Son 8 kilo..

MERHABA KIZLAR

Buara hiç tadım yok benim roxen2303 canımcım benide hatırlamışsın.sevindim gerçekten..ama bende işler karmaşık.kafam biraz yoğun bu ara iş nedeniyle.böyle bir tatsız bir tuzsuz hayat..birde regl girdi tekrar araya.diyet yapıyor gibiyim bi taraftan da yapmıyor gibi.ne yaptığım belli değil bu araa.ama döneceğim tekrar.sizin azminize hayranım...

bendede durumlar umutsuz vaka malesef o yüzden sizleride tekrar canlandırıp devam etmek istiyorum

merhabaaalar kahvaltı yine yok ama bir bardak ballı süt var :) öğle kendime çok az şımartayım dedim bir boyoz ve ayran akşamm balık var kızartma galibaa :) ekmek beyaz ekmek ama 2 de elma yedim 210 kalori de yakıldı öptüm :)

tatlım çok az yiyorsun ara öğün yapmıyosun metabolizman yavaşlayacak böyle giderse , bende balığı kızartma severim ama ızgara bizim için daha uygun biliyorsun:)

sabah : 1 tam buğday lavaş , 2 kk peynir , 6 yeşil zeytin çay
ara : 1 türk kahvesi
öğle : 1 kese ezogelin çorba . 1 tam buğday lavaş
ara : 1yeşil çay , 3 ceviz 4 k.kayısı
akşam : 4 köfte , 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 acı yeşil biber , zero kola , 2 dilim tam buğday ekmeği
su : 1,5 lt
spor bugün yok malesef

su yatmadan 2,5 - 3 lt olur , bide benim kahveler var biliyosunuz günde yarım litre birde kahve içerim ders çalışırken lazım oluyor belki 2 kahve

günaydın
Kilom 69.7

Dün sabah: Maydanoz, dereotu, nane, süzme peynir (1 kareden biraz az) 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
Ara: Şekersiz T.kahvesi + 1 kare bitter
Öğlen: İki adet patatesli börek, bir avuç maydanoz, bir kase tarhana çorba
(14.30) Ara: Yeşil Çay badem
(16.30) Ara: Sütlü ŞekersizNescafe + 5 adet yulaflı bisküvi

Akşam: 1 adet elma

Spor yapıldı 250 kalori..

Su: 1,5 lt. (çoğaltmam lazım)

merhabalar..
ben almış başımı gitmiş bir haldeydim salı günü 68,5 idim bugün 68 çıktı tam ve hala karın ağrısıyla kıvranıyorum regl olmam gerekiyor ama anlamadım ne oldu sınav stresinden olabilir bende durum bu goldenheart den başka yazan olmamış zaten olsun napalım biz devam ediyoruz düşe kalka..@kralicem77 bana yetiş diye sabitledim beklyorum burdan sonrasını beraber verelim

akşam yemeğe gittik felan derken çok fazla zorla yenildi tatlıısına kadar ne yapıcam bilmiyorum yarın detox olabilir diyorum siz ne dersiniz

roxen2303 mrb canım burdayım bende.düğün vardı memlekete gitmiştim.şimdi geldim.bende şu dkdan itibaren sıkı bir diyete giriyorum....
bende canım bugün çok iyi gidiyorum ve inşallah yarın spora yazılıcam tekrar çünkü böyle vicdan azabı çekiyorum resmen o gram gram giden kiloları 1 er 2 şer aldıkça

roxen2303 mrb canım burdayım bende.düğün vardı memlekete gitmiştim.şimdi geldim.bende şu dkdan itibaren sıkı bir diyete giriyorum....
başka bir grubada yazıyorum bu ara bety21 orda konu sahibi portakal diyeti yapıyordu 3günde 2,1 kilo verdi sanırım 5 gün yaptı toplam kaç kilo gitti bilmiyorum ama etkili olabilir bir bak istersen portakal bizim oraların ürünü

Kızlar selaaam
C.tesi çocuklara zebra kek ve mantar kurabiye yaptım ve ben de yedim

Pazar ne kadar dikkat etsem de arkadaş gezmelerinde kurabiye börek çörek yedim

Bugün yeni bir gün diyerek sabah light süt, 5 yemek kaşığı yulaf, 2 yemek kş. sade gevrek, kuru meyve yedim
şimdi Türk kahvesi içiyorum tabii ki şekersiz.

ya biz de smoothe yapsak ama en basit ve en güzel tarif ne acaba?
roxen can kuzum ne iyi etmişsin spora yeniden yazılmakla.. boğazı tutamazsak son 8 kiloyu biz.... neyse ümitsiz olmamak lazım gelir.

ay abla smoothe bende çok faydalı buluyorum ama adanadaki evimde onu yapacak blenderım yok ,bugün portakal diyetine başladım bende

benim hedef tarih yıl sonuydu bide abla zaman nasıl geçiyor 2 ay olmuş günlüğü açalı ipleri tekrar sıkı tutma zamanı ben şuan kendimi motive ettim yani yediğimde mutsuz oluyorum spor yapmadığımda mutsuz oluyorum ama yiyordum spor yapmıyodum şimdi yemek istediğimde kendime bunu hatırlatıyorum

canım bol vakıtte bakarım oraya ben bugun elma diyetine başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…