- 27 Eylül 2015
- 89
- 84
- 88
- 44
sadece bir öneri..nasıl rahat hissediyorsan öyle yap .canın isterse yaz.Tamam canım ama düzenli yazmak bende baskı yaratıyor.her gün yazamam yani
Sağol canım.sadece bir öneri..nasıl rahat hissediyorsan öyle yap .canın isterse yaz.
süper canım senle kilolarımız yakın geçen hafta bekliyordum senden 69u demekkı vücudun direnç yaptı o dönemi atlattın artık tapır tapır dökülür sporda yapıyosun çünküÖlçümü almadım kızlar, zaten sanki hep yalan yanlış gibi çıkıyo, ama çok mutluyum. bu sabah nihayet 69.5 çıktım. hadi bakalım 68..... göriiim seni de tez zamanda.
Arada oluyo.. bu sefer amacımız hedefimiz şu olmalı 69 u görmeliyiz artık son raddede, 70'ler geride uzaklarda kalmalı. 70.1 i hemencecik indirirsin eski yerine..ben dün gene zıvanadan çıktım akşam eşimle başbaşa dışarı çıkmıştık yıllar sonra ...pastaneye oturduk yedim tatlıları
tabi acısı çıktı bugun.70.1 ölçüler gene yarına kaldı
Canımmherkese merhaba :)
bu pazartesi ödemden ötürü 69.9 u gören ben bu sabah 67.7 geldim ölçülerde de bir değişiklik yok sadece yanlardan 1 cm daha gitmiş 80 olmuş , benim diyet iyi değilde yaptığım spor nereye gidiyo anlamıyorum sağlam bi duraklama dönemine girdim 2 ay olacak bu kilolarda geziyorum.. bi öneriniz varmı
benim kilo alma sürecimde ben 1 yıl kadar bu kilolarda gezmiştim yine acaba ondan olabilirmiCanımm
hiç düşündün mü? 70'lerdeydin tam 4 kilo gitti, önemli olan tekrar 69 olmaman iki hafta bile sürse -ki 4-5 günü geçmez bence- 67 olman çok önemli..
Spor olduğu müddetçe ve dikkat ettiğimiz sürece gidecek bu kısır döngün de düzelecek.
goldenheart ablacım senin kilo resmin bende görünmüyo
SPOR SENİ DARALTIR.BUNU AYNADA FARKEDERSİN ASLINDA.VE KİLO VERMEKTEN ZİYADE ŞİMDİ YAPTIĞIN KASLAR İLERDE ÇOK İŞİNE YARAYACAKCanımm
hiç düşündün mü? 70'lerdeydin tam 4 kilo gitti, önemli olan tekrar 69 olmaman iki hafta bile sürse -ki 4-5 günü geçmez bence- 67 olman çok önemli..
Spor olduğu müddetçe ve dikkat ettiğimiz sürece gidecek bu kısır döngün de düzelecek.
YALNIZ DEĞİLSİN BENDE DÜN 4 5 TANE UN KURABİYESİ AŞIRDIM.HEMDE AKŞAM.KALORİSİDE ÇOK YÜKSEK.AMA BUGÜN TEMİZLİK YAPTIM EVDE 45 DK PİLATES UMARIM YAĞ OLARAK DÖNMEZLER BANA ..BUGÜN DEVAM KALDIĞIM YERDENben dün gene zıvanadan çıktım akşam eşimle başbaşa dışarı çıkmıştık yıllar sonra ...pastaneye oturduk yedim tatlıları
tabi acısı çıktı bugun.70.1 ölçüler gene yarına kaldı
aynen bidaha inş.70leri görmeyiz.istikrar sart.bide spor yapabilsemArada oluyo.. bu sefer amacımız hedefimiz şu olmalı 69 u görmeliyiz artık son raddede, 70'ler geride uzaklarda kalmalı. 70.1 i hemencecik indirirsin eski yerine..
Bir daha 70 leri görmemek dileğiyle...
Azimle..
Kararlılıkla..
İSTİKRARLA!
bu kaçamaklardan böyleyiz ya canım zaten.benimde bi tatlı krizim tuttu şimdi ki sorma.bi ara yemiyodum canım hiç çekmiyordu bi kere başlayınca insanın sürekli canı tatlı istiyor bende eşimi aradım spungle getir dedim onu yersem akşam sadece bi çorba içerimkurabiye travması devam ediyor.akşam aşırdım ben yine 4-5 kurabiye.ve sabah sonuç 67.8 den 68.2 ye fırlayıverdi
bugün yemicem inşallah.
sporda off günüm bugün yani spor yok
sabah açma ve yumurta yedim 250 kalori yapıyor ama kaçamak falan 400 diyelim
öğlen şehriye çorbası 300
akşam kuru fasulye 400
menünün dışına çıkmamayı düşünüyorum.sabah şekerli kahve içtim.birde nescafe içerim. 130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?