ayyy çok geçmiş olsun neyi var bebişin biran önce iyi olur inşallahBuradayim ben hastaneden yazıyorum minik bebeğim çok kusuyor 3 gun kadar hastanede kalabilimisiZ
Atanabildin üstelik. Bravootabi tatlişko , fen bilgisi benim branş
Çok geçmiş olsun canım. Durumu nasıl,düzeldi mi?Sağol canım kusuyor surekli serum vuruluyor.buyuk kizimda baslamis oda gelecek birazdan.kahvalti bol zeytin peynir ve ekmekle oldu
yok kız staj diyorum daha son sınıfımAtanabildin üstelik. Bravoo
ay çokgeçmiş olsun yaMaalesef büyüğü de küçüğü de hastaneye yatirdik bekliyoruz
Haaaaaayok kız staj diyorum daha son sınıfım
Allah acil şifalar versin canımMaalesef büyüğü de küçüğü de hastaneye yatirdik bekliyoruz
hoşgeldinnn gitme kal burda tam gaz devam ediyoruzbety21 ve ben , dediğin doğru olabilir 3 lt çokta fazla değil içilebilir denemek lazım ödemden eser kalmaz vücutlarda
ben yapayım diyorum ama portakal hiç sevmem.birde o sabah kahvaltısı yok mu beni mahvediyor ya.sabah sabah portakal mı yicez.roxen sen bana yarın ki menünü yaz bizahmet.ben sen ne yersen aynısını yiyeyim.bakalım olacak mı
canım çok geçmiş olsun nolduki bebişlerine ..Buradayim ben hastaneden yazıyorum minik bebeğim çok kusuyor 3 gun kadar hastanede kalabilimisiZ
canım bu menüde yiyecek bişi yok kimenüyü verim hemen bugün kötü ama napalım
sabah : 1 etimek , 1 portakal
öğle : 1 kek , yarım kutu meyve suyu
akaşam : soğuk sandviç ( kaşar salam salatalık domates)
su :1 lt tamamlanacak
spor : 342 kalori harcandı
düğün telaşesinde anca böyle bir gün çıktı yarın daha iyi olur muhakkak
canısı bu zaten portakal diyeti değil bu benim yicek bişey bulamayıp düğün kurs arası geçiştirdiğim bir güncanım bu menüde yiyecek bişi yok kibence portakal diyetiyle alakası yok tamamen senin iradeli olmandan zayıflıyorsun
yarınki menümü yazayım yemeden ama aynen bu şekil olacakben yapayım diyorum ama portakal hiç sevmem.birde o sabah kahvaltısı yok mu beni mahvediyor ya.sabah sabah portakal mı yicez.roxen sen bana yarın ki menünü yaz bizahmet.ben sen ne yersen aynısını yiyeyim.bakalım olacak mı
doğrudur ablam zor oluyo benimde pazartesi salı tatil günlerim ondan bu 2 gün iyi gider yoksa okul olduğu zamanlar bende zorlanıyorum:)Günaydınnnroxen2303 canım yaaa ben başlayamadım.. acaba bu tempoda nasıl ayarlarım ki çok kararlıydım amma olmadı. Affet.. Sabahları okula kızımla geliyoruz ikimizin kahvaltısı.. öbür çocuğun kıyafetleri derken telaşş telaşşş.. bi bakayım eğer bu cuma 68.0 olamazsam tempo mempo dinlemeyeceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?