Son 8 kilo..

niye veremedinki yahu diyetede uyuyorsun belki birden gidecektir.. ve bence yarın sonlandır bu diyeti sağlıklı beslenme ve sporla devam edelim.. cuma günü sıfırdan başlayıp yazıcam kiloları ilk sayfaya
ay bilemiyorum canım neden gitmedi haftasonu ben baya bi abartmıştım tatlılar kebaplar anca onları erittim demekki.
bugun arkadaş tatlı getirmişti ısrar ettiler nefsin çeker dediler.bir lokma bile almadım 48 saattir bir lokma ekmek yemedim kardonhidrat almadım neyse bakalım sabah ne çıkacak

inşallah yarın eksileri görürsünde tekrar başlarız gerçi benim detoks cuma bitiyor ama

inş. akşam yemeği yedim şimdi dayanamadım yarım lahmacun yarım kase yogurt
kız dayanamadığın bumu bende lahmacun ve kebaba diyet yapılmaz o yüzden uzak durmaya çalışıyorum onlardan , bazı yemekleri hakkını vererek yemek lazım spor ne alemde , yeşil çay , soda ??

="roxen2303, post: 43600764, member: 541766"]kız dayanamadığın bumu bende lahmacun ve kebaba diyet yapılmaz o yüzden uzak durmaya çalışıyorum onlardan , bazı yemekleri hakkını vererek yemek lazım spor ne alemde , yeşil çay , soda ??[/QUOTE]
Şekerim diyet az önce bozuldu. Arabayi yikatmaya avm ye geldik benim kiz hamburger istedi yarim hamburger biraz kola ve patates yedim.bugun de cok zorlanmistim zaten .yarin normal diyete dönüyorum. Spor bu hafta yapmicam aksamlari evi temizliği yapacağım ayrıntılı. Spora halim kalmaz

Şekerim diyet az önce bozuldu. Arabayi yikatmaya avm ye geldik benim kiz hamburger istedi yarim hamburger biraz kola ve patates yedim.bugun de cok zorlanmistim zaten .yarin normal diyete dönüyorum. Spor bu hafta yapmicam aksamlari evi temizliği yapacağım ayrıntılı. Spora halim kalmaz[/QUOTE]
hahahah afiyet olsun ama hamburger olmuşmu hiç

hahahah afiyet olsun ama hamburger olmuşmu hiç[/QUOTE]
Offf ben bu kafayla daha cokkkk diyetler yaparim

hahahah afiyet olsun ama hamburger olmuşmu hiç
Offf ben bu kafayla daha cokkkk diyetler yaparim[/QUOTE]
yok yok sağlam bir şekilde yarın başlıyosun sen bende sana eşlik ediyorum , çünkü bu portakal diyeti iyi gidiyor benim ama yarın tüm gün dışardayım nasıl olacak bilmiyorum

70 i görmedim ama 69 ları gördüm malesef ama şimdi 67 lere indim tekrar tam kilomu yazmıyim ki cumaya süpriz olsun detoks yapıyoz o kadar sende gelsen ya buraya çok ıssız olduk
Geleyim de kalabalik ederim sadece.bir faydam olmaz. Hem eskisi gb girmiyorum kkya.tamam yazma kilonu:))

Hee
69 olmuştum.sonra aşure ayı geldi ve ben 71 oldum.
şimdi de yiyom habire
yapma ya o kadar emek ediyoz , ben şindik portakal diyeti yapıyom cuma günü bitiyor , 3 aylık spora yazıldım bak yazıyorum sana motivasyon olsun diye ,haydi sende yarından tekrar başla sıfırdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…