Özellikle muz ile kahvaltıyı çok duydum, elma neden olmasın? yanına da bir iki ceviz olsa.. araöğünde sağlıklı bişiler yemeye çalış.bende bu hafta kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün bugünün kahvaltısı 1 yeşil elma
200 ml süt içip çıkıcam ablacım dersim var:)Özellikle muz ile kahvaltıyı çok duydum, elma neden olmasın? yanına da bir iki ceviz olsa.. araöğünde sağlıklı bişiler yemeye çalış.
aynen benimkininde pili bitmiş kurcalıyom geri takıyom anca öyle dün eşime dedim almayı unutmuş gecede işte olacak.gene kurcalar ederim artıkGünaydııın
canlarım bugün sporun 2. günü olacak
yalnız bende bacaklar iptal
wc işi bile azap gibi
kaslarım nasıl yandıysa artık, hoca demişti zaten sonraki gün bana küfür edeceksiniz diye..
akşama açılırım herhalde. spor yaparken.
arkadaşlar tartının pili bitmiş. yarın da bildirim günümüz. pil alamam çünkü spora gidip hemen çocukların yanına geçicem. sporda akşam tartılayım bari ama o da kıyafetle olur. beni bu haftalık es geçemez miyiz? c.tesi de aksi gibi yatılı misafirim var yoksa ne yapar eder gider pil alırdım, tartılmak benim ekmeğim suyum gibi bişi oldu. bu akşam spor, yarın da işten gelir gelmez ev süpür sil operasyonu..
canım elma ve süt hiç yoktan iyidir sabahları aç karna elma sindirime falan çok iyi geliyormuşbende bu hafta kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün bugünün kahvaltısı 1 yeşil elma
aslında evet ufak tefek ağzımıza attıklarımızla birlikte kalori saysak ne kadar çok kalori aldığımızı görürdükKIZLAR DÜN YAZMADIM ÇÜNKÜ YAZACAK YÜZÜM YOKTU
diyete başlayalı 3 gün oldu.maalesef mide henüz küçülmediği için kendime hakim olamıyorum. dünü hiç yazmayım.
bugün biraz daha toparlamaya çalışıyorum. bu arada kilo almaya devam ediyorum diyete rağmen. akşam tartılıyorum 68.5 sabah kalkıyorum 69 olmuşum birde böyle bir durum var
ama kararlıyım devam edeceğim.
bugün 45 dk pilates yaptım
sabah bir adet şekerli kahve50 kalori
kahvaltı
2 dilim ekmek 160 kalori
kibrit kutusu tulum peynir 150
1 haşlanmış yumurta 80 kalori
5 adet zeytin 50 kalori
öğlen
1 adet simit 500 kalori
akşam bir tabak etli kuru fasulye yiyeceğim 300 kaloride o olsa
toplamda 1300 kalori olacak. yediklerim bana çok az gibi geliyor ama böyle kalorileri hesapladığım zaman ne kadar çok olduğunu görüyorum.hatta ben 4 tanede yaprak sarması aşırdım.bu iş böle olmayacak biraz midemin küçülmesi lazım galiba
Canımmm çok teşekkür ederim.aynen benimkininde pili bitmiş kurcalıyom geri takıyom anca öyle dün eşime dedim almayı unutmuş gecede işte olacak.gene kurcalar ederim artık
ne güzel ya devam et spora ben okuldan mafolmus gelıyom uyudum 2saat şimdi kalktım hala 0 enerji.benden sana kocaman bir
merhabalar yeni bir günden:)
67.9 kilo ile karşınızdayım
göğüs : 94
bel : 72
yanlar : 81
basen : 96
bende durumlar böyle..
kahvaltıya gelirsek ;
2 yumurta (tavada) 1 dilim kepek ekmek 3-4 dal taze nane 1 fincan yeşil çay 1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?