Son 8 kilo..

canım ölçüleride yazsan

AKŞAM YEMEĞİNİ ATLATMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BİR TÜRLÜ OLMUYOR.gece kalkıp saldırıyorum ne bulursam.
dünde 1200 kalori oldu 1800

bugün daha dikkatli davranacağım bakalım
sabah 2 dlim kepek ekmek kk kadar tulum peyniri cevizden az büyük tereyağ ile kendime tost yaptım.bu tost yaklaşık 400 kalori 1 haşlanmış yumurta 80 kalori 2 zeytin 20 kalori domates biber 20 kalori

5-6 tane kızarmış patates kaçamağı yaptım.bunuda saysam mı bilemedim

şu durumda sadece kahvaltıyla 600 kalori almış görünüyorum

1 mandalina 50 kalori
öğlen bir porsyon mercimek çorbası içeceğim yaklaşık 200 kalori
1 dilim kepek ekmek 80 kalori

akşam 2 dilim ıspanaklı börek 400 kalori
şu durumda 1300 kalori almış oluyorum

bugün pilateste yapamadım

mrb canım ölçüleri anca alabildim
ilk sayfadaki ölçüler benim yanlış olmuş ama önemli değil :)
bel:76
karın:84
yan bölge:98
basen:101

bir gün düzgün yapıyorsam diğer gün çok yiyorum bi alışamadım okul düzenine kendimi baya bi saldım yani yarın tekrar deniycem bu hafta kararlıyım zaten ama bu sefer bozmucam inşallah

zaten para biriktirmem gerekiyor bu hafta onun için yemek almıyacağım kantinden, ara için kuruyemiş ,biraz sabahları yulaf ezmesi ve öğle için süt akşam için de yoğurt ve salata çorba vs. düşünüyorum inşallah iradeli olucam bunu başta kendim için birde sizi hayal kırıklığına uğratmamak için yapıcam inşalaah birde hergün ip atlama ve düzenli squat hareketlerime başlıyacağım

merhabalar hafta sonu bişey yazmadım çünkü ne diyet ne spor yapabildim doğumgünümdü ailem ziyaretime geldi ipin ucu iyice kaçtı bu haftada şu 66 yı görmek nasip olmayacak toparlamaya çalışıyorum bakalım neler olacak

geçmiş doğum gunun kutlu olsun canım.benımde annemınkını kutlıcam bugun pastaaaaaa

bir gün düzgün yapıyorsam diğer gün çok yiyorum bi alışamadım okul düzenine kendimi baya bi saldım yani yarın tekrar deniycem bu hafta kararlıyım zaten ama bu sefer bozmucam inşallah

İLK ZAMANLAR OLUYOR ÖYLE.BENDE MESELA İLK BAŞLADIM İKİ HAFTA ÇİKOLATA KAŞIKLAMAKTAN KENDMİ ALAMIYORDUM.AMA 3-4 GÜNDÜR ŞEKERE TAMAMEN VEDA ETTİM. ZAMANI GELİNCE DÜZENE GİRİYOR.SADECE DİYETİ BIRAKMA

canım inş. ben daha spora başlayamadım çok uzuluyordum baktım kı tempom çok yoğ7un ya kılo veriyorum zaten artık spora kafamı takmıcam.

Çok berbat durumdayım kızlar.tüm ev halkı hasta.kendimde dahil.hiç böyle bir grip görmemiştim.yakalana herkesi hafta yatağa bağlıyor.ben hala regl dönemini atlamatım.diyete devam bugün biraz kaçamak oldu sabahtan.dün spor yapamamıştım.ama bugünde yapamayacğım gibi görünüyor.ama diyete ve spora devam

sabah biraz çikolata aşırdım 150
tane açma yedim 300
yumurta 80
kk kadar peynir 150
tereyağ 100

kahvaltıda 780 lkalori almışım gibi görünüyor

akşama karnabahar yumurtalı kızarmış yicem

öğleni atlatmam lazım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…