Son 8 kilo..

sabah : kahve (bişe yiyemedim)
öğle : ızgara tavuk salata light kola avuç içi kadar lavaş
şimdi eve geldim dersim erken bitti bugün temizliğe devam:)

Ayy canım ya, çok sağol, bak sayenizde hepimizin ayrı ayrı katkılarıyla spora başlıyorum. Hava yağmurlu, saat geç oldu, yok şu oldu, yok bu oldu olmadan düzenli spor ve zaten biliyosun yediklerime de özen göstermeye gayret ediyorum. gidecek yani bu kilolar.. başka yolu yok.
2 Aralık doğum günüm..
Ekim + Kasım full sporlu iki ay ve hedefim 65 kilo.. Kasımdan sonra da devam.. 38. yaşıma sağlıkla ve az pörtleyen yağlarla gireceğime inanıyorum..

bana da bu hafta üniversiteden arkadaşım geliyooo şehir dışından iki gece kalıcak eee evde de iki bebe (benim çocuklar) ayrıca bir de sürekli bakıma muhtaç (tövbe yarabbiiii) çocuktan beter kocam.. spora da zaman kalıyo yani.. bugün spor yok dün gittim bugün full evle ilgilenicem arkadaşım tertemiz miss gibi görmeli evimi.. Ayrıca seni de tebrik ederim roxen2303 ne güzel adımlar attık, senin yaşın daha inan çoook küçük, ben Ajda gibi görünmek istiyorum ama emeksiz yemek olmaz hem tıkınıyım hem oturayım hem Ajda olayım olmuyo.. vücut elden gitmeden ben onu elime alayım. Ayyy inşallah kızlar, inşallah!

bende sana inanıyorum

78 -79 kilo iken spor salonuna yazılıp pek gitmemiştim o zamanki ölçülerimi yazayım istedim buraya ;
göğüs : 100
bel : 91,5
basen : 108
bacak : 63.5
kol : 30,5
omuz : 107

olur ama sadece bu kadarmı.ben okulda daha çok acıkıyorum evde daha iyiydim sporumuda yapıyodum şimdi çok yorgun geliyorum anca evi topluyorum spora vaktim olmuyor
Evet dediğim gibi olmadi jsjsj 1 catal makarna 2 kasikdan az yulaf ezmesi yoğurtla beraber ve 1 kaşık pilav 1 kaşık fasulye -yemek kaşığı - bugunluk bu kadar Heralde

çok güzel canım merak etme iyi sonuçlarını alırsın

sabah 1 yumurta az peynir 1dilim ekmek
acıktım ama ara yapmadım neskafe sadece
öğle haşlanmış makarna 1küçük tabak 2kaşık acı sos
ara çeyrek lahmacun
akşam birazdan, yemeden yazmiyim

ara: 200 ml muzlu süt
akşam ne yiceğimi bilmiyorum 2 gündür dışardan yiyorum şimdi gidip yine bişeyler alıcam

[QUOTxen2303, post: 42820634, member: 541766"]ben ne yaptım bir bilsen gittim 1 simit 1 çay 1 çikolatalı mufin aldım yedim[/QUOTE]
Sana fırça atamicam canim bende 2 gofret yedm

Günaydııın
canlarım bugün sporun 2. günü olacak
yalnız bende bacaklar iptal
wc işi bile azap gibi

kaslarım nasıl yandıysa artık, hoca demişti zaten sonraki gün bana küfür edeceksiniz diye..
akşama açılırım herhalde. spor yaparken.

arkadaşlar tartının pili bitmiş. yarın da bildirim günümüz. pil alamam çünkü spora gidip hemen çocukların yanına geçicem. sporda akşam tartılayım bari ama o da kıyafetle olur. beni bu haftalık es geçemez miyiz? c.tesi de aksi gibi yatılı misafirim var yoksa ne yapar eder gider pil alırdım, tartılmak benim ekmeğim suyum gibi bişi oldu. bu akşam spor, yarın da işten gelir gelmez ev süpür sil operasyonu..

Dün akşam saat 6'da 1 tabak z.yağlı yaprak sarması.

akşam 20.30 da bir kase ev yoğurdu
ama bende de var bi kabahat 9'da akşam 1 kase ozmo çikolatalı top kornfleks + süt tabii ki
9,30 -10 gibi de yattım uyudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…