Son 8 kilo..

çok geçmiş olsun

menü:sabah küçük karışık tost
öğle:5kaşık közlenmiş biber patlıcan sarımsaklı yoğurt ile 4küçük patates kızartması
akşam gene 5kaşık yoğurtlu közleme az çerez
az önce çeyrek elma 2 avuç nar

sen yine iyisin betycim ben öyle bir kaçırdım ki ipin ucunu hiç sorma

kızlar günaydın
dün spor vardı, gitmeden 1 saat önce yeşilliklerle bezeli salata + 1 kutu küçük ton balığı yedim (vee 6 dan sonra hiç bir şey yemedim)

KİLOM:70.5 hala aynı
Ölçülerim
Basen: 103
Bel: 92
Göğüs: 96

ölçülerimde bi gariplik oluyo, mezurayı bastırmamaya çalışıyorum ama bu ölçü işi bende biraz hatalı gibi.

günaydın goldenheart salonda alınan ölçüyle benim evde aldığım arasında da fark var ama salonda hoca baya baya boşluklu aldı birde kıyafet vardı yani farklar olabilir..ben bu hafta ölçü ve kilo bildirimi yapmicağım çünkü hem bozdum hemde bugün regl oldum 1. günü çok doğru sonuçlar almicağımı biliyorum o yüzden bu haftalık böyle

Kilo 69.7 ölçülerde pek bir degisiklik yok spor yapmadigim icin sadece yan bolgede 1cm incelme var

[QUOTE="kralicem77, post: 43063456, member: ızlar günaydın
dün spor vardı, gitmeden 1 saat önce yeşilliklerle bezeli salata + 1 kutu küçük ton balığı yedim (vee 6 dan sonra hiç bir şey yemedim)

KİLOM:70.5 hala aynı
Ölçülerim
Basen: 103
Bel: 92
Göğüs: 96

ölçülerimde bi gariplik oluyo, mezurayı bastırmamaya çalışıyorum ama bu ölçü işi bende biraz hatalı gibi.[/QUOTE]
Cnm bel olarak nereyi olcuyorsun gogusun alt tarafimi göbek deliginin orayimi yoksa tam kemer bolgesi mi

merhaba kızlar.benim hastalık yoğun bir şekilde devam ediyor.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.2 gündür diyeti bozdum.aşırı şişkinlik var ve bu sabah kilom 69.3 çıktı.ölçülerde bir değişiklik yok.

bugün tekrar başladım ama kilo veremedikçe motivasyon düşüyor maalesef

bugün ne yedim

kahvaltı
2 dilim ekmek 200
1 porsyon kıymalı menemen 250
3 zeytin 30
yarım muz 50

öğlen
karnabahar kızartma 300 kalori

ara 1 mandalina 50
1 nescafe 80

akşam kıymalı yeşil fasulye 300
1 porsyon yoğurt 100

1460 kalori yapıyor yine aşmış oluyorum 1200 kaloriyi
45 dk pilates yaptım sabah

bety 21 canım sen kuş gibibesleniyosun resmen bu yediklerin toplamda 700 kalori zor yapar.ben sana göre baya çok yiyorum.ama daha nasıl kısacam bende anlamadım

aynen bende de regl durumu devam ediyor.ama çok sağlıklı olmuyor.mevsimden sanırım.bir türlü şişkinliğimi atamadım.regl olayı diyeti mahvediyor.1 hafta hep uçuyo kilo.ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…