Son 8 kilo..

tişikkirlir emin ol sende aynı sonuçları alacaksın hatta daha güzellerini inşallah ama sporu ihmal etme gözünü sevim günde 1000 ip atlamayla nasıl sıkılaştığını sen gördün
evet canım okuldan gelince halsız oluyorum ondan uyıcam biraz gelince sonra gece .....ver çoşkuyu spor...

abla benim şu portakal diyetini kaçamaksız bir yapın bence bety21 sende, çünkü aç bırakmıyor en azından şu dirençlerimiz kırılır çünkü efenim kilomu yazıyorum hazır olun 66,4

OOOOOOooooooo MAAŞALLLAH sana canım yaaa! Neden olmasınnn tamam bakıcam gönderdiğin linke..

Tamam ben varım!
Ne kaybedicem ki... sadece kiloooo ahahah hahahhhh hahhh

Yalnız canım kardeşim, sen bana neler aliim napiim nasıl hazirlaniim bi söyle, sadece moda mod liste takibi mi yaptın sen, bi de 4 gün mü 5 gün mü sürcek

ama kuzuuu ben asla haşlanmış yumurta yiyemem ki omlet mi yesem acaba ama ikisi aynı şey diil

• Kahvaltı:
  • Limonlu su ( 1 bardak )
  • Domates ( 1 tane )
  • Kızarmış ekmek ( 1 dilim )
  • Marul ( 1 tane )
  • Yumurta ( haşlanmış 1 tane )
  • Portakal ( 1 tane )
  • Kahve ( sütsüz 1 fincan )

evde zumba ya da hareketli dans öneri videonuz var mı? yarın gidemiycem spora ama evde mutlaka yapıcam

sağol ablam:)
başta şunu söyleyeyim portakal lazım , ben hergünün listesine bakıp bir önceki gün çıkıp aldım ne lazımsa ama öğünlerin yerini değiştirdiğim oldu ya öğlen akşam yer değiştirdim , sabah hep aynı zaten haşlanmış yumurtayı bende sevmem ama yedim sen omlet olarak yapıcaksan çok çok az yağ ile yap bence ve 5 gün sürüyo abla ben 5, gündeyim

menüyü verim hemen bugün kötü ama napalım
sabah : 1 etimek , 1 portakal
öğle : 1 kek , yarım kutu meyve suyu
akaşam : soğuk sandviç ( kaşar salam salatalık domates)
su :1 lt tamamlanacak
spor : 342 kalori harcandı
düğün telaşesinde anca böyle bir gün çıktı yarın daha iyi olur muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…