Son 8 kilo..

(( yarin patates diyetine başlıyorum. Koydum ocaga kahvaltıya hazir olsun. Bundan sonra daha sıkı tutucam.buraya da duzenli yazicam yedigimi.....ağlayan yüz. ...ağlayan yüz. ..

1 günde 3 kilo yememişsindir canım ya o ödemdir patates diyeti yerine şu ödem attırıcı kürleri yapsan daha iyi sadece patates sağlıklı olmazki , moralini bozma bazı günler böyle oluyor işte ama gidecek bu kilolar

pekte iyi değil malesef ya kilo durdu diyemiyorum çünkü artıya doğru gidiyor sen yoksun bayadır naptınn
Ben de aynı durumdayım maalesef ( hatta o yüzden yarışma grubundan da izin aldım.eskisi kadar girmiyorum buraya.eskisi gibi ilgimi çekmiyor kk.dun de tesadüfen gördüm topiğini:))

Ben de aynı durumdayım maalesef ( hatta o yüzden yarışma grubundan da izin aldım.eskisi kadar girmiyorum buraya.eskisi gibi ilgimi çekmiyor kk.dun de tesadüfen gördüm topiğini:))
bende yaza göre daha az girebiliyorum ama burada yine biraz frenliyorum kendimi , arkadaşlar sağolsun destek oluyoruz

YALNIZ DEĞİLSİNİZ BENDE REGL OLMADAN ÖNCE 67.7 Yİ GÖRMÜŞTÜM HOPP REGL BİTTİ 68.5 BAŞLADIĞIM YERE GERİ DÖNDÜM.1 GÜNDE KİLO KİLO ALINIYOR AMA VERİRKEN 200 GR 200 GR VERİLİYO

BUGÜN NE YEDİM.KİLO 68.5 BİR AY OLDU DİYETE BAŞLAYALI VE YERİMDE SAYYORUM

KAHVALTI

1 PORSYON SUCUKLU YUMURTA 250 KALORİ
2 DİLİM EKMEK 160 KALORİ
1 TÜRK KAHVESİ ŞEKERLİ 50 KALORİ

ÖĞLEN
HAŞLANMIŞ MAKARNA YAĞSIZ 350 KALORİ

AKŞAM KABAK YEMEĞİ YAPIYIM DİYORUM 200 KALORİ
AZ DA YOĞRT YERİM 100 KALORİ

GÜNÜ BÖYLE KAPATMA ARZUSUNDAYIM
LAKİN BEN GECE MÜTHİŞ ACIKIYORUM

1080 KALORİ EDER VE SABAHTA 45 DK PİLATES YAPTIM

ben geldddiiim :)
bugün biraz fazla yemiş olabilirim
1 kaşıktan az bal,süzme peynir ve 4 zeytin
4 tane form kraker
bir yarım simit ve iki tane çikolatalı bisküvi aşırdım :/
2 kaşık yoğurt salta üzerine biraz lor peynir bir kaşıkdan az pilav ve 2 yemek kaşığı türlü yemeği iki mandelin bir de elma 3 litre de su 1 bardakta süt gün böyle kapanıır

canım acıktığında sade nescafe içmeyi dene ben çok faydasını gördüm:)

bumu çok kız sen benim yediklerimi bilsen

günün kalını bildireyim efenim
spor öncesi bir kupa yeşil çay
1,5 saat spor salonunda kaldım 30 dk kardiyo kalanı ağırlık çalışması
spor boyunca 1,5 litre su
spor sonrası 4 kaşık yoğurt ,salatalık , 1 dilim ekmek (buğday)
akşam ise 150 gr tavuk haşlamada değil sotede değil yöresel bi yemek bu bayanlar bol limonlu , yanında ise salata
bugün ise beni motivasyonun zirvesine çıkaran bir diyalog yaşadım spor salonunda , bayan bi arkadaş sporcumusun dedi ben ise hayır kilo vermek için geliyorum dedim , hiç ihtiyacın yok çok iyi duruyosun dedi ben tabi ağız kulaklarda
buda böyle bi anı olarak burda kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…