hımmmmmmmm karatay teyzemiz hayvansal yağ yiyin diyor kuyruk yağıyla yapılıyor adana. bence sakınca yok; ekmek azsaben akşam ne yedim bir bilseniz.. annem ziyaretime gelmişti hala yanımda yemeğe dışarı çıkalım dedik malumunuz mekan adana olunca yemekte kebap oldu çok güzel oldu ama bolca kalori işte
akşam yemeği sadece bu mu canım çok az geldi bana
ben akşam ne yedim bir bilseniz.. annem ziyaretime gelmişti hala yanımda yemeğe dışarı çıkalım dedik malumunuz mekan adana olunca yemekte kebap oldu çok güzel oldu ama bolca kalori işte
hımmmmmmmm karatay teyzemiz hayvansal yağ yiyin diyor kuyruk yağıyla yapılıyor adana. bence sakınca yok; ekmek azsa
tatlı yok kolada yok ayran içtim yanına:)Sadece adana yediysen sorun yok bence :) Lavaş ekmek mayasız hamur zaten, sıkıntı yok.
tabi üstüne tatlı yada kola götürmediysen
gayet güzel ve sağlıklı ölçülü daha ne olsun:)Kizlar sabah kahvaltidan sonra
12.00/ menemen ve 2 dilim ekmek yedim.
1 Türk kahvesi içtim.
13.00 / civarı 1 nescafe içtim.
15.50/ de 2 dilim kepek arasi kavurma yedim.
Ustune yine 1 bardak nescafe ictim.
Aksam 19.00 / da sadece ızgara kanat yedim. Azicik salata ile ekmeksiz.
Gördüğünuz gibi fazla kahve disinda gunu iyi tamamladim diye düşünüyorum :)))
gayet güzel ve sağlıklı ölçülü daha ne olsun:)
sabah : 2 dilim ekmek ,peynir , salatalık , yarım simit, 3-4kaşık çokokrem
ara : 1 türk kahvesi
öğle : 2 mandalina , 5 tane üzüm , 5 parça kavun
ara : 1 sade nescafe
akşam : sabaha ek olarak 5 zeytin
fazla yedim bugün ben çok şiştim tekrar 70 oldum herhalde
inşallah:)Cokokrem ve meyva birazcik fazla olmuş gibi, yarin onlari yememeye calis :))
anamm hoşgeldin:)Roxeennnn nasilsin kanka nasil gidiyor sende durumlar guncel masallah. 60 lara gecis yapinmi ben hala 70 lerde takili kaldim. 69 oldugum topikimdeyim canim.. Ay ben ozlemisim buralaei yahu
reglin etkisi 1-2 kilo oluyormuş ve bunun dışında tuzlu yediysen o zamanda vücut ödem yapıyor tartıda artı çıkıyoruz ve şişkin görünüyoruz aslında bunlar kalıcı durumlar değil benimde karnım şiş bişe yediğimde kocaman oluyo kilo aldığımı düşünüyorum moralim bozuluyor 1 ay oldu sonuçlarda değişiklik yok.. yarın ben tekrar spora ağırlık vermeye başlicam çünkü o zaman kendimi daha kolay kontrol ediyorum inşallah öyle olur çünkü sene sonuna 60 olmak istiyorumHİÇ ANLAMADIM DİYETE BAŞLARKEN 68.5 İDİM ŞİMDİ 69 KİLOYUM
diyet yapıyorum ve kilo alıyorum.tuaf bir durum içindeyim kızlar şu regl olayı bitsin ben öyle döneyim buralara.olmazsa baştan alacağım çünkü nerdeyse 1 ay oldu veremediğim gibi alıyorum.nerde yanlış yapıyorum anlayamadım
Cnm bel olarak nereyi olcuyorsun gogusun alt tarafimi göbek deliginin orayimi yoksa tam kemer bolgesi mi[/QUOTE][QUOTE="kralicem77, post: 43063456, member: ızlar günaydın
dün spor vardı, gitmeden 1 saat önce yeşilliklerle bezeli salata + 1 kutu küçük ton balığı yedim (vee 6 dan sonra hiç bir şey yemedim)
KİLOM:70.5 hala aynı
Ölçülerim
Basen: 103
Bel: 92
Göğüs: 96
ölçülerimde bi gariplik oluyo, mezurayı bastırmamaya çalışıyorum ama bu ölçü işi bende biraz hatalı gibi.
aynen öyle ablacım bide orda canımız çıkıyo gelince elim yemeğe gitmiyo vallahi:)Roxen..
Aynen yaaa spor yaptığım günler bişi yemiyorum, canım da istemiyor zaten.
İnsülin direnci mi kırılıyor ne
reglin etkisi 1-2 kilo oluyormuş ve bunun dışında tuzlu yediysen o zamanda vücut ödem yapıyor tartıda artı çıkıyoruz ve şişkin görünüyoruz aslında bunlar kalıcı durumlar değil benimde karnım şiş bişe yediğimde kocaman oluyo kilo aldığımı düşünüyorum moralim bozuluyor 1 ay oldu sonuçlarda değişiklik yok.. yarın ben tekrar spora ağırlık vermeye başlicam çünkü o zaman kendimi daha kolay kontrol ediyorum inşallah öyle olur çünkü sene sonuna 60 olmak istiyorum[/QUOTE
CANIM AYNEN BENDE DE KARIN KALÇA.BIRAKSAM GÖBEK AŞŞA DOĞRU SALLANACAK.KALÇADA 108 CM ÖLE AZ UZ DEĞİL.ASLINDA BEN DAHA ÖNCE DİYET YAPTIĞIMDA KOŞU BANDINDA 45 DK YÜRÜYORDUM.VE PİLATES YAPIYORDUM ŞİMDİ PİLATES YAPIYORUM AMA YÜRÜMEYE VAKTİM OLMUYOR.VE BENİMDE AKŞAMLARI KARNIM KOCAMAN OLUYOR.ŞİŞLİKTE VARDUR AMA ZAYIFLAMADIĞIMDA KESİN.BİR AYDIR BOŞA KÜREK ÇEKİYORUM.
KESİNLİKLE BEN ÇOK YİYORUM KİLO VEREMEMEMİN NEDENİ BU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?