sağol canım:)canım güzel bence sadece yan bölge fazlan var bacakların gayet güzel ben kilo aldım maalesef ...
aynen canım ya 12 ağustostu sanırım başladığımda 2ayda 6 kilo verdim 2haftadan fazladır veremediğim gibi 1 kilo aldım.ilk başladığımda motivem tamdı şimdi motivasyon eksikliğinde oluyor bence.beyinde başlamalıyız diyete.
seçimdi tatildi annelere gitmeler kızartmalar börekler derken hopppp kilo tekrardan 68.8
sonuç hiç zayıflama yokbolca kilo alma var.
buralarda da kimsecikler kalmamış..
bugün kötü bir başlangıç olsada tekrar başladım.bırakınca kilo alıyorum hiç olmazsa diyet yaparak sabit kalayım belki zayıflarımda diye çaresiz bir düşünce içerisindeyim
sabah 500 kaloriyi geçen bir kahvaltı yaptım malum mide büyüdü tekrar kontrol altına almam biraz zaman alacak
45 dk pilates yaptım
1 elma yedim
şimdi yeşil fasulye yiyeceğim
akşam da karnabahar kızartma
hiç su içemiyorum nerdeyse
bilmiyorum ne olacak
çok güzel sağlıklı kilo vermişsin bence.bazen duraklama oluyor.ama duraklamada bırakmadığın zaman kilo veriyosun.bence sen bu ara tekrar zayıflayacaksın.bence bırakma.benimde motivasyonum düşük biraz.1 aydan fazla oldu tık yok bende.aynen canım ya 12 ağustostu sanırım başladığımda 2ayda 6 kilo verdim 2haftadan fazladır veremediğim gibi 1 kilo aldım.ilk başladığımda motivem tamdı şimdi motivasyon eksikliğinde oluyor bence.beyinde başlamalıyız diyete.
selam kızlar
spor olduğu için bazen cozutsam bile artık 70 i geçmiyorum
bu ay ikinci ay olacak sportif yaşamımda.. bu ay şöyle bir 65 olursam süper olcak bu ay hızlanmam şart, doğumgünüm hedefimdi yani 2 aralık!
bu akşam 5,30 da bir adet muz ile günü kapatacağım çünkü akşama spor var, spor yapacağım günler 5,30 da en son yiyip sonra yemiyorum. Bu da bana iyi geliyor, midemi de küçültüyor bence.
Roxen fotoğrafı çok beğendim benim karın bölgem çok yağlı hamilelik etkisi mi bilmiyorum. sen iyi görünüyosun maaşallah.
canım herkesin yapısı farklı oluyor.kalori sayıyoruz.yediğimiz kalorileri hesaplıyoruz.ben 1200 ü geçmemeye çalışıyorum.tabi sporla da desteklemek lazım.ayrıca yediğin şeyler karbonhidrat ağırlıklı olmamalı.ben bunu dengeleyemiyorum meselaArkadaş lar bnde Zayıflamak istiyorum neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz
bende de kalça göbek bacaklar yağlı.roxen in fotosunu bende çok beğendim.benim bacaklar onunn 2 katı nerdeyse.ben erken akşam yemeği yediğimde gece acıkıyorum.kalkıp bilinçsizce saldırıyorum ne bulursam yiyorum
geldimmm:)roxen2303 canım ne zaman dönüyorsun bir sil baştan yapalım
çok haklısın canım ben de aynen öyleee.. acıkıp saldırıyorum hem de en zahmetsiz ve sağlıksız olanlara (bisküvi, ya da kolayda ne varsa)
Ancaaak birsenbirsen arkadaşım o spor var ya o spor inanılmaz.. eve geldim tabakta ketçaplı makarna benim bebeler yememiş.. ayy bir de muz ile duruyorum (sporda 750 ml su içiyorum) canım şöööyle bir çeker gibi oldu ama önce duşa girdim terliydim duştan sonra bi yorgunluk çöktü, makarnayı hala bi tatsam diyordum ama onca ter onca çaba.. çöpe attım gitti, duş sonrası hoca ayran+soda için diyor, ev yoğurdumla sodadan ayran yapıp içtim kocaman bir bardak.
Kısacası dün akşam
17.30 / muz
18.00-21.00 / 750 ml su
22.00 / soda+ayran
Spor yapmak da yanına cabası mı desem, spor sayesinde yemedim mi desem, hem spor yapmış oldum hem yememiş oldum mu desem.. Haftada 3 gün bu iş böyle 1 aydır.
harikasın bence benim bacaklar o kadar olsa zaten süper bir hatun olacağım.
hoş geldin canım yarın kilo bildirim,nde bulunalım diyete devammmgeldimmm:)
anamm ağzından bal bamlıyorharikasın bence benim bacaklar o kadar olsa zaten süper bir hatun olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?