Son 8 kilo..

Bende zayıflamak istiyorum, 62 kilo oldum. Çok yiyorum Ne yapsam bende?bir 5 kilo versem yeter.

Bende zayıflamak istiyorum, 62 kilo oldum. Çok yiyorum Ne yapsam bende?bir 5 kilo versem yeter.
merhaba , internette potakal diyeti yazınca çıkıyor 5 günlük bir diyet aslında öğünleri doyurucu yoğurt yumurta marul portakal kızarmış ekmek domates var ,akşam menülerine farklı şeyler eklenmiş bana pek sağlıksız gelmedi açıkçası vücudu şoklamak gerek artık durdu çünkü kilom veremiyorum..burda bizimle başlayabilirsin sende:) çokta değil verecek kilon

Ben 8-17 çalışıyorum. Evde saat 18:00 da oluyorum. Nasıl yapacağım.

kızlar bende durum vahim tekrar 69 lardayım.lakin şöyle bir şey duydum okudum yani günde 15 bardak su içtiğinizde ve birazda dikkat etmek lazım tabi ayda 4 kiloya yakın kilo verebiliyormuşsun.yani bu günde 3 ltre su yapar.3 lt suda detox anlamınada gelir.ben henüz 3 lt içemedim ama 2 lt yakın tüketiyorum.kilodaki artış bu su artışından mı acaba diye düşünüyorum.birde 2 gğndür koşu bandına çıkıyorum.5.8 hızında 40 dk yürüyoruum.250 kalori falan yakıyorum.çünkü yaptığımız sporu arada bir değiştirmezsek vücut alıştığı için daha az kalori yakıyormuş.ben bu ara çok sağlıksız besleniyorum.öyün atlıyorum işlerim biraz yoğun.2 aydır da gram veremedim.ne yaptığım belli değil ...

Ben 8-17 çalışıyorum. Evde saat 18:00 da oluyorum. Nasıl yapacağım.
işyerine yeyeceğini götüreceksin demektir buda akşam yemeği içinde 18.00 geç bir saat değil çalışıp diyet yapan birsürü insan var spor seni biraz zorlayabilir onun dışında kendine bir beslenme programı hazırlayıp çook rahat uygulayabilirsin bence:)

hoşgeldinnn gitme kal burda tam gaz devam ediyoruz bety21 ve ben , dediğin doğru olabilir 3 lt çokta fazla değil içilebilir denemek lazım ödemden eser kalmaz vücutlarda

şekerim su konusu çok doğru benim şahsi fikrim bende su içmeme sorunu var.
ne zaman suyu 2-3lt arası içsem cildim daha nemli oluyor,tuvalete çıkabiliyorum hergün ve daha hızlı kilo verebiliyorum.ama gelgörki suyu zorla bazen tiksinerek içiyorum
koşubandında da iyi yakıyosun devam et

ay ona nasıl dayanıyorsun vallahi bravo ,kaç gün yapıcan
canım dün akşam başladım akşam yemek yemedim elma yedim
bugun sabah:elma
ara:elma
ara: neskafe
öğle:elma ve çeyrek muz
az öncede nefsim kalmasın diye yeşil fasulye ve pirinç pilavı vardı 1 er kaşık tadına baktım.akşam yemeği yemedim daha elma sonra ara olarak ödem atsın diye yoğurt yemeyi düşünüyorum.
kaç gün yapacağım belli değil ne kadar dayanabilirsem artık.

diyet iki şekilde yapan var biri kahvaltını yapıyorsun normal.günün dışında sadece elma yiyorsun.
ikincisi kahvaltıda bile elma yiyorsun her acıktığında elma yıyorsun.yanlız elmalar yeşil olacak.10 günde 8 kilo diye yazmışlar

bence 2-3 gün yap çünkü sende biliyosun çok sağlıklı değil hemşom

menü:sabah omlet 4çatal aldım.yarım muz
ara elma
ara neskafe
öğle elma
şuanda açım aklıma sürekli yemekler geliyor umarım akşamı elma ve yoğurtla geçirebilirim.
sabah aç karna 70.5 kiloydum az önce 70.6 henüz hiç kilo veremedim elma diyetinde 48 saat oldu

niye veremedinki yahu diyetede uyuyorsun belki birden gidecektir.. ve bence yarın sonlandır bu diyeti sağlıklı beslenme ve sporla devam edelim.. cuma günü sıfırdan başlayıp yazıcam kiloları ilk sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…