- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
Süper menü...saban limonlu ılık su
kahvaltı : 1 dilim peynir , 5 siyah zeytin , 1 dilim buğday ekmeği , 1 acı biber , çay , salatalık
ara : 1 türk kahvesi
bugün iyi ama dün akşam yemeği olmamış hem kızarmış tavuk hem kolabugün sabah kahvaltım :1 adet haşlanmış yumurta,salatalık,domates,tam buğday ekmeği,peynir,4 zeytin :) ve şeftali suyu
ara:adaçayı ve 4 dilim elma
Canim ben gecen sene diyetisyen gitmistim meyve suyunu yasak etmişti.taze sıkılmış da yasaktı çok şeker iceriyormusbugün sabah kahvaltım :1 adet haşlanmış yumurta,salatalık,domates,tam buğday ekmeği,peynir,4 zeytin :) ve şeftali suyu
ara:adaçayı ve 4 dilim elma
dürüm ekmeğinden dolayı çok kalori zaten az ekmekli gönül rahatlığıyla ye benceMrb roxen kahvaltı seninkinin aynı artı1 yumurta
Öğle olarak şuan durumcudeyim az emekli söyledim yarısını yemeyi düşünüyorum (uumarım oöyle olur)
kız millet kapıştı bitti herşey şöyle düşün küçükler kaldıysa herkes tombişKendime bayram için birşeyler alayın dedim yok herşey zayıflar için.moralin bozuldu artık kilolu olmak istemiyorum.biktim70li kkilolardan Zayıflamak istiyorum.eskisi gibi bakımlı olmak istiyorum.kendimi çok paspal hissediyorum
ayy gerçekten miCanim ben gecen sene diyetisyen gitmistim meyve suyunu yasak etmişti.taze sıkılmış da yasaktı çok şeker iceriyormus
evet tavuk evde yoktu ve kızarmış vardı onu yedim ve kola son içtiğim gazlı içecek anılarına girdibugün iyi ama dün akşam yemeği olmamış hem kızarmış tavuk hem kola
Ay canim akşam akşam hiç gulecegi m yoktu .:)kız millet kapıştı bitti herşey şöyle düşün küçükler kaldıysa herkes tombiş
ben yarın 5 günlük detoksu yapıcam tekrar ona karar verdimSabah imkanim olursa yürüyüşe çıkacağım annem ille yarın sac kömbesi yapacakmis offf işim çok zor kizlar
kız millet kapıştı bitti herşey şöyle düşün küçükler kaldıysa herkes tombiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?