olmazsın abla ya ben bugün sade patates yicem menüm bu, bayrama kadar 67 olurum umarımilahi yaaa, çok yaşa e mi! hiç güleceğim yoktu,
sabah kahvaltım
bir dilim incecik ekmek
5 zeytin
bir avuç maydanoz, azcık közlenmiş biber
2 kk büyüklüğünde peynir
dün çok abarttım misafirlikteydik bugün muhakkak telafi edicem cuma bildiriminde asla tekrar 71 olamam.. nayır nolamaz nolamam bir daha 7111111111 :)
ne detoksu canım :)mevsim değişiyor diye sanırım , reglim erken başladı , 5 günlük bir
ben yarın 5 günlük detoksu yapıcam tekrar ona karar verdim
5 günde 5 kilo varya canım onu yapıyorum geçen aylarda yapmıştım yine güzel ödem atıyo vücutne detoksu canım :)
başladın mı şuan :) bende başlayabilirim5 günde 5 kilo varya canım onu yapıyorum geçen aylarda yapmıştım yine güzel ödem atıyo vücut
tüm gün patates yiyorsun işte canım sabahtan haşladım 3 patates kahvaltıyla duruyorum daha:)başladın mı şuan :) bende başlayabilirim
daha önce kaç kilo vermiştin canım böyle :) bende yarın başlayayımtüm gün patates yiyorsun işte canım sabahtan haşladım 3 patates kahvaltıyla duruyorum daha:)
3,1 di sanırım canım 3 de sen ona:)daha önce kaç kilo vermiştin canım böyle :) bende yarın başlayayım
kurban bayramı ramazana göre daha iyi ya şeker yok et vargüzelmiş :) bu arada bayram geliyor kızlar napıcaz
bizde sarma var baklava var birde et napıcam yahu :)kurban bayramı ramazana göre daha iyi ya şeker yok et var
et yicen canım tek napıcan:)bizde sarma var baklava var birde et napıcam yahu :)
dayanırım inşallahet yicen canım tek napıcan:)
fırın dahamı iyi oluyorgeçen sefer patatesleri fırında yapmıştım bu sefer haşladım keşke yine fırın yapsaydım
ben öyle daha rahat yedim tadı daha güzeldi , tuzsuz olarak haşlanmışı yemek zorfırın dahamı iyi oluyor
canım verilen kilolar geri alınıyormu hemen bunda 5 günden sonra yine diyete devam edeceğimiz için almazmıyız yoksaben öyle daha rahat yedim tadı daha güzeldi , tuzsuz olarak haşlanmışı yemek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?