Son 8 kilo..

bende bu hafta kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün bugünün kahvaltısı 1 yeşil elma

KIZLAR DÜN YAZMADIM ÇÜNKÜ YAZACAK YÜZÜM YOKTU

diyete başlayalı 3 gün oldu.maalesef mide henüz küçülmediği için kendime hakim olamıyorum. dünü hiç yazmayım.
bugün biraz daha toparlamaya çalışıyorum. bu arada kilo almaya devam ediyorum diyete rağmen. akşam tartılıyorum 68.5 sabah kalkıyorum 69 olmuşum birde böyle bir durum var

ama kararlıyım devam edeceğim.

bugün 45 dk pilates yaptım

sabah bir adet şekerli kahve 50 kalori

kahvaltı

2 dilim ekmek 160 kalori
kibrit kutusu tulum peynir 150
1 haşlanmış yumurta 80 kalori
5 adet zeytin 50 kalori

öğlen

1 adet simit 500 kalori

akşam bir tabak etli kuru fasulye yiyeceğim 300 kaloride o olsa

toplamda 1300 kalori olacak. yediklerim bana çok az gibi geliyor ama böyle kalorileri hesapladığım zaman ne kadar çok olduğunu görüyorum.hatta ben 4 tanede yaprak sarması aşırdım.bu iş böle olmayacak biraz midemin küçülmesi lazım galiba

aynen benimkininde pili bitmiş kurcalıyom geri takıyom anca öyle dün eşime dedim almayı unutmuş gecede işte olacak.gene kurcalar ederim artık
ne güzel ya devam et spora ben okuldan mafolmus gelıyom uyudum 2saat şimdi kalktım hala 0 enerji.benden sana kocaman bir

aslında evet ufak tefek ağzımıza attıklarımızla birlikte kalori saysak ne kadar çok kalori aldığımızı görürdük

sabah çeyrek ekmek arasına yumurta peynir maydanoz domatesle sandaviç
ara 1yulaflı biskuvı neskafe
öğle küçük tabağın yarısı et kavurma ,1dilim kömbe
akşamı az önce yaptım gene küçük tabağın yarısı sebze türlü, 4-5 parça et kavurma

öğle : 1 çiğ köfte dürüm , 1 ayran
akşam : yarım tabak makarna , 1 kase yoğurt
okul çok yoruyor vallahi tempoya alışamadım

ara : 1 yeşil elma akşamın ilerleyen saatlerinde yeşil çay içilecek:)
spor olarak ise 243 kalori harcadım , spora yazılma olayını ihmal ettiğimi sanmayın cumartesi günü allah kısmet ederse başlıyorum:)

Canımmm çok teşekkür ederim.
İnan iki çocuğa rağmen enerjik hissediyorum 18:50 de evden çıkıyorum 7 ye on kala, 7 de spor başlıyor kalça popo yanıyoo yanıyoo çıkış 8,30 eve gelmem 8.45 duşa girip soda ayran içiyorum, çocukları yatırıp mutfağı topluyorum.. yaa inş. devam eder. Maaşallahların için ayrıca teşekkürler. Zamanınız varsa çocuk da yoksa ya da büyümüşlerse biraz düzenli spor şahane olabilir.

Kızlar spor hocası bi karışım verdi 15 günlük
Yatmadan yarım saat önce

3 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon suyu

Dün akşam yaptım gayet de güzel bişi.. acı falan diil.. bilgilerinize.

merhabalar yeni bir günden:)
67.9 kilo ile karşınızdayım
göğüs : 94
bel : 72
yanlar : 81
basen : 96
bende durumlar böyle..
kahvaltıya gelirsek ;
2 yumurta (tavada) 1 dilim kepek ekmek 3-4 dal taze nane 1 fincan yeşil çay 1 elma

kızlar bugün biraz daha toparlanmış hissediyorum.68.5 idim sabah tartıldığımda

hala midem küçülmedi çabuk acıkıyorum içim eziliyor.ve maalesef çikolatayı kaşıklamaktan vazgeçemiyorum.ama bugün biraz daha iyi gibiyim

sabah bir şekerli kahve 50 kalori

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 80
5 zeytin 50
kk kadar peynir 100
2 dilim kepek ekmek 160
1 domates 20
5-6 yeşil biber 30

1 tane kurabiye kaçamak yaptım onada 50 kalori desek
öğlen ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum çiğ köfte dürüm mü yesem diyorum 500 kalori

sabah pilates yaptım 45 dakika

kızlar diyetin en zor aşaması başlangıç bence 2 haftaya kadar vücut aç hissediyor kendini

71.5 bayanlar 2hafta içinde aldım geri verdim sonuç hedefimden 2 hafta geri kaldım
kilom bayram öncesiyle aynı olduğu için ölçmedim kendimi

sabah 1,5 poğaça 3 zeytin az peynir
ara neskafe
öğle canım istemedi 6 antepfıstığı
şimdi mini bir pizza yapıyorum öğle yemediğimden kendime torpil geçiyorum akşam yemem büyük ihtimal

Kızlaar az önce dayanamayıp ev yapımı kremalı kek yedim hem de 2 dilim akşam yemeği yemicem sizce bu yaptığım doğru m? Bazen böyle yapmak nasıldır?
Bir de pul biberli yoğurt yatmadan önce yerine akşam yesek olur mu? Yatmadan en az 4 saat önce yeme içmeyi kesin diyolar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…