Son 8 kilo..

ben akşam ne yedim bir bilseniz.. annem ziyaretime gelmişti hala yanımda yemeğe dışarı çıkalım dedik malumunuz mekan adana olunca yemekte kebap oldu çok güzel oldu ama bolca kalori işte
hımmmmmmmm karatay teyzemiz hayvansal yağ yiyin diyor kuyruk yağıyla yapılıyor adana. bence sakınca yok; ekmek azsa

ben akşam ne yedim bir bilseniz.. annem ziyaretime gelmişti hala yanımda yemeğe dışarı çıkalım dedik malumunuz mekan adana olunca yemekte kebap oldu çok güzel oldu ama bolca kalori işte

Sadece adana yediysen sorun yok bence :) Lavaş ekmek mayasız hamur zaten, sıkıntı yok.
tabi üstüne tatlı yada kola götürmediysen

hımmmmmmmm karatay teyzemiz hayvansal yağ yiyin diyor kuyruk yağıyla yapılıyor adana. bence sakınca yok; ekmek azsa
Sadece adana yediysen sorun yok bence :) Lavaş ekmek mayasız hamur zaten, sıkıntı yok.
tabi üstüne tatlı yada kola götürmediysen
tatlı yok kolada yok ayran içtim yanına:)

Kizlar sabah kahvaltidan sonra

12.00/ menemen ve 2 dilim ekmek yedim.
1 Türk kahvesi içtim.
13.00 / civarı 1 nescafe içtim.

15.50/ de 2 dilim kepek arasi kavurma yedim.
Ustune yine 1 bardak nescafe ictim.

Aksam 19.00 / da sadece ızgara kanat yedim. Azicik salata ile ekmeksiz.

Gördüğünuz gibi fazla kahve disinda gunu iyi tamamladim diye düşünüyorum :)))

gayet güzel ve sağlıklı ölçülü daha ne olsun:)

sabah : 2 dilim ekmek ,peynir , salatalık , yarım simit, 3-4kaşık çokokrem
ara : 1 türk kahvesi
öğle : 2 mandalina , 5 tane üzüm , 5 parça kavun
ara : 1 sade nescafe
akşam : sabaha ek olarak 5 zeytin
fazla yedim bugün ben çok şiştim tekrar 70 oldum herhalde

Cokokrem ve meyva birazcik fazla olmuş gibi, yarin onlari yememeye calis :))

Roxeennnn nasilsin kanka nasil gidiyor sende durumlar guncel masallah. 60 lara gecis yapinmi ben hala 70 lerde takili kaldim. 69 oldugum topikimdeyim canim.. Ay ben ozlemisim buralaei yahu

HİÇ ANLAMADIM DİYETE BAŞLARKEN 68.5 İDİM ŞİMDİ 69 KİLOYUM

diyet yapıyorum ve kilo alıyorum.tuaf bir durum içindeyim kızlar şu regl olayı bitsin ben öyle döneyim buralara.olmazsa baştan alacağım çünkü nerdeyse 1 ay oldu veremediğim gibi alıyorum.nerde yanlış yapıyorum anlayamadım

reglin etkisi 1-2 kilo oluyormuş ve bunun dışında tuzlu yediysen o zamanda vücut ödem yapıyor tartıda artı çıkıyoruz ve şişkin görünüyoruz aslında bunlar kalıcı durumlar değil benimde karnım şiş bişe yediğimde kocaman oluyo kilo aldığımı düşünüyorum moralim bozuluyor 1 ay oldu sonuçlarda değişiklik yok.. yarın ben tekrar spora ağırlık vermeye başlicam çünkü o zaman kendimi daha kolay kontrol ediyorum inşallah öyle olur çünkü sene sonuna 60 olmak istiyorum

Cnm bel olarak nereyi olcuyorsun gogusun alt tarafimi göbek deliginin orayimi yoksa tam kemer bolgesi mi[/QUOTE]

Evet göbek deliğinden ölçüyorum. yanlış mı yapıyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…