Son 8 kilo..

günaydın kızlar:)
kilo : 68,3 100 gr vermişim
ölçüler geçen haftayla aynı ama yinede yazıyorum
göğüs : 95
bel : 74
göbek : 86
basen : 97
gece 12 den önce ilk sayfaya eklicem

meraba kızlar bugün neredeyse hiç girmedim dünde beslenme düzeni bozuktu bugünde herşeyden biraz yedim tam düzene otuturamadım yani annemleri memlekete yollayınca tabi akşam yemeği toplu oldu neyse tam 1 hafta güzel güzel sporumu ve yemeğimi yiyebilirim birde ben kilomu filan haftaya cuma söyleceğim çünkü ben zaten yeni başlamıştım yeni olduğum için :)

yeşil çayımı içtim onu yazmayı unutmuşum bugün öğlen yediğim poğaça dışında mükemmel bir gün oldu oda çok büyük değildi zaten gün içinde yakmışımdır:) bugün pek aktif olmasada bu topic ben yaptığım herşeyi yazmaya devam edeceğim tabiki:)

sorun değil canım gün içinde yazdın senide ekliyorum..boyun kaç canım?
1.63 boyum.. yaşım 37
Sizden ne kadar büyükmüşüm

Bu sabah 70.7 geldim ayyy noolduysa kırılmış dün 71.5 dim ama şaşırıyodum bunca emeğe bu kilo diye mutluluğumu paylaşmak istedim seninle. Yoksa kilomu değiştirme dün öyleydi sonuçta.. öpüyorum. Hadi bakalım son 11 kiloyla size yetişme ümidindeyim.

Günaydın.. ben tatil günleri çok aktif olamayabilirim iki kızımla ev işleriyle uğarşıyorum.. ama zaman yaratmaya çalışcam tatillerde de

Sabah limonlu su içtim

8 zeytin
Közlenmiş biber
İki tane üçgen peynir
İki dilim tb ekmek
Çocuklardan artan 9 10 tane patates kızartması
Domates

ablacım çok sevindim senin adına birden kırılıyo böyle çok güzel oluyo

Mrb kızlar annemgilin ordayim bir da net çekmiyor avluya çıktım ordan yazıyorum.dün fena değildi ekstra dondurma yemistim.
Bugün şimdiye kadar sıkıntı olmadı akşam akrabanin tatlısı var.memlekette diyet yapmak çok zor açıkçası bu hafta kilo vermeye değil simdikik kilomu korumaya çalışacağım

öğle : 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 salatalık , 1 dilim buğday ekmeği
ara : 200 ml muzlu süt
bety21 kilonu kurursan bile başarı canım

akşam : 1 tabak nohut yemeği , 2 kaşık pilav , 1 dilim ekmek , 2 kaşık yoğurt karbonhidrat günü oldu

Mrb kızlar akşam salata balık vardı biraz fazla yedim.nişan da yarım baklava yedim spor yok bugün maalesef

OTE="roxen2303, post: 42694472, member: 541766"]öğle : 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 salatalık , 1 dilim buğday ekmeği
ara : 200 ml muzlu süt
bety21 kilonu kurursan bile başarı canım [/QUOTE]
İnşallah canim valla korkuyom karnim çıkmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…