Son 8 kilo..

canım verilen kilolar geri alınıyormu hemen bunda 5 günden sonra yine diyete devam edeceğimiz için almazmıyız yoksa
diyete devam edersen almazsın canım ben ilk yaptığımda hiç dikkat etmedim yineden 1 - 1,5 kilosu kaldı.. ertesi günü cips felan yedim

kahvaltıyı erken yaptığımdan acıktım şuan :yumurta akı çok az peynir 2 zeytin ve 1 dilim ekmek yiyorum :) ekmeği çok yiyorum ya

canım ben bugün dinlenme günü olarak yaptım ama yarın yaparmıyım bilmiyorum :/

en son dün gece şu kare büyük çikolatalardan yiyordum

Burdayım ama yüzünüze bakmaya utanıyorum onun için ortalıktan kaybolayım diye düşündüm

Ya ben depresyona girdim, son 2 gündür çok kötü beslendim Baştan alsam olur muuuu
canım böyle zamanlarımız için var bu grup kötüye gittiğimizde tutup kaldırmak için

tartıldınmı.. çabuk gelen kilolar çabuk gider merak etme:)

yok tartılmadım, yarın sabah bakıcam son durumu yazarım :) Evet öyle oluyor, 3 günde toparlarım ama böyle olunca o 1 haftalar çöp oluyor ona üzülüyorum

yok tartılmadım, yarın sabah bakıcam son durumu yazarım :) Evet öyle oluyor, 3 günde toparlarım ama böyle olunca o 1 haftalar çöp oluyor ona üzülüyorum
yapıcak bişey yok sana ders olsun o zaman bu hafta ben şimdi 5 günlük detokstayım:)

5 günde 5 kilo verilir mi yaa, veren varsa da çok sağlıksız Ama bu durum kıskanma ma engel degil tabiki
zaten ödem gidiyo canım onun hepsinin yağdan olmadığının bilincindeyim ben ödem gitsin diye yapıyorum 2 ay olacak yine yapmıştım 3 kilo gitti o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…