hayırdır canım kim sıktı senin canını? vize haftasıymış bide tam stresli dönem...
bygyn çok az yemişsin bence bu senin vücudunu yorgun düşürmesin sonra dikkat et kendine canım[/QUOT)
amann geldimi herşey üstüste gelir ya o hesap , sende bugün çiğköfteler ciğerler güzel yemişssin:)
bende kısır çiğ köfte dayanamam hiç:) ya canım hiç sorma ciğer değil ama çiğ köftedir kısırdır dayanamıyom şimdi yazarken bile ağzım sulandıondan kısır yapmıyom yoksa gider en az 2tabak ....
olur arada öyle ne yapacan başka şeye odaklanacaksın umursamamaya çalışacaksın
sabah : 1 kk peynir , 4 dilim salam (aç bitir) , 1 dilim ekmek , çay
ara : 1 türk kahvesi , 1 kare sütlü çikolata
öğle : 1 yeşil elma , 200 ml süt
ara : 2 k.kayısı , sade nescafe
akşam : 1 kase ezogelin çorba , 4 yemek kaşığı yoğurt
50 dk yürüyüş yaptım...
1,5 lt su içildi , yatana kadarki sürede 1 türk kahvesi 1 yeşil çay 1ltsu içerim
dengesiz bir gün oldu ilk olarak sabah kahvaltısı yapmadım sade bir elma
ara : 1mandelin 1 elma
öğle:2. k.kayısı,k.üzüm 1 kase yoğurt kepekli kaşarlı tost(çeyrekden biraz fazla idi )
akşam:madımak cacığı ve kaşarlı mantar çok fazla yedim galibaa
ara:2 mandelin 1 elma
15 dakika yürüyüş bugün böyle bide 40 dakika spor yapabilirsem :/
Öğlen ve akşam menün için takdire şayansın roxenciğim.. sabah kahvaltına da diyecek söz yok.. demek ki bir elma ile de bir parça çorba ve yoğur ile de yaşanabiliyor :)
goldenheart sende yazmıyosun artık menüleri ya bety21 @shapes B birsenbirsenbirsen zaten yok[/QUOT
menü yazmaya üşeniyorum mu ne
ya da çok yediğimi düşünüyorum
dün sabah eti lilalif + kfleks (ikisi hem çok tok tutuyo hem tadı iyi oluyo) + süt +içine kayısı kurusu doğradım
ara şekersiz türk kahvesi + iki kare %80 bitter
öğlen mercimek çorba + iki adet köfte
14.30 yeşil çay + bir minnak kase aşure
16.30 sütlü şekersiz nescafe + 5 adet yulaflı bisküvi
akşam 1 koca kase bulgurlu yoğurt çorbası, 1 porsiyon patates yemeği + 4 kaşık erişte
akşam 21.30 bir adet sade soda
su: 1,5 lt.
benimde yarın son sınavım var ablacım haftasonuda kurs var ama pazar gününden başlayıp 2-3 günlük bi detoks uygulayacağım çünkü yavaşlamayı bırak bana kilo alıp genişliyomuşum gibi geliyorkızlar hala 69.8 im
çok yavaşım çook.. ama şu yediklerimden sonra normal bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?