diyete devam edersen almazsın canım ben ilk yaptığımda hiç dikkat etmedim yineden 1 - 1,5 kilosu kaldı.. ertesi günü cips felan yedimcanım verilen kilolar geri alınıyormu hemen bunda 5 günden sonra yine diyete devam edeceğimiz için almazmıyız yoksa
valla yemesek iyide bende çok severim ekmeği her öğümde oluyokahvaltıyı erken yaptığımdan acıktım şuan :yumurta akı çok az peynir 2 zeytin ve 1 dilim ekmek yiyorum :) ekmeği çok yiyorum ya
her öğüne 1 dilim iyigünde 3 tane gidiyor ikiye düşürücem inşallah :)
bende dün spor yapamadım reglin ilk günü diye , detoks süresince yapsam mı bilemiyorumakşam yemeği= yeşil fasulye,1 salkım üzüm
ben okula döndüğümde spor salonuna yazılmayı düşünüyorumcanım ben bugün dinlenme günü olarak yaptım ama yarın yaparmıyım bilmiyorum :/
canım böyle zamanlarımız için var bu grup kötüye gittiğimizde tutup kaldırmak içinBurdayım ama yüzünüze bakmaya utanıyorum onun için ortalıktan kaybolayım diye düşündüm
Ya ben depresyona girdim, son 2 gündür çok kötü beslendimBaştan alsam olur muuuu
canım böyle zamanlarımız için var bu grup kötüye gittiğimizde tutup kaldırmak için
tartıldınmı.. çabuk gelen kilolar çabuk gider merak etme:)evet tutun beniiiiiii
tamam şuan itibariyle baştan alıyorum
tartıldınmı.. çabuk gelen kilolar çabuk gider merak etme:)
yapıcak bişey yok sana ders olsun o zaman bu hafta ben şimdi 5 günlük detokstayım:)yok tartılmadım, yarın sabah bakıcam son durumu yazarım :) Evet öyle oluyor, 3 günde toparlarım ama böyle olunca o 1 haftalar çöp oluyor ona üzülüyorum
yapıcak bişey yok sana ders olsun o zaman bu hafta ben şimdi 5 günlük detokstayım:)
5 günde 5 kilo detoksu varya onu yapıyorum tabi ben 5 kilo vermiyorum o ayrıne detoksu yapıyosun
5 günde 5 kilo detoksu varya onu yapıyorum tabi ben 5 kilo vermiyorum o ayrı
zaten ödem gidiyo canım onun hepsinin yağdan olmadığının bilincindeyim ben ödem gitsin diye yapıyorum 2 ay olacak yine yapmıştım 3 kilo gitti o zaman5 günde 5 kilo verilir mi yaa, veren varsa da çok sağlıksızAma bu durum kıskanma ma engel degil tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?