Son 8 kilo..

spor öncesi 1 sade nescafe
salona yazıldım 1,5 saat çalıştım salonda
spor sonrası 200 ml süt 1 yeşil elma
akşam yemeği daha yemedim , gün içinde oraya buraya giderken 212 kalori harcamışım kendimi vicdanen iyi hissediyorum lakin spor sonrası kollarım bende değil gibi bety21 ölçülerini yaz ya... @shapes nirdisin

akşam : 4 piliç kasap köfte , 1 kase yoğurt , 1 dilim ekmek 1 avuç taze nane

günaydın kızlar :)
sabah : 2 yumurta , 1 dilim kepek ekmekği , 1 avuç taze nane

spor öncesi 1 türk kahvesi 1 yeşil çay
1,5 saat spor salonunda çalıştım
öğle : 2 küçük poğaça , 200 ml süt (poğaça olmasa iyiydi)
akşam halamı ziyarete gideceğim yürüyerek 40 dk eğer geç saatte çıkmazsam yürümeyi düşünüyorum orda ne yerim kestiremiyorum çünkü:) benden şimdilik bu kadar akşam giremezsem yarın yazarım orda ne yediğimi, grubu herkes ihmal etti gördüğüm kadarıyla sanırım tek devam ediyorum

önecelikle spor için
ben burdayım canım yoğundum.bugun kalabalık misafirim vardı dün akşamdan beri hazırlık yapıyodum.çok koşturdum dünden beri.onlar gidince ortalığı yenıden sıldım süpürdüm bulaşığı koydum sonra uyudum.
sabah az ekmek 1 yumurta
arada yaptıklarımın tadına baktım
öğle 1nohutlu köfte 2kaşık rus salatası kucuk dılım hashalı tatlı ve kucuk dılım tramısu yedım.
akşam yarım kase çorba yarım nohutlu köfte

sabah 71.1 geldim ölçü
bel 76
karın 84
yan bölge 98
basen 102
kilom 3hafta önceki ile aynı ama ölçülerde 1er 2şer cm fazla çıkıyorum sebebi sporu bırakmam vucud kendini saldı geri gevşedi.biliyosunuz eskıden 1.5 saat spor yapıyodum 400 mekikler 600 baesn hareketi falan 3haftadır yapamıyorum umarım okul temposuna alışırım spora enerjım kalsın istiyorum okulda tukenıyorum eve gelince hiç halim olmuyor

Oooo tebrik ederim.. müthiş hissediceksin. Sen cuma yazmışsın bugün kolların daha iyi olmuştur. Misafirli haftasonu yaşıyorum. Yazamadım hiç.

merhaba herkese , evime yeni geldim bu misafirlik olayı benim için hiç iyi geçmedi bu 1 - 2 gün fazla dikkat edicem , bugün spor yok salonda kapalı zaten..

KIZLAR MERHABA

Bende işler çok yoluna girmedi henüz. diyette bir haftayı devirmiş olmama rağmen kiloda hiç bir düşme yok
çünkü sürekli kaçamak yapıyorum.

ölçülerimi yazayım bende
kalça 108.5
bacak basen 62
göğüs 98
göbek 94
bel 82
kol 31

merhabalar..
sabah : 2 yumurta , 1 dilim kepek ekmeği
öğle : 1 tavuk dürüm , zero kola
ara : 1 filtre kahve , 1 parça sütlü çikolata
akşam : 200 ml süt ( boş geçirmek istemedim aç hissetmiyordum)
spor : 30 dk cardio , 30 dk pilates , 30 dk ağırlık çalışması
spor sonrası 1 şişe maden suyu..
bende bugün böyle fena değil aslında 2 günlük bozuk diyeti hafta içi telafi edeceğim inşallah:)

ne zamandır gelmiyorum buralara bunun sebebi diyeti mahvetmiş olmam ama bugün iyidi
sabah=yulaf ezmesi(bal ve üzmüf,fındık,fıstık vardı ama çok az)
öğle=1 mandelin
ara=3 form kraker
akşam=1 bardakta mısır :) mısır ketçaplı filandı olmasa iyidi :/

Ahh ah arkadaşım bizi bi türlü 60 a indirmeyen o kaçamaklar değil mi zaten..

merhabalar yeni günden..
sabah 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı : 2 yumurta , 1 dilim ekmek , 1 yeşil elma
ara : 1 bardak nescafe
öğle : 90 gr tavuk fileto , 150 gr yoğurt , 1 dilim ekmek

Ahh ah arkadaşım bizi bi türlü 60 a indirmeyen o kaçamaklar değil mi zaten..
kraliçem 77 çok teşekkür ederim yorumun için çünkü birileri cevap yazzdığı zaman motivasyonum artıyor.hiç kaçamaksızz bir gün geçiremiyorum ama en aza indirdim sayılır.ve en büyük kaçamağım benim çikolatayı kaşıklamak ve bunuda gece yapıyorum.şuursuz bir şekilde uyanıp dolaba gidiyorum gözüm kapalı o çikolatayı kaşıklıyorum.sabah kalkınca vehametin büyüklüğüne bakıyorum

sanki hiçbirşey yememişsin gibi menü ...

bu tempoya ve diyete çok güzel kilo vermen lazım.1,5 saat ciddi spor yapmışsın.
sporun içeriğide önemli tabi.yarımsaatini yürüyüş bandına yarım saatini pilatese ayırmanı tavsiye ederim

herkes gitsede 58 olana kadar ben burdayım

KIZLAR ben bugün nihayet vücuttan ödemimi attım 68.5 69 larda geziyordum.1 hafta oldu diet+pilates bugün 67.7 yi gördüm.nihayet aşşağı yönlü bir hareket bu beni çok motive ediyor.

bugün ne yedim
1 yumurta haşlanmış
kk kadar peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
ufak ceviz kadar tereyağ
1-2 çay kaşığı çikolata

sanırım 500 kalori rahat aldım

öğlen
1 tabak kıymalı yeşil fasülye

akşam da
haşlanmış et yiyeceğim

günü böyle kapatırım

yarınki hedef 67.5 olmalı

yalnız şöle bir durum var.ben sabahları çok şiş uyanıyorum akşam tartıda 67.7 geliyorum yatarken tartılıorum sabah kalkınca tartılıyorum 68.1 olmuşum.sizce hangisini dikkate almak lazım . ben gördüğüm en düşük kiloyu baz alıyorum her zaman yorum yazarsanız sevinirm

canım bence sabahları tartılmaya devam et o düzeni otuturtursan değişen bişey olmaz yine kilo kaybını çok güzel görürsün:) herkes bıraksada demişsin ben burdayım zaten ama başkası yok malesef konuyu kendimi motive etmek için açmıştım zaten hedefime ulaşana kadar bırakmak yok arada bende bırakıyorum kendimi mesela bugün bi çikolata (250 kalori) , limonlu soda içtim ama olsun diğer öğünlerde hiç bozmadım sporuma gittim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…