abla çok sevindim bende allahtan bişey olmazsa bugün gidip yazaılmayı düşünüyorum burdada öğrenciye aylık 60 lira çok bişe değil gerçekten haftada 4 gün gidiyosun inşallah etkilerini görürüz..bu günler evin temizliği ile geçiyo benim spora ayrı vakit ayıramasamda okul içinde yürüyorum erken durakta iniyorum öyle öyle dün 9669 adım atmışım:)
bende sana inanıyorumAyy canım ya, çok sağol, bak sayenizde hepimizin ayrı ayrı katkılarıyla spora başlıyorum. Hava yağmurlu, saat geç oldu, yok şu oldu, yok bu oldu olmadan düzenli spor ve zaten biliyosun yediklerime de özen göstermeye gayret ediyorum. gidecek yani bu kilolar.. başka yolu yok.
2 Aralık doğum günüm..
Ekim + Kasım full sporlu iki ay ve hedefim 65 kilo.. Kasımdan sonra da devam.. 38. yaşıma sağlıkla ve az pörtleyen yağlarla gireceğime inanıyorum..
Evet dediğim gibi olmadi jsjsj 1 catal makarna 2 kasikdan az yulaf ezmesi yoğurtla beraber ve 1 kaşık pilav 1 kaşık fasulye -yemek kaşığı - bugunluk bu kadar Heraldeolur ama sadece bu kadarmı.ben okulda daha çok acıkıyorum evde daha iyiydim sporumuda yapıyodum şimdi çok yorgun geliyorum anca evi topluyorum spora vaktim olmuyor
çok güzel canım merak etme iyi sonuçlarını alırsınKızlar günaydın dün spora yazılmak için salona gittim ve kader kısmet yazıldıktan 1 saat sonra da spor hayatım başladı.
Çok mutluyum
Bu başlangıcım hep sizlerin burada paylaşımda bulunduğum arkadaşlarımın sayesinde oldu. Eliptik bisiklet derken değil mi Roxencim nerden nereye..
Haftada 3 gün 1,5 saat. Dün yandı bacaklarım, ter içinde kaldım bir de bayan hoca var insanı epeyce bir zorluyo sağolsun. kendisi de minicik üstelik 34 beden :))))) koşu bandı, eliptik bisiklet, bacak ve karın hareketleri yaptırdı.
Cumaya belki bi sıçrama yaşarım ha? ne dersiniz? çünkü dün böylece akşamı mükemmel geçirdim spordan yarım saat önce bir küçük tabak kuru fasulye, sporda su içildi, eve gelince duş, ve sonra bir bardak süt. hepsi bu.
Ama çok mutluyum ne yalan söyleyeyim.. çocuk gibi mutluyum. İnşallah geçici heves olmaz azimle gider gelirim. ee parasını verdik, kız o da bişi diil inanır mısınız? 85 TL.. aylık.. hesaba vurdum her salona girişim 7 TL ye mal oluyo..
genede iyi çok yememişsin :)Evet dediğim gibi olmadi jsjsj 1 catal makarna 2 kasikdan az yulaf ezmesi yoğurtla beraber ve 1 kaşık pilav 1 kaşık fasulye -yemek kaşığı - bugunluk bu kadar Heralde
kahvaltısız olmaz ama canım ya kendini çok yormasabah : kahve (bişe yiyemedim)
öğle : ızgara tavuk salata light kola avuç içi kadar lavaş
şimdi eve geldim dersim erken bitti bugün temizliğe devam:)
bugünlük öyle oldu yoksa kahvaltıyı atlamam:)kahvaltısız olmaz ama canım ya kendini çok yorma
ben ne yaptım bir bilsen gittim 1 simit 1 çay 1 çikolatalı mufin aldım yedimakşam 2 dolma
Ya varya az once faceden poğaça resmi paylaşmışlar off canim nasıl istediben ne yaptım bir bilsen gittim 1 simit 1 çay 1 çikolatalı mufin aldım yedim
inşallah toparlicaz ya böyle gofret felan olmuyorYa varya az once faceden poğaça resmi paylaşmışlar off canim nasıl istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?