akşamı da bekliyoruz canımsabah 09.00/ 2 ceviz, 2 kayısı, 1 bardak ayran
öğlen 12.00/ menemen,yogurt, 3 dilim çavdar ekmegi
akşamı da bekliyoruz canım
bugun sende bendensin poaca açısından :9merhabalar:)
sabah kursa gitmeden 2 küçük poğaça 1 kupa sade kahve
öğle : 1 tavuk dürüm 1 kutu ayran
ara : 1türk kahvesi
bugün şimdilik 194 kalori yaktım yürüyüşle..
farklı bir diyet yöntemi olmuş canım.sen yap bakalım işe yararsa bizde sana uyarız.yeni tekniğimden bahsedeyim biraz hemde bugünün menüsünü yazarım....haftanın belirli günleri sadece proteinle beslenip minimum karbonhidrat ( muhtemelen 3 gün) , bazı günler ise ağırlıklı karbonhidrat ( muhtemelen 2 gün) kalan 2 gün ise bilinen diyet menülerinden olacak , haftalık okul dershane boş gün durumuma göre böyle bi uygulama daha iyi olacak gibi en azından birde bunu deniyeyim:)) ....
bugünün menüsüne gelecek olursak
sabah : 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ,kuru kayısı , kuru üzüm , süt
öğle : okulda yedim yedim , etli patates ,bulgur pilavı , 1 salatalık turşu , 1 elma
akşam : 1 tabak makarna , 2 yemek kaşığı haydari
ara : 1 türk kahvesi
bugün gün içerisinde ara öğün yapamadım onada çözüm buldum ceviz kayısı yer fıstığı aldım hepsini karşıştırıp hergün 1-2 avuç alıcam çantama
edit: bugün karbonhidrat günü
kimler buradadır neler yedi ne sporlar yapıldı ihmal etmeyin yeniden toparlayalım kendimizi!!!!
günün sporunu unutmuşum yazmayı yürüyüş yaptım sadece 202 kalori yakmış bu bünye darısı ve hatta fazlası diğer günlerimize olsun..kendimi ve sizleri seviyorum kızlar:)))bety21 @kralicem77 B birsenbirsenbirsen shapee
hayırdır canım kim sıktı senin canını? vize haftasıymış bide tam stresli dönem...sabah : 2 yumurta-sucuk , 6 yeşil zrytin , 1 dilim peynir , çay , 2 dilim buğday ekmeği
ara : 1 türk kahvesi
öğle : 5 kuru kayısı , 2 ceviz
akşam : yoğurt
bugün kahvaltı dışında pek bişey yemedim sporda yok , vize haftası başladı spor bu hafta olmayacak sanırım regl dönemide çok yakın zaten acayip karnım şiştio motivasyon konuşmaları yapan roxiden eser yok çok mutsuz ve umutsuz durumdayım bazı olaylar yaşandı canı m çok sıkkın
evet az yemişsin canımay bugün perişan olduum ben
sabah okulda hiçbirşey yemedim sabah çok az ayaküstü bir lokma kepek ekmeği bir tabak mantı elma ve 4 mandelin bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?