- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
abla bu diyet çok aç bırakmıyoda ben dün kahveyi çok kaçırdım ondan oldu herhaldecanım yaaa günaydın..
ben de düşünüyodum ki, bi önceki mesajında yazdıklarını okuyuca (portakal diyeti diye.. ) yani Allahım zaten aç kalsak kahvaltıda sadece bi lokma ekmek, üç lokma peynir, 4 zeytin, domates biber yesek akşama bir portakal yiyip de başka bişi yemesek kısacası aç kalsak tam doymasak :)) gene verilmez mi bu yağlar???
abla bende oriflame tender care diye ufacık minnacık bir krem var ben onu sürüyorum çünkü bendede diğer kremleri emmiyor yüzüm bu çok iyi oluyor ama ben yatmadan sürüyorum çünkü parlatıyo biraz dışarı çıkarken sıkıntı olabilirCanlar, konuyla alakası yok ama YÜZ için hangi nemlendiriciyi kullanıyosunuz, bi ara avon, bi ara diadermine kullandım suratımdan kir gibi geri püskürüyor, cildim emmiyor size bi soriim dedim karma cilt benimkisi burnum çenem yağlı yanaklarım kuru..
geri püskürüyor derken, hani elimi alnıma götürüp ovalıyorum (standart bişi düşünme, yazarken, okurken yapılan istemsiz hareket) sanki keselemişim yüzümü gibi
Fikriniz var mı yaaa, niye böyle oluyo kremler mi kötü..
Bu arada yüzümü temizleyiciyle yıkayıp, toniklediğimde de bu oluyo
ne demek ablacımsenden etkilenip portakal getirdimama ara öğün benimkisi
krem cvbına çok teşekkür ederim
Sagol canım. Çok tatlısın ve kibarsın .almış kadar oldumsanada göndeririz kız başımla beraber
sen neler yedin sende yazsanaSagol canım. Çok tatlısın ve kibarsın .almış kadar oldum
yahu şu baklavayı yemesen on numara beş yıldızbaşarısız bir gün daha
sabah sucuklu yumurta çeyrek simit
öğle tavuk ızgara salata ayran 1dilim ekmekle
akşam1,5 içli köfte üstüne 3 baklava
Oha baklava seni bitirmiş.hem de 3 tanebaşarısız bir gün daha
sabah sucuklu yumurta çeyrek simit
öğle tavuk ızgara salata ayran 1dilim ekmekle
akşam1,5 içli köfte üstüne 3 baklava
katılıyorum bende onun dışında gayet iyi gitmiş ama baklava 3 taneOha baklava seni bitirmiş.hem de 3 tane
Sabah tereyağında 2 yumurta, peynir,zeytin,1 dilim ekmeksen neler yedin sende yazsana
Evet.keşke 1 tane yeseymiş.ama işte baklava bu.karşı koyana aşk olsun :/katılıyorum bende onun dışında gayet iyi gitmiş ama baklava 3 tane
ekmek yememişsin ama pilavı ekmek yerine sayarsak güzel menüSabah tereyağında 2 yumurta, peynir,zeytin,1 dilim ekmek
Öğlen peynir,zeytin ekmek,latte,yeşil çay.
Akşam fırında soslu tavuk pirzola vee pilav(beni bitiren de pilav oldu)ekmek yok.yoğurt.yeşil çay.
2-3 dilimlik yedim maalesefekmek yememişsin ama pilavı ekmek yerine sayarsak güzel menü
yeme kız o zaman 1 dilimlik ye, yarın kilo bildirimi yapıcaz biz sende yapıcanmı2-3 dilimlik yedim maalesef
Uzun zamandır pirinç pilavı yememiştim.özlemişim.üstelik çok da açtım.umursamadım valla.kilomu yazarım ama düzenli girip yaza m am buraya.kilomu geç yazarım.çünkü sabah aklıma gelmez sanırım.bayadır bildirim yapmadım ya.bir de çocuğu götür okula, işe yetiş falan.yeme kız o zaman 1 dilimlik ye, yarın kilo bildirimi yapıcaz biz sende yapıcanmı
sen bilin canısıUzun zamandır pirinç pilavı yememiştim.özlemişim.üstelik çok da açtım.umursamadım valla.kilomu yazarım ama düzenli girip yaza m am buraya.kilomu geç yazarım.çünkü sabah aklıma gelmez sanırım.bayadır bildirim yapmadım ya.bir de çocuğu götür okula, işe yetiş falan.
Saģol canımmsen bilin canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?