çok geçmiş olsunÇok berbat durumdayım kızlar.tüm ev halkı hasta.kendimde dahil.hiç böyle bir grip görmemiştim.yakalana herkesi hafta yatağa bağlıyor.ben hala regl dönemini atlamatım.diyete devam bugün biraz kaçamak oldu sabahtan.dün spor yapamamıştım.ama bugünde yapamayacğım gibi görünüyor.ama diyete ve spora devam
sabah biraz çikolata aşırdım 150
tane açma yedim 300
yumurta 80
kk kadar peynir 150
tereyağ 100
kahvaltıda 780 lkalori almışım gibi görünüyor
akşama karnabahar yumurtalı kızarmış yicem
öğleni atlatmam lazım bakalım
mrb canım burdayım benmerhabalar kimler burda
sen yine iyisin betycim ben öyle bir kaçırdım ki ipin ucunu hiç sormamenü:sabah küçük karışık tost
öğle:5kaşık közlenmiş biber patlıcan sarımsaklı yoğurt ile 4küçük patates kızartması
akşam gene 5kaşık yoğurtlu közleme az çerez
az önce çeyrek elma 2 avuç nar
günaydınkızlar günaydın
dün spor vardı, gitmeden 1 saat önce yeşilliklerle bezeli salata + 1 kutu küçük ton balığı yedim (vee 6 dan sonra hiç bir şey yemedim)
KİLOM:70.5 hala aynı
Ölçülerim
Basen: 103
Bel: 92
Göğüs: 96
ölçülerimde bi gariplik oluyo, mezurayı bastırmamaya çalışıyorum ama bu ölçü işi bende biraz hatalı gibi.
menü:sabah küçük karışık tost
öğle:5kaşık közlenmiş biber patlıcan sarımsaklı yoğurt ile 4küçük patates kızartması
akşam gene 5kaşık yoğurtlu közleme az çerez
az önce çeyrek elma 2 avuç nar
aynen bende de regl durumu devam ediyor.ama çok sağlıklı olmuyor.mevsimden sanırım.bir türlü şişkinliğimi atamadım.regl olayı diyeti mahvediyor.1 hafta hep uçuyo kilo.ben anlamadımgünaydıngoldenheart salonda alınan ölçüyle benim evde aldığım arasında da fark var ama salonda hoca baya baya boşluklu aldı birde kıyafet vardı yani farklar olabilir..ben bu hafta ölçü ve kilo bildirimi yapmicağım çünkü hem bozdum hemde bugün regl oldum 1. günü çok doğru sonuçlar almicağımı biliyorum o yüzden bu haftalık böyle
vay sen nerdesin ya09.00/ 2 yumurta-1 avuç ceviz-8 adet zeytin-3 kuru kayısı-1 bardak form çay
12.00/ ızgara köfte (2 adet), 1 dilim çavdar ekmegi- salata-yogurt- 1 türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?