Aynen yaaaaaYALNIZ DEĞİLSİNİZ BENDE REGL OLMADAN ÖNCE 67.7 Yİ GÖRMÜŞTÜM HOPP REGL BİTTİ 68.5 BAŞLADIĞIM YERE GERİ DÖNDÜM.1 GÜNDE KİLO KİLO ALINIYOR AMA VERİRKEN 200 GR 200 GR VERİLİYO
Canımm şu sade kahveyi spor öncesi içsen, müthiş yağ yaktırıyor1 saat 10 dk spor
spor dönüşü 1 sade nescafe
akşam : 1 tabak patlıcanlı etli tava 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
ara : 1 türk kahvesi , 2 mandalina
Kızlar ben kafayı yiyeceğim az önce tartildim 72 kilo geldim. Daha 3 gün once 69 dum pazar günü çok yedim ama öyle 1 gunde 3 kilo alınır mı. Ne olacak benim bu halim bu aptal metobolizmam ben omur boyu ac mi gezmek zorundayım. 1 ayda veriyom ben o 3 kiloyu. koyamadim cepten giriyorum diye buraya bolca ağlayan yüz
menü:1,,5 orta boy haşlanmış patates 1lokma haşlanmış yumurta
öğle:1 haşlanmış patates 2lokma peynir
akşam 1,5 haşlanmış patates ve kızımın tavuk dürümünün ucundan biraz yedim
Bugünde ;
09.00/ 1 muz, 1 türk kahvesi (çaycı ablamız kahveyi yanlışlıkla şekerli yapmış)
Sanırım son 3 gündür akşam öğününe kadar iyi gidiyorum, ama akşam çok çok kötü olmasa da biraz baltalıyorum
içiyorum ablacım yeşil çay yada sade kahve:) spor sonrasıda süt yada yoğurt:)Canımm şu sade kahveyi spor öncesi içsen, müthiş yağ yaktırıyorspordan 30 dk. önce.
anammm kraliçem bana kızmış bugün yemedim o nutella cısındanCanımmm
al benden de o kadar, 3 haziranda zaten 72.6 idim. aylaaar aylaar geçti hala 69 u bekliyorum.
Tüm kilo verenler İSTİKRAR diyor, meselaroxen2303 cısss o nutella, yani yemeyecen hadi yedin 1 çay kaşığının ucuyla en azından
İstikrarlı olmak zorundayız.
Şahsen spora başladıktan sonra bu istikrarı korumaya çalışıyorum.
Ayrıca sabahları limonlu su, gün içinde suya kabuk tarçın ve kabuklu limon parçaları eklenmiş su metabolizma çalıştırıyo, bunları yapıyor musunuz kuzular?
anammm kraliçem bana kızmış bugün yemedim o nutella cısından
anammm kraliçem bana kızmış bugün yemedim o nutella cısından
AYNEN insan utanıyor vallahiAynen yaaaaapes diyorum yaaaa hiç bıraktığım yerde bulamıyorum kendimi bu yüzden gruptan ayrıldım.salak gb 70-72 arası geziyorum .utandım artık milletten
öyle oldu canım pazartesi 72yi görmüştüm ki cuma 69dum hemen acil duruma geçtimHayırdır canım, detoks mu yapıyorsun,
Yapacaksan sıvı detoks öneririm.
Tamam canım ama düzenli yazmak bende baskı yaratıyor.her gün yazamam yaniAYNEN insan utanıyor vallahibende inan 1 ay oldu vermek yerine alıyordum sürekli..bence buralarda kal çünkü insan forumdaki arkadaşlarına karşıda sorumluluk hissediyor.pes etmek yok.bende nerdeyse lanet olsun deyip bırakacaktım ki bugün 67.9 gördüm.bak takip edelim birbirimizi yorum yapalım yediklerimize.çok faydası oluyor.hemen diyorsun ki hımm burda yanlış yapıyorum. yani yediklerini yazmak ve diğer arkadaşların buna yorum yapması yanlışını farketmene neden oluyor.çok da iyi oluyor.sen yaz yediğini içtiğini ben sana yorum yaparım.pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?