Son 8 kilo..

Canlar, konuyla alakası yok ama YÜZ için hangi nemlendiriciyi kullanıyosunuz, bi ara avon, bi ara diadermine kullandım suratımdan kir gibi geri püskürüyor, cildim emmiyor size bi soriim dedim karma cilt benimkisi burnum çenem yağlı yanaklarım kuru..
geri püskürüyor derken, hani elimi alnıma götürüp ovalıyorum (standart bişi düşünme, yazarken, okurken yapılan istemsiz hareket) sanki keselemişim yüzümü gibi
Fikriniz var mı yaaa, niye böyle oluyo kremler mi kötü..

Bu arada yüzümü temizleyiciyle yıkayıp, toniklediğimde de bu oluyo

Son düzenleme:
abla bu diyet çok aç bırakmıyoda ben dün kahveyi çok kaçırdım ondan oldu herhalde

abla bende oriflame tender care diye ufacık minnacık bir krem var ben onu sürüyorum çünkü bendede diğer kremleri emmiyor yüzüm bu çok iyi oluyor ama ben yatmadan sürüyorum çünkü parlatıyo biraz dışarı çıkarken sıkıntı olabilir

iyi akşamlar kızlar
portakal diyetinin 4. günü bitti , bugün spor yapmadım daha ,su 1,5 lt 3 e tamamlanacak..
bende durumlar böyle sizde yazın bakalım

başarısız bir gün daha
sabah sucuklu yumurta çeyrek simit
öğle tavuk ızgara salata ayran 1dilim ekmekle
akşam1,5 içli köfte üstüne 3 baklava

Sabah tereyağında 2 yumurta, peynir,zeytin,1 dilim ekmek
Öğlen peynir,zeytin ekmek,latte,yeşil çay.
Akşam fırında soslu tavuk pirzola vee pilav(beni bitiren de pilav oldu)ekmek yok.yoğurt.yeşil çay.
ekmek yememişsin ama pilavı ekmek yerine sayarsak güzel menü

yeme kız o zaman 1 dilimlik ye, yarın kilo bildirimi yapıcaz biz sende yapıcanmı
Uzun zamandır pirinç pilavı yememiştim.özlemişim.üstelik çok da açtım.umursamadım valla.kilomu yazarım ama düzenli girip yaza m am buraya.kilomu geç yazarım.çünkü sabah aklıma gelmez sanırım.bayadır bildirim yapmadım ya.bir de çocuğu götür okula, işe yetiş falan.

sen bilin canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…