kraliçem 77 çok teşekkür ederim yorumun için çünkü birileri cevap yazzdığı zaman motivasyonum artıyor.hiç kaçamaksızz bir gün geçiremiyorum ama en aza indirdim sayılır.ve en büyük kaçamağım benim çikolatayı kaşıklamak ve bunuda gece yapıyorum.şuursuz bir şekilde uyanıp dolaba gidiyorum gözüm kapalı o çikolatayı kaşıklıyorum.sabah kalkınca vehametin büyüklüğüne bakıyorum
içiyorum zaten normalde ama dün dersten çıkıp spora zor yetitim dün kaldı o yüzden:)Canişşş
Spor hocası der kiiii
Spora gelmeden yarım saat önce yeşil çay için, ya da kahve (Sütsüz, şekersiz)
Spordan sonra da bize soda veya sodalı ayran içiriyor bilgin olsun
tatlım bence sen çok istikrarlısın.işte hepimizin bildiği üzere çikolata diyeti sekteye uğratıyor.canım bence sabahları tartılmaya devam et o düzeni otuturtursan değişen bişey olmaz yine kilo kaybını çok güzel görürsün:) herkes bıraksada demişsin ben burdayım zaten ama başkası yok malesef konuyu kendimi motive etmek için açmıştım zaten hedefime ulaşana kadar bırakmak yok arada bende bırakıyorum kendimi mesela bugün bi çikolata (250 kalori) , limonlu soda içtim ama olsun diğer öğünlerde hiç bozmadım sporuma gittim:)
çok geçmiş olsun.. bencede yok et çikolatayı haftada 1 tüket yada:)tatlım bence sen çok istikrarlısın.işte hepimizin bildiği üzere çikolata diyeti sekteye uğratıyor.
bende işler daha karmaşık.regl olmama 5 gün falan var çikolatada ipin ucunu kaçırıyorum.bu sabah yine 68.6 idim.ama toparlıyorum.çikolatayı evden yok edeceğim kraliçemin dediği gibi.regl döneminde sıkı tutarsam bitince moral verecek bir kilo kaybım olur inşallah
birde grip olmuşum iyice halsizleşiyorum
nerdesin senMerhaba bayanlar sizi unuttum sanmayin.kilo ayni 70.6 ölçüleri almayi unuttum yarina kaldi.2 hafta coj yoğun ve yorgun geçti artik okul temposuna alıştım bu hafta spor a tekrar baslicam
burdayım canım aslında hergün bakıyom sayfaya ama yazmıyom.spor yapamamak çok moralımı bozuyor .sız yapıyorsunuz yazıyorsunuz ben yapamıyorum ne yazacam kı şimdi diyorumnerdesin sen
burda olduğunu belli at canım bıraktın sandım bendeburdayım canım aslında hergün bakıyom sayfaya ama yazmıyom.spor yapamamak çok moralımı bozuyor .sız yapıyorsunuz yazıyorsunuz ben yapamıyorum ne yazacam kı şimdi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?