bravo canım çok kararlı gördüm seni aynen devammmyeni tekniğimden bahsedeyim biraz hemde bugünün menüsünü yazarım....haftanın belirli günleri sadece proteinle beslenip minimum karbonhidrat ( muhtemelen 3 gün) , bazı günler ise ağırlıklı karbonhidrat ( muhtemelen 2 gün) kalan 2 gün ise bilinen diyet menülerinden olacak , haftalık okul dershane boş gün durumuma göre böyle bi uygulama daha iyi olacak gibi en azından birde bunu deniyeyim:)) ....
bugünün menüsüne gelecek olursak
sabah : 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ,kuru kayısı , kuru üzüm , süt
öğle : okulda yedim yedim , etli patates ,bulgur pilavı , 1 salatalık turşu , 1 elma
akşam : 1 tabak makarna , 2 yemek kaşığı haydari
ara : 1 türk kahvesi
bugün gün içerisinde ara öğün yapamadım onada çözüm buldum ceviz kayısı yer fıstığı aldım hepsini karşıştırıp hergün 1-2 avuç alıcam çantama
edit: bugün karbonhidrat günü
kimler buradadır neler yedi ne sporlar yapıldı ihmal etmeyin yeniden toparlayalım kendimizi!!!!
günün sporunu unutmuşum yazmayı yürüyüş yaptım sadece 202 kalori yakmış bu bünye darısı ve hatta fazlası diğer günlerimize olsun..kendimi ve sizleri seviyorum kızlar:)))bety21 goldenheart @birsenbirsenbirsen shapee
hedef en az haftada 3gün sporbugun itibariyle spora başladım.tabi ufak ufak ısınma gunlerı :)
30squat,50yan bölge,100mekik,100basen hareketi.
yok öyle moralim sıfır ipin ucu kaçtı felan ipi yakalamaya koşarken zayıflicaz yine zayıflicazBen cok kotuyum yaa ipin ucu o kadar kacti ki, motivasyon gucu sifir
yok öyle moralim sıfır ipin ucu kaçtı felan ipi yakalamaya koşarken zayıflicaz yine zayıflicaz
vallahi bişeler yap motive et kendini küçük beden bişe al içine girmeyi hedefle yada çok sıkı girme diyete öyle olunca kaçıyo işte o ip bende düzeni tamamen kaybettim mide büyüdü tekrar zorluk çekicem ama olsun yoksa verdiklerimide alıcamBana 4 gunden sonra bisiler oluyor
Hayatım da bu kadar istikrarsızlık yasadigimi hatırlamıyorum.
Bi diyete baslardim, sonu mutlaka gelirdi. Bu sene bisiler oldu bana :)))
vallahi bişeler yap motive et kendini küçük beden bişe al içine girmeyi hedefle yada çok sıkı girme diyete öyle olunca kaçıyo işte o ip bende düzeni tamamen kaybettim mide büyüdü tekrar zorluk çekicem ama olsun yoksa verdiklerimide alıcam
aynen öyle sıkınca birden saldırıyoruz herşeyeEvet bu kez oyle yapmayi düşünüyorum. Tatli ve hamur isi yemiyim sadece.
Aksamlari da 3 mil Leslie ye baslim diyorum. Biraz dikkat edip spor yapinca sikmadan veririm herhalde :))
Kastigim zaman olmuyor bunu anladım :/
bu hafta yandan bir foto , bol kazaktan oluşan yapay bir göbek ve o beğenilen bacakların yandan görüntüsü (kalın olduğunu görün diye itina ile çekildi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?