inşallah3 litre suyu da bi yapiim hele, bi de akşam 7 ve bitti gitti yapayım bu hafta kim bilir 67.0 de olabilirim cumaya
Günaydınnnroxen2303 canım yaaa ben başlayamadım.. acaba bu tempoda nasıl ayarlarım ki çok kararlıydım amma olmadı. Affet.. Sabahları okula kızımla geliyoruz ikimizin kahvaltısı.. öbür çocuğun kıyafetleri derken telaşş telaşşş.. bi bakayım eğer bu cuma 68.0 olamazsam tempo mempo dinlemeyeceğim artık.
hertürlü dönüş makbulümdür yeterki bırakmaroxencim birsen dukana geri döndü bugün.çünkü 69.5 oldum nihayet diyete 68 ile başlamıştım.durum vahim.
dukanda 3 gün atak var sonra protein sebzeye geçicem
bugün
kahvaltı 2 yumurta biraz peynir
öğlen 1 ton balığı biraz peynir
akşam et haşlama yiyeceğim.
şuana kadar 1.5 lt su içtim.
3 lt ye tamamlayacağım inşallah
1 saat pilates yaptım.
bu sefer kararlıyım gidecek bu kilolar
biraz toparlandım şekerler..
canım benim çok istiyordum ama ben başlayamıyorum.benim iki kızda hastanede yatıyorlar başlarındayım bende annemle bu gecelik anneme bıraktım dinlenmek için geldim.
canım çok geçmiş olsun nolduki bebişlerine ..
ay kızlar iyi olsunda yaparız diyeti boşver sen sağlıklı enerji değeri yüksek şeyler ye ihtiyacın olacak , sizin yine sudan mı oldu bu çocuklar böyle kızcanım benim çok istiyordum ama ben başlayamıyorum.benim iki kızda hastanede yatıyorlar başlarındayım bende annemle bu gecelik anneme bıraktım dinlenmek için geldim.
aMip olmuşlar galiba Çeşme suyu vermeyin dediler 3 gun oldu hala duzelme yokay kızlar iyi olsunda yaparız diyeti boşver sen sağlıklı enerji değeri yüksek şeyler ye ihtiyacın olacak , sizin yine sudan mı oldu bu çocuklar böyle kız
öğretmenler günün kutlu olsun canımaMip olmuşlar galiba Çeşme suyu vermeyin dediler 3 gun oldu hala duzelme yok
bugün spor salonuna sağlam bir dönüş yaptım bu resimde burda dursun 1 ay sonra before after yaparız , çok özeniyorum onlara
ablam biz o hedefi 68 yapalım ki gerçekçi ve sağlıklı olsun , senin için söylüyorum 1 haftada 2,5 kilo zor kendimden biliyorum inşallah verirsin:) yada 67,9 olsun 67sonuçtaayy eveet.. özenip özenip gene de yiyoruz sorun bu galiba..
bu akşam benim de spor var.. 69.5 im.. 67 olmak cumaya hedefimmmm
oyyş yoğunluğunu yesinler bitir işleri gel çabukYoğunum canım yaa :/
CANIM ağırlıkla egzersiz cidden zor.helal olsun sana diyorum.herkese iyi akşamlar:)
portakal diyetinin 1. günü yapıldı bugün
sabah : 1etimek , 1 portakal , 1 yumurta
öğlen : 1 yumurta , 2etimek , yoğurt , 1 portakal
akşam : 1 portakal , yoğurt , 1 etimek , marul
su :2 lt , 1 lt daha içilecek
spor : 35 dk cardio 30 dk ağırlılı karın bacak egzersizi
hoca programı bitirmeden bırakmıyo mecbur yapıyorumCANIM ağırlıkla egzersiz cidden zor.helal olsun sana diyorum.
çok iyiroxencim burdayım.kızlar hepinize merhaba
dukanın 1.gününü başarıyla tamamladım.
sabah sonucuda gördüm.su kaybı olsada 69.3 ten 68.7 ye indim.bugün atak 2.günümdeyim.şuana kadar 2 lt su içtim.yatana kadar 1 lt daha içeceğim inşallah
bugünkü menü aynı benim
sabah 2 yumurta peynir
öğlen peynir 1 ton balığı
akşam kıymalı yumurta düşünüyorum
yediğim 2 lokma ama aşırı tokum.adeta midemde oturuyor.dukan böyle bir şey.protein yediğin için tok oluyorsun.inşallah işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?