canım bolca karbonhidrat olmuş acıkabilirsinkurabiye travması devam ediyor.akşam aşırdım ben yine 4-5 kurabiye.ve sabah sonuç 67.8 den 68.2 ye fırlayıverdi
bugün yemicem inşallah.
sporda off günüm bugün yani spor yok
sabah açma ve yumurta yedim 250 kalori yapıyor ama kaçamak falan 400 diyelim
öğlen şehriye çorbası 300
akşam kuru fasulye 400
menünün dışına çıkmamayı düşünüyorum.sabah şekerli kahve içtim.birde nescafe içerim. 130
aynen tatlım o kaçamaklar yok mu.bir kere tatlıyı ağzına alınca kan şekeri mi yükseliyor noluyorsa arkası geliyor.ben 3-4 gündür sürekli aşırıyorum.hatta diyet sayılmaz şuan yaptığım şey.bugünde aşure yaptım.napcam bilmiyorum.kilo yine 68.3 e fırladı ve nerdeyse 1.5 ay oldu ben hala aynı yerdeyim.bu kaçamaklardan böyleyiz ya canım zaten.benimde bi tatlı krizim tuttu şimdi ki sorma.bi ara yemiyodum canım hiç çekmiyordu bi kere başlayınca insanın sürekli canı tatlı istiyor bende eşimi aradım spungle getir dedim onu yersem akşam sadece bi çorba içerim
EN AZINDAN YALNIZ DEĞİLİM.BENDE İPİMİ KOPARMIŞ GİBİ YİYORUM KAÇ GÜNDÜR.BUGÜN DÜZENE SOKCAM TEKRARDANmerhaba merhaba yine bozdum çikolatalar cipsler havada uçuştu buraya yazdığım zaman herşey düzenli bıir bırakıyorum tekrar bırakmışım yani of bugün yeşil çayımı aldım akşam yemeğide yemedim bi süre 5 ten sonra yemeyeceğim gibi :/
günaydın bugün iyi başladı:)Günaydın
Yeni bir gün.. ipin cu kaçtıysa tutarız evvelAllah :)
aynen canıım maalesef evde mecburen herşey pişiriyorum.bende yiyorum.şaşırmış durumdayım ...canım bolca karbonhidrat olmuş acıkabilirsin
diyet kötü lakin spor tam gaz devam bende yarın salonda foto çekip buraya koymayı düşünüyorum:)kızlarrr nasıl gidiyor.bende battı balık...
bravo canım spora devamdiyet kötü lakin spor tam gaz devam bende yarın salonda foto çekip buraya koymayı düşünüyorum:)
canım güzel bence sadece yan bölge fazlan var bacakların gayet güzel ben kilo aldım maalesef ...buda benim güncel halim olarak burda dursun salona üyeliğim bitti seçim dönüşü tekrar yenileyeceğim inşallah , diyet malesef tamamen bozuldu seçimden sonra memleketten dönünce hem diyet hem spor yola koyacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?