canım ölçüleride yazsanben diyete 28 eylülde başladım 68.6 kilo ile bugünle beraber 11 gün olmuş kiloda sadece 300 gr farketmiş.demek ki diyetin hakkını vermiyorum.yada regl olcam ondan şişim anlamış değilim.biraz daha sıkı tutmak lazım galiba
bugün kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 80 kalori
kk kadar tulum peynir 150 kalori
2 dilim kepek ekmek 140 kalori
cevizden az büyük tereyağ 150 kalori
domates biber 20
2 tane tulumba tatlısı aşırdım 50 kalori
1 tane mandalina yedim 50 kalori
öğlen bir tabak pırasa yiyeceğim 200 kalori
şuana kadar 850 kalori olmuş bile
akşamı geçiştiresim var yoksa yarında aynı kiloyla uyanacağım gibi
bu arada sabah 45 dk pilates yaptım
TABİ CANIM YAZAYIM AMA HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOKcanım ölçüleride yazsan
geçmiş doğum gunun kutlu olsun canım.benımde annemınkını kutlıcam bugun pastaaaaaamerhabalar hafta sonu bişey yazmadım çünkü ne diyet ne spor yapabildim doğumgünümdü ailem ziyaretime geldi ipin ucu iyice kaçtı bu haftada şu 66 yı görmek nasip olmayacak toparlamaya çalışıyorum bakalım neler olacak
İYİKİ DOĞDUNmerhabalar hafta sonu bişey yazmadım çünkü ne diyet ne spor yapabildim doğumgünümdü ailem ziyaretime geldi ipin ucu iyice kaçtı bu haftada şu 66 yı görmek nasip olmayacak toparlamaya çalışıyorum bakalım neler olacak
bir gün düzgün yapıyorsam diğer gün çok yiyorum bi alışamadım okul düzenine kendimi baya bi saldım yani yarın tekrar deniycem bu hafta kararlıyım zaten ama bu sefer bozmucam inşallah
zararını bilmiyorum canım ama kalori açısından sade kahve içmeni tavsiye ederimbugün sadece ekmeği fazla kaçırdım :) birde şu 2si1arada kahveler için ne diyorsunuz zararlı mı ?
teşekkür ederim ablacım inşallah ya nerelerdesin sen):roxen iyi ki doğduuuuun :)
yeni yaşın mutlulukla gelsin.
66
69 lardan 70 lerden 66 ya gelmek üzeresin. maaşallah.. süpersin. yola devam.
canım inş. ben daha spora başlayamadım çok uzuluyordum baktım kı tempom çok yoğ7un ya kılo veriyorum zaten artık spora kafamı takmıcam.kızlar burayı biraz daha aktif yapalım ya yoksa ben yoldan çıkıcam bugünde diyete uygun beslenmedim ama sporumu yaptım en azından..bety21 B birsenbirsenbirsen teşekkür ederim:) gelin beni tek bırakmayın sizde tek kalmayın
huhuuuu çok güzel bir haberMerhaba kizlar bugun 69 u gördüm çok mutluyum
Canım merhaba, hep takipteyim. geçen haftasonu hastaydım yattım hepteşekkür ederim ablacım inşallah ya nerelerdesin sen):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?