Son 8 kilo..

nihayet bende aşağı yönlü hareket başladı.bugün 67.8 gördüm.100 gr da olsa moral oluyor.

kahvaltı
1 yumurta 80 kalori
kk kadar tulum peynir 150
5 zeytin 50
2 dilim ekmek 160
1 şekerli türk kahvesi 50

ara bir mandalina 50

öğlen 1 porsyon yoğurt çorbası 250

akşam ne yesem karar veremedim.patlıcan musakka yaptım.kaloriside 1 porsyon 130 kalori diyor ama ben daha fazla olduğunu düşünüyorum. karar veremedim.

2 dilim ekmek 160
kk kadar peynirlede geçiştirebilirim. 150

1100 kalori ile günü kapatmış olacağım.
45 dk pilates yaptım.

öğle : 1 yumurta , 1 dilim peynir , 6-7 yeşilzeytin , 1 dilim ekmek , çay
ara : 1 türk kahvesi
akşam : 1 tabak yeşil mercimek , 4 kaşık bulgur pilavı , yoğurt ,
şimdi yine kahvemi içiyorum:)

Ölçümü almadım kızlar, zaten sanki hep yalan yanlış gibi çıkıyo, ama çok mutluyum. bu sabah nihayet 69.5 çıktım. hadi bakalım 68..... göriiim seni de tez zamanda.
süper canım senle kilolarımız yakın geçen hafta bekliyordum senden 69u demekkı vücudun direnç yaptı o dönemi atlattın artık tapır tapır dökülür sporda yapıyosun çünkü

ben dün gene zıvanadan çıktım akşam eşimle başbaşa dışarı çıkmıştık yıllar sonra ...pastaneye oturduk yedim tatlıları
tabi acısı çıktı bugun.70.1 ölçüler gene yarına kaldı

Arada oluyo.. bu sefer amacımız hedefimiz şu olmalı 69 u görmeliyiz artık son raddede, 70'ler geride uzaklarda kalmalı. 70.1 i hemencecik indirirsin eski yerine..
Bir daha 70 leri görmemek dileğiyle...
Azimle..
Kararlılıkla..
İSTİKRARLA!

herkese merhaba :)
bu pazartesi ödemden ötürü 69.9 u gören ben bu sabah 67.7 geldim ölçülerde de bir değişiklik yok sadece yanlardan 1 cm daha gitmiş 80 olmuş , benim diyet iyi değilde yaptığım spor nereye gidiyo anlamıyorum sağlam bi duraklama dönemine girdim 2 ay olacak bu kilolarda geziyorum.. bi öneriniz varmı

Canımm
hiç düşündün mü? 70'lerdeydin tam 4 kilo gitti, önemli olan tekrar 69 olmaman iki hafta bile sürse -ki 4-5 günü geçmez bence- 67 olman çok önemli..
Spor olduğu müddetçe ve dikkat ettiğimiz sürece gidecek bu kısır döngün de düzelecek.

benim kilo alma sürecimde ben 1 yıl kadar bu kilolarda gezmiştim yine acaba ondan olabilirmi

goldenheart ablacım senin kilo resmin bende görünmüyo

ben görüyorum sayfayı açınca, bilemedim neden göremiyosun
Benim günlüğüme de bir bak oraya da yükledim.

Roxenciğim spora devam etmek demek yavaş yavaş istikrarlı bi şekilde yağ yakmak demek. endişelenme bekle bakalım bu hafta noolcak 30 ekim cuma yani..

SPOR SENİ DARALTIR.BUNU AYNADA FARKEDERSİN ASLINDA.VE KİLO VERMEKTEN ZİYADE ŞİMDİ YAPTIĞIN KASLAR İLERDE ÇOK İŞİNE YARAYACAK

35 İKEN 25 GİBİ GÖSTERCEKSİN

YALNIZ DEĞİLSİN BENDE DÜN 4 5 TANE UN KURABİYESİ AŞIRDIM.HEMDE AKŞAM.KALORİSİDE ÇOK YÜKSEK.AMA BUGÜN TEMİZLİK YAPTIM EVDE 45 DK PİLATES UMARIM YAĞ OLARAK DÖNMEZLER BANA ..BUGÜN DEVAM KALDIĞIM YERDEN

KİLO 67.8 ÖLÇÜLER AYNI

DÜN UN KURABİYESİ YEDİM.ÇOK PİŞMANIM.AMA BUGÜN KALDIĞIM YERDEN DEVAM

KAHVALTI
SUCUKLU YUMURTA 250 KALORİ
2 DİLİM KEPEK EKMEK 150
AZ TEREYAĞ BİRAZCIKTA SİMİT AŞIRDIM. KAÇAMAKLAR İÇİN 100 KALORİ

ÖĞLEN YOĞURT ÇORBASI 300 KALORİ

AKŞAM BİR TABAK KURUFASULYE YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM 400

aynen bidaha inş.70leri görmeyiz.istikrar sart.bide spor yapabilsem

kurabiye travması devam ediyor.akşam aşırdım ben yine 4-5 kurabiye.ve sabah sonuç 67.8 den 68.2 ye fırlayıverdi

bugün yemicem inşallah.
sporda off günüm bugün yani spor yok
sabah açma ve yumurta yedim 250 kalori yapıyor ama kaçamak falan 400 diyelim
öğlen şehriye çorbası 300
akşam kuru fasulye 400

menünün dışına çıkmamayı düşünüyorum.sabah şekerli kahve içtim.birde nescafe içerim. 130

bu kaçamaklardan böyleyiz ya canım zaten.benimde bi tatlı krizim tuttu şimdi ki sorma.bi ara yemiyodum canım hiç çekmiyordu bi kere başlayınca insanın sürekli canı tatlı istiyor bende eşimi aradım spungle getir dedim onu yersem akşam sadece bi çorba içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…