anam kim gelmiş ilk topic arkadaşımCanım kolay gelsin bol eksilerin olsunn
evet aslında iyi ama benim bacaklarkalın orayı inceltmem lazım :) akşamları plates bandıyla hareket yapıyorum ama birazda destekle inceltirim diye düşünüyorum : ) evet aur cubura çko düşkünüm. dün misafirim vardı ek almıştık bugnu iş yerine 5 tane getirdim hepsini yedim şirket baklava ısmarladı 1 tane yedim bide dondurma geldi onuda yedim sen düşünbende oturarak çalışıyorum, ara öğün sevmende çok iyi. abur cubur mu yiyorsun?
birde 1.70 boya 59 kilo iyi aslında :)
iyi vermişsin shapes 14kiloyu ne kadar sürede verdin bende 90la gittim doğuma 10,5 ay oldu 71e düştüm.benim hedefimde 58 olmakEvet benimki de kalan 8 kilo.
Hamilelikte çok kilo aldım, 80 ile doguma girdim. 66 ya kadar düştüm. son 6 ayda 66 dan 58 e geldim. bayadır keyfim yoktu bırakmıştım.. Dün tekrar başladım 50 leleri görmeden bırakmam :)
anam kim gelmiş ilk topic arkadaşımsağol canım inşallah , sen devammı dukan amcaya
yeni bilgiler öğrenmeye açığım:)
zeyzey sen ne yapmışsın yaevet aslında iyi ama benim bacaklarkalın orayı inceltmem lazım :) akşamları plates bandıyla hareket yapıyorum ama birazda destekle inceltirim diye düşünüyorum : ) evet aur cubura çko düşkünüm. dün misafirim vardı ek almıştık bugnu iş yerine 5 tane getirdim hepsini yedim şirket baklava ısmarladı 1 tane yedim bide dondurma geldi onuda yedim sen düşün
canım böyle püf noktalarını paylaş bizimle bak sevaba girersin dua ederiz sana :)evet bende bu konuda her türlü bilgiye açığım, sağlıklı oldugu sürece :)
Mesela ben yemek yerken yanında ayran, su, meyva suyu gibi içecekler tüketmiyorum..
yemegi tamamladıktan sonra ayran yada su içiyorum. bu bana göre püf noktası.
Mesela tüp mide ameliyatı olmuş kişilere de mide büyümesin diye bu kuralı koyarlar. katı sıvı ayırımı şeklinde. buna dikkat edebilirsiniz.
Birde yeşil çay :) mucizevi metabolizma çalıştırıcı.
anamm ben bırak ayranı kola içiyorumevet bende bu konuda her türlü bilgiye açığım, sağlıklı oldugu sürece :)
Mesela ben yemek yerken yanında ayran, su, meyva suyu gibi içecekler tüketmiyorum..
yemegi tamamladıktan sonra ayran yada su içiyorum. bu bana göre püf noktası.
Mesela tüp mide ameliyatı olmuş kişilere de mide büyümesin diye bu kuralı koyarlar. katı sıvı ayırımı şeklinde. buna dikkat edebilirsiniz.
Birde yeşil çay :) mucizevi metabolizma çalıştırıcı.
iyi vermişsin shapes 14kiloyu ne kadar sürede verdin bende 90la gittim doğuma 10,5 ay oldu 71e düştüm.benim hedefimde 58 olmak
canım böyle püf noktalarını paylaş bizimle bak sevaba girersin dua ederiz sana :)
evet aslında iyi ama benim bacaklarkalın orayı inceltmem lazım :) akşamları plates bandıyla hareket yapıyorum ama birazda destekle inceltirim diye düşünüyorum : ) evet aur cubura çko düşkünüm. dün misafirim vardı ek almıştık bugnu iş yerine 5 tane getirdim hepsini yedim şirket baklava ısmarladı 1 tane yedim bide dondurma geldi onuda yedim sen düşün
anamm ben bırak ayranı kola içiyorumama bırakıcam iyice haftada 1 diyetisyen serbest etmişti bir bardak ,çok seviyorum diye.. bety21 shapes e soralım maden suyu tüketimi hakkında bir bilgin varmı onuda diyetisyenim vermişti 1 tane
inş 50leri görürüm canım. dur ben roxen konuyu açtı sorim.geçen haftalarda yoğun spor yapıyordum çok terliyordum sade soda aldırdım eşime hiç sevmedim yarısını anca içtim.bu sodaya limon ve tuz eklesem nasıl olur bu 1---elimden geleni yaparım :))) siz sordukça zaten yazıcam, bayadır kk da bu kadar aktif yazmamıştım biraz acemilik çekiyorum
bizden ilk günden bıkacakinş 50leri görürüm canım. dur ben roxen konuyu açtı sorim.geçen haftalarda yoğun spor yapıyordum çok terliyordum sade soda aldırdım eşime hiç sevmedim yarısını anca içtim.bu sodaya limon ve tuz eklesem nasıl olur bu 1---
2.bide ligt soda çıkmış limonlu ondan da aldım daha içmedim sence hangisi daha iyi olur?
inş 50leri görürüm canım. dur ben roxen konuyu açtı sorim.geçen haftalarda yoğun spor yapıyordum çok terliyordum sade soda aldırdım eşime hiç sevmedim yarısını anca içtim.bu sodaya limon ve tuz eklesem nasıl olur bu 1---
2.bide ligt soda çıkmış limonlu ondan da aldım daha içmedim sence hangisi daha iyi olur?
bizden ilk günden bıkacakshapee ben sen mideyi büyütüyor olabilir araştır dedikten sonra pek içmedim günde 1 içim bari
hakikaten orası tam felaket çok üzülüyorum arada fake konular oluyor ama bi tane kızını kaybeden arkadaş vardı çok etkilendimYok bıkmam merak etmeyin :) BDV okumaktan ruhum daralmıştı :))
artık öyle yaparım tatsız ama mecburCanım maden suyuna limonu kendin sık ve o şekilde tüket. tuz atmanı tavsiye etmem. Çünkü tuz vücudunda su tutarak şişkinlige sebep verir. birde pek bilinmez ama iştah açıcı bir özelligi var.
diyet dısında zaten hipertansiyona sebep oldugunu sanırım söylememe gerek bile yok :))
hakikaten orası tam felaket çok üzülüyorum arada fake konular oluyor ama bi tane kızını kaybeden arkadaş vardı çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?