Cnm bel olarak nereyi olcuyorsun gogusun alt tarafimi göbek deliginin orayimi yoksa tam kemer bolgesi mi
süperslm kızlar
Dün pazar dı malum kaçamaksız tamamladım. dünde sıkıntı yok.
Bugun ise,
09.00 / 1 yumurta, çok az peynir, 5 adet zeytin
1 nescafe
12.00 / mercimek çorbası, salata, yoğurt, 2 dilim ekmek (kepek), 1 nescafe
HİÇ ANLAMADIM DİYETE BAŞLARKEN 68.5 İDİM ŞİMDİ 69 KİLOYUM
diyet yapıyorum ve kilo alıyorum.tuaf bir durum içindeyim kızlar şu regl olayı bitsin ben öyle döneyim buralara.olmazsa baştan alacağım çünkü nerdeyse 1 ay oldu veremediğim gibi alıyorum.nerde yanlış yapıyorum anlayamadım
bende sonuç ne çıkarsa çıksın cumayı bekliyorum tahminim 68 lerde bişey çıkar ama pes etmek yokbu cumayı iple çekiyorum, 57 yi görmesem de bi 57,900 ü ümit ediyorum
sabah : 1 sade nescafe , 2 mandalina
öğle : 1 yumurta , 1 dilim peynir , 6 siyah zeytin , salatalık , 1 dilim buğday ekmeği , 3 çay kaşığı çokokrem
ara : 1 türk kahvesi , 1 mandalina
şu çokokrem bi bitseydi de ben rahatlasam hergün hergün
ivit ya ben kaç gündür yiyorum bi bitmedinutella mı yoksaa... ben onu koklayıp koklayıp bırakıyorum
bi kaşık alsam biliyorum ki dibini görecem
AYNEN CANIM ZATEN BEN BU KİLOLARI HEP O ÇİKOLATA YÜZÜNDEN ALIYORUM.DAHA BURAYA YAZMADIĞIM GECE KALKIP ÇİKOLATAYA KAŞIKLA SALDIRMALARIM VAR Kİ HİÇ BAHSETMİYORUM ONLARDAN..ASLINDA BEN NERDEYSE HİÇ ABUR CUBUR YEMİYORUM GENELDE HEP EV YEMEĞİ AMA ÇOK YİYORUM GALİBA ŞU REGL TAMAMEN BİTSİN GERÇEK KİLODA ORTAYA ÇIKACAK AMA HİÇ BİR ZAYIFLAMA BELİRTİSİ YOKo sabah yedigin yağlar ballardan olmasın o :))
baştan al canım, birde saydıgın kalorinin içini yararlı besinlerle doldurmaya çalış.
CANIM BİTSİN BİR DAHA ALMA İNSAN DAYANAMIYOR EVDE OLUNCA..ivit ya ben kaç gündür yiyorum bi bitmedi
BENDE DE DURUM AYNI 68.5 CİVARI OLUR GİBİ GELİYO.bende sonuç ne çıkarsa çıksın cumayı bekliyorum tahminim 68 lerde bişey çıkar ama pes etmek yok
GAYET GÜZEL BİR MENÜ.slm kızlar
Dün pazar dı malum kaçamaksız tamamladım. dünde sıkıntı yok.
Bugun ise,
09.00 / 1 yumurta, çok az peynir, 5 adet zeytin
1 nescafe
12.00 / mercimek çorbası, salata, yoğurt, 2 dilim ekmek (kepek), 1 nescafe
EVET CANIM MİDE KÜÇÜLMEDEN OLMUYO MAALESEF.BEN İYİCE DİKKAT ETMEYE BAŞLADIM BUGÜNDEN İTİBARENB birsenbirsenbirsen bende çok yiyorum ya midem büyüdü tekrar buna bir dur demek lazım
turşu tuzlu olduğu için su tutuyo vücutta canımMERHABA MERHAABA BUGÜN YENİDEN DÜZENLİ BESLENİYORUM
YEDİKLERİM
2 KAŞIK YULAF VE AZICIK BAL
1 BARDAK SÜT
5 ADET FORM
2 MANDELİNA
1 ELMA
1 ERİK
2 KAŞIKDAN AZ YOĞURT
2 KAŞIK SEBZE YEMEĞİ
VE SON OLARAK 1 ELMA BİTİŞ :) BİDE TURŞU ZARARLI MI DİYET ESNASINDA BUGÜN BİRAZ YEMİŞ OLABİLİRİM DE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?