süpersin canım azmin zaferi
tişikkirlirben varım şeker pazartesiye ok
69 lar bizim için başarı canısı ilk sayfaya herşeyi silip sen benkilo :69.5 kızlar elma diyetinin az da olsa faydası oldu
evet canım okuldan gelince halsız oluyorum ondan uyıcam biraz gelince sonra gece .....tişikkirliremin ol sende aynı sonuçları alacaksın hatta daha güzellerini inşallah ama sporu ihmal etme gözünü sevim günde 1000 ip atlamayla nasıl sıkılaştığını sen gördün
aynen öyleherkes sıkı şekilde baştan!!!! az kaldı malum
Ne stajıymış bu bakimaynen öylebende staja gidiyorum şimdi akşama görüşürüz
abla benim şu portakal diyetini kaçamaksız bir yapın bencebety21 sende, çünkü aç bırakmıyor en azından şu dirençlerimiz kırılır çünkü efenim kilomu yazıyorum hazır olun 66,4
bety21 goldenheart _nurbanu_ kızlar bu portakal diyetinin ben etkisini gördüm ara öğünleri yok , diğer öğünler oldukça doyurucu bugün 5.günüm 2 gün ara verip pazartesi tekrar başlicam benle birlikte başlamak isteyen varsa kendini hazırlasın 4 günde giden kilo 2,1 yarın tekrar tartılıp tam sonucu söylerim , suyu 3 lt içtim diyet boyunca sporuda ihmal etmedim giden kilomun bir bölümü ödemdir mutlaka göbüşüm indi resmen sıkan pantolon düğmesi şuan bol geliyo
öğretmenlik kız , örtmenim ya benNe stajıymış bu bakim
sağol ablam:)OOOOOOooooooo MAAŞALLLAH sana canım yaaa! Neden olmasınnn tamam bakıcam gönderdiğin linke..
Tamam ben varım!
Ne kaybedicem ki... sadece kiloooo ahahah hahahhhh hahhh
Yalnız canım kardeşim, sen bana neler aliim napiim nasıl hazirlaniim bi söyle, sadece moda mod liste takibi mi yaptın sen, bi de 4 gün mü 5 gün mü sürcek
evde zumba ya da hareketli dans öneri videonuz var mı? yarın gidemiycem spora ama evde mutlaka yapıcam
çoook tşk. harika oldu bu.
Valla mııı! ! Tebrik ederim.öğretmenlik kız , örtmenim ya ben
rica ederim ablam kısa ama 2 kere yapıyorum ben hem öyle ütopik hareketler değil kolay iyi yaniçoook tşk. harika oldu bu.
tabi tatlişko , fen bilgisi benim branşValla mııı! ! Tebrik ederim.Branşın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?