Son 8 kilo..

bugün sağlam bi kaçamak yaptım staja gittiğim okulda bir çikolata bir limonlu maden suyu hüplettim ,kendime çok kızdım mı peki hayır, sonra evime geldim sporuma gittim yarım saatte yaktım o çikolatayı arada olur böyle şeyler , spor sonrası 200 ml muzlu süt içtim.
henüz akşam yemeği yemedim 6.30-7 arası yerim diye düşünüyorum , bugün sporu 1 saat yaptım , 30 dk kardiyo , 30 dk ağırlık antrenmanı

akşam 150 gr tavuk (bugün tavuk günü oldu) , 3 kaşık yoğurt , 1 dilim ekmek , 1 yeşil elma
ilerleyen saatlerde yeşil çay ve kahve içilebilir

Tavsiyem:
Sadece bir öneri:
bence,
o çikolatayı yok et, yerine kayısı kuru incir koy, gece yoksun olcaksın,ayy çikolatam yok diyceksin ama ağzına bir kayısı atıp yatcanı düşünüyorum.

merhaba günlük ve takip edenler..
sabah : 2 yumurta , 1 dilim kepek ekmeği , 1sade kahve
öğle : tavuk salata
ara : 1 bardak çay , 4 çikolatalı form bisküvi
akşam : 1,5 dilim ekmek , 150 gr haydari , 5 incecik dilim jambon
ara : 1 yeşil elma
günün sporu ; 30 dk kardiyo , 30 dk pilates , 15 dakika ağırlık antrenmanı
ilerleyen saatlerde yeşil çay içilecek ve günlük oraya buraya yürümelerim 385 kaloridir efenim yaptığım şeylerden keyif alıyorum , buraya yazmaktan keyif alıyorum burayı ihmal eden arkadaşlarım umarım hedeflerinizden şaşmadınız herkese sevgiler..

Canişşş
Spor hocası der kiiii
Spora gelmeden yarım saat önce yeşil çay için, ya da kahve (Sütsüz, şekersiz)
Spordan sonra da bize soda veya sodalı ayran içiriyor bilgin olsun

Canişşş
Spor hocası der kiiii
Spora gelmeden yarım saat önce yeşil çay için, ya da kahve (Sütsüz, şekersiz)
Spordan sonra da bize soda veya sodalı ayran içiriyor bilgin olsun
içiyorum zaten normalde ama dün dersten çıkıp spora zor yetitim dün kaldı o yüzden:)

tatlım bence sen çok istikrarlısın.işte hepimizin bildiği üzere çikolata diyeti sekteye uğratıyor.

bende işler daha karmaşık.regl olmama 5 gün falan var çikolatada ipin ucunu kaçırıyorum.bu sabah yine 68.6 idim.ama toparlıyorum.çikolatayı evden yok edeceğim kraliçemin dediği gibi.regl döneminde sıkı tutarsam bitince moral verecek bir kilo kaybım olur inşallah

birde grip olmuşum iyice halsizleşiyorum

çok geçmiş olsun.. bencede yok et çikolatayı haftada 1 tüket yada:)

sabah : 2 yumurta , 1 dilim ekmek
ara : 4 form çikolatalı bisküvi
öğle : 1 kase yoğurt , 1 dilim ekmek
akşam : 1 tabak makarna , 2 kaşık haydari , 1 elma
bugün spor yok

Günaydınnnnnn herkesin kilo ve ölçülerini bekliyorum, inişte de çıkışta da beraberiz.. ama inişler bollll olsun

günaydın herkese , anlaşılan o ki duraklama dönemindeyim
kilo : 67.8
göğüs : 94
bel : 71
yanlar : 81
basen : 95
yaklaşık 1 aydır buralarda geziyorum sanırım bazı değişiklikler yapmam lazım kilo vermeyi hızlandırmak için

ben diyete 28 eylülde başladım 68.6 kilo ile bugünle beraber 11 gün olmuş kiloda sadece 300 gr farketmiş.demek ki diyetin hakkını vermiyorum.yada regl olcam ondan şişim anlamış değilim.biraz daha sıkı tutmak lazım galiba

bugün kahvaltı

1 haşlanmış yumurta 80 kalori
kk kadar tulum peynir 150 kalori
2 dilim kepek ekmek 140 kalori
cevizden az büyük tereyağ 150 kalori
domates biber 20
2 tane tulumba tatlısı aşırdım 50 kalori
1 tane mandalina yedim 50 kalori
öğlen bir tabak pırasa yiyeceğim 200 kalori

şuana kadar 850 kalori olmuş bile

akşamı geçiştiresim var yoksa yarında aynı kiloyla uyanacağım gibi

bu arada sabah 45 dk pilates yaptım

Merhaba bayanlar sizi unuttum sanmayin.kilo ayni 70.6 ölçüleri almayi unuttum yarina kaldi.2 hafta coj yoğun ve yorgun geçti artik okul temposuna alıştım bu hafta spor a tekrar baslicam

sabah : yoğurt 1 dilim ekmek
öğle : 1 whopper menü (burgerdan)
ara : 1 yeşil elma
akşam: 5 ızgara köfte 1 dilim ekmek salatalık domates 1 bardak kola
spor : 1 saat 20 dk sürdü 30 dakika kadiyo kalanı ağırlık antrenmanı dışarda gezmelerim 343 kalori yaktırmış bana ve bugün bütün evi süpürdüm sildim..yemekler iyi değil ama hareket iyiydi..

burdayım canım aslında hergün bakıyom sayfaya ama yazmıyom.spor yapamamak çok moralımı bozuyor .sız yapıyorsunuz yazıyorsunuz ben yapamıyorum ne yazacam kı şimdi diyorum
burda olduğunu belli at canım bıraktın sandım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…