kız allah seni tamam inşallah maşallah iyide durduğun yerde olmuyo bu
ben resmen zekarete düştüm açlıktan az önce uzun zamandır böyle açlık hissetmediydim
Yapma bunu çocuğum kendine,bedenineben resmen zekarete düştüm açlıktan az önce uzun zamandır böyle açlık hissetmediydim
ayyy 2gün bende öyleydim bugun ipimi koparmış gibi oldum yarım kurabiye bilem yedim. tardıya çıktım az önce 71.5i gördüm ben kendimi nerelerden atamben resmen zekarete düştüm açlıktan az önce uzun zamandır böyle açlık hissetmediydim
Peynir yeseydinyedim ufak bişey
şu diyete bakim neymişbugünde portakal diyetinin 3. günü başarıyla yapıldı kızlar , 40 dk yürüyüş , 1,5 lt su içtim bir bu kadar daha içicem bende durum bu:)
canım sen hangisi yapıyon linkini atsana .benim elma diyetine benziyor sanki öyleyse psikolojim alt üst oldu aynısını hemen yapamamyedim ufak bişey
kız her dk tartılmasan böyle moralin bozuluyo işte , sabah tekrar çık bakim aç karnına eğer yine fazlaysa senin o elma diyeti fos demektirayyy 2gün bende öyleydim bugun ipimi koparmış gibi oldum yarım kurabiye bilem yedim. tardıya çıktım az önce 71.5i gördüm ben kendimi nerelerden atam
portakal diyetinde olunca malum 1 portakal yedimPeynir yeseydin
Haaaaaportakal diyetinde olunca malum 1 portakal yedim
71.sen bacımkaç kilocuksun şimdi
salı 67,3 idim cuma bakalım ne çıkacak71.sen bacım
bence fos canım belki sadece 2gün yaptığım içidirkız her dk tartılmasan böyle moralin bozuluyo işte , sabah tekrar çık bakim aç karnına eğer yine fazlaysa senin o elma diyeti fos demektir
canısı sen çok aç kaldın bence onun boşluğu olabilir , bu portakaldiyeti öyle değil doyuruyobence fos canım belki sadece 2gün yaptığım içidir
begendım protein ağırlıklı ama her çeşitten var çok aç kalmaz insan bunu haftaya başlicam şu elma psikolojisini atayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?