğurt :) son ara öğün olarakda elma :) bugün 9 km yürüdüm birde ip de atlamayı düşünüyorum

Şu an çok kötüyüm millet uzun zamandan sonra diyetimi bozdum itiraf ediyorum: 2,5 lokum 2 bisküvi. hemde akşam 20.00 suları çok pismanim.kendimi cezalandırdım bugün spor yapmicaktim yakarim belki şöyle yaptım
Spor:300 zıplama 300 mekik 400basen hareketi 200 yan bölge hareketi 50squat 100 köprü 100 step hareketi

kız millet kapıştı bitti herşey şöyle düşün küçükler kaldıysa herkes tombiş

ilahi yaaa, çok yaşa e mi! hiç güleceğim yoktu,

sabah kahvaltım
bir dilim incecik ekmek
5 zeytin
bir avuç maydanoz, azcık közlenmiş biber
2 kk büyüklüğünde peynir

dün çok abarttım misafirlikteydik bugün muhakkak telafi edicem cuma bildiriminde asla tekrar 71 olamam.. nayır nolamaz nolamam bir daha 7111111111 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…