Son 8 kilo..

menü:sabah 1poaca biraz peynir
ögle 1çiğ köfte dürüm
akşam ciğer kavurma 2dilim ekmek biraz soğan piyazı
ara neskafe
günün kaçamağı cips oldu 10tane kadar cheetos yedim,ve tabikide çok pişmanım

:) ya canım hiç sorma ciğer değil ama çiğ köftedir kısırdır dayanamıyom şimdi yazarken bile ağzım sulandıondan kısır yapmıyom yoksa gider en az 2tabak ....
olur arada öyle ne yapacan başka şeye odaklanacaksın umursamamaya çalışacaksın

bende kısır çiğ köfte dayanamam hiç

Bir tabak fasulye yemeği taze fasulye annem zorla yedirdi ve 2 minnak muz biraz pilates hareketleri yapmaya çalışıyorum ama su beslenme ve sporu düzenli olarak yapmak istiyorum inşallah basarabilirim

günaydınlar bugükahvaltım çok az süzme peynir ve haşlanmış yumurta 4 zeytin 1.5 dilim kepek ekmeği yanında yeşil çay sabhda limonlu su hazırlayıp içtim gününüz güzel olsun :)

menü paylaşmıcam kızlar batırdım çünkü bol karbonhitralı bi gundu.doğum günü vardı birde tatlılar pastalar kolalar....gene sil baştan.....

Öğle bi tane elma 40 dakikalık yuruyus yapıldı başka yok akşam da taze fasulye ekmek yoğurt uzum mandelin bi tanede içe blast günüm böyle idi inşallah spor yapmaya caliscam öptüm canlar

merhaba
sabah : 1 yumurta sucuklu , 1 dilim peynir , 6 zeytin , 1 yeşil biber , çay , kızarmış 2 dilim buğday ekmeği
ara : 1 türk kahvesi
öğle : körili tavuklu makarna , zero kola
akşam : tam buğday lavaşa peynir zeytin koyup tost makinasına bastım 1 bardak çay
233 kalori yakıldı

sabah : 1 kk peynir , 4 dilim salam (aç bitir) , 1 dilim ekmek , çay
ara : 1 türk kahvesi , 1 kare sütlü çikolata
öğle : 1 yeşil elma , 200 ml süt
ara : 2 k.kayısı , sade nescafe
akşam : 1 kase ezogelin çorba , 4 yemek kaşığı yoğurt
50 dk yürüyüş yaptım...
1,5 lt su içildi , yatana kadarki sürede 1 türk kahvesi 1 yeşil çay 1ltsu içerim

dengesiz bir gün oldu ilk olarak sabah kahvaltısı yapmadım sade bir elma
ara : 1mandelin 1 elma
öğle:2. k.kayısı,k.üzüm 1 kase yoğurt kepekli kaşarlı tost(çeyrekden biraz fazla idi )
akşam:madımak cacığı ve kaşarlı mantar çok fazla yedim galibaa
ara:2 mandelin 1 elma
15 dakika yürüyüş bugün böyle bide 40 dakika spor yapabilirsem :/

Öğlen ve akşam menün için takdire şayansın roxenciğim.. sabah kahvaltına da diyecek söz yok.. demek ki bir elma ile de bir parça çorba ve yoğur ile de yaşanabiliyor :)

canım kaşarlı mantar da yemiş olsan gayet güzel.. sonuçta ne kadar kalorili olabilir ki

menü yazmaya üşeniyorum mu ne
ya da çok yediğimi düşünüyorum

dün sabah eti lilalif + kfleks (ikisi hem çok tok tutuyo hem tadı iyi oluyo) + süt +içine kayısı kurusu doğradım
ara şekersiz türk kahvesi + iki kare %80 bitter
öğlen mercimek çorba + iki adet köfte
14.30 yeşil çay + bir minnak kase aşure
16.30 sütlü şekersiz nescafe + 5 adet yulaflı bisküvi
akşam 1 koca kase bulgurlu yoğurt çorbası, 1 porsiyon patates yemeği + 4 kaşık erişte
akşam 21.30 bir adet sade soda

su: 1,5 lt.

kızlar hala 69.8 im
çok yavaşım çook.. ama şu yediklerimden sonra normal bu
benimde yarın son sınavım var ablacım haftasonuda kurs var ama pazar gününden başlayıp 2-3 günlük bi detoks uygulayacağım çünkü yavaşlamayı bırak bana kilo alıp genişliyomuşum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…