Son 8 kilo..

aynı tempo bende de var sabah kalk ev topla akşam yemeği yap ufaklığa zorla kahvaltı yaptır kendin yap koştur koştur onu ananeneye bırak parkta oynat işe git akşam gel sofra topla çamaşır as..... birde benim ufaklık yeni çiş öğreniyor her yer kaka çiş...aynen telaş telaş telaş

roxencim birsen dukana geri döndü bugün.çünkü 69.5 oldum nihayet diyete 68 ile başlamıştım.durum vahim.
dukanda 3 gün atak var sonra protein sebzeye geçicem

bugün
kahvaltı 2 yumurta biraz peynir
öğlen 1 ton balığı biraz peynir
akşam et haşlama yiyeceğim.
şuana kadar 1.5 lt su içtim.
3 lt ye tamamlayacağım inşallah
1 saat pilates yaptım.
bu sefer kararlıyım gidecek bu kilolar
biraz toparlandım şekerler..

hertürlü dönüş makbulümdür yeterki bırakma

herkese iyi akşamlar:)
portakal diyetinin 1. günü yapıldı bugün
sabah : 1etimek , 1 portakal , 1 yumurta
öğlen : 1 yumurta , 2etimek , yoğurt , 1 portakal
akşam : 1 portakal , yoğurt , 1 etimek , marul
su :2 lt , 1 lt daha içilecek
spor : 35 dk cardio 30 dk ağırlılı karın bacak egzersizi

bugün spor salonuna sağlam bir dönüş yaptım bu resimde burda dursun 1 ay sonra before after yaparız , çok özeniyorum onlara

Eklentiler

• PicsArt_1448297716030.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 38
canım benim çok istiyordum ama ben başlayamıyorum.benim iki kızda hastanede yatıyorlar başlarındayım bende annemle bu gecelik anneme bıraktım dinlenmek için geldim.
ay kızlar iyi olsunda yaparız diyeti boşver sen sağlıklı enerji değeri yüksek şeyler ye ihtiyacın olacak , sizin yine sudan mı oldu bu çocuklar böyle kız

ayy eveet.. özenip özenip gene de yiyoruz sorun bu galiba..
bu akşam benim de spor var.. 69.5 im.. 67 olmak cumaya hedefimmmm
ablam biz o hedefi 68 yapalım ki gerçekçi ve sağlıklı olsun , senin için söylüyorum 1 haftada 2,5 kilo zor kendimden biliyorum inşallah verirsin:) yada 67,9 olsun 67sonuçta ben yeni geldim salondan şakaklarımdaki damardan gözle görülür nabzım hey yavrum hey

CANIM ağırlıkla egzersiz cidden zor.helal olsun sana diyorum.

roxencim burdayım.kızlar hepinize merhaba

dukanın 1.gününü başarıyla tamamladım.
sabah sonucuda gördüm.su kaybı olsada 69.3 ten 68.7 ye indim.bugün atak 2.günümdeyim.şuana kadar 2 lt su içtim.yatana kadar 1 lt daha içeceğim inşallah

bugünkü menü aynı benim

sabah 2 yumurta peynir
öğlen peynir 1 ton balığı
akşam kıymalı yumurta düşünüyorum

yediğim 2 lokma ama aşırı tokum.adeta midemde oturuyor.dukan böyle bir şey.protein yediğin için tok oluyorsun.inşallah işe yarar.

çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…