Ahaha haakız benmi soktum ağzına yemekleri aaa
aynen kız gece yemek hayalleriyle uyudum gözümden hamburgerler makarnalar geçticanısı sen çok aç kaldın bence onun boşluğu olabilir , bu portakaldiyeti öyle değil doyuruyo
bencede başla bende tekrar yapabilirim duruma bağlı sonucu bi görim bakimbegendım protein ağırlıklı ama her çeşitten var çok aç kalmaz insan bunu haftaya başlicam şu elma psikolojisini atayım da
69dan 67ye ahhhhh bende o günleri görürüm inşallah
bak yaa vicdan rahatlatmasının böylesiAhaha haayemicektim ama hep sen geldin aklıma.yedim
aynen kız gece yemek hayalleriyle uyudum gözümden hamburgerler makarnalar geçti
Inşallah .yalnız roxen in yanında zor o iş69dan 67ye ahhhhh bende o günleri görürüm inşallah
hemşo senin benim mi var bana noldu bilmiyorum ani bi kararla sahalara dönüş yaptım
Ay buna uyduramadan bir şey, karnım acıktı sayendeeene sebeple
süpersin devam tam gazhemşo senin benim mi var bana noldu bilmiyorum ani bi kararla sahalara dönüş yaptım
portakal ye şekerim yeni trendimiz oAy buna uyduraman bir şey, karnım acıktı sayendeee
hadi iyi geceler yarına bekliyom ha öyle çok yiyince felan yazmamak yok yanlışı doğrusu hep burdayızay çok uykum geldi siz kendi aranızda atışın tattlı tattlı ben kaçar byss
yeme yeme bu saatteAy buna uyduramadan bir şey, karnım acıktı sayendeee
Olsa tükkan seninportakal ye şekerim yeni trendimiz o
öyle mi akşam yemeğini saat 20.00de yemek zorunda kaldım vicdanım sızlıyor.bunu yazmicaktım bak yazdımhadi iyi geceler yarına bekliyom ha öyle çok yiyince felan yazmamak yok yanlışı doğrusu hep burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?