- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
size before/after fotosu atim
sağol ablam senden de bekliyorumwaaaoooow şahane!
devam.... devam.. devam..
öğlen ve akşamın karbonhidrat olmuş canım protein ve sebze ağırlıklı beslenmeni öneririrmakşam:kremalı domates çabuk çorba,3-4 tane patates,1 but haşlanmış
son ara : muz ceviz
yarın protein günü :) yapıcamöğlen ve akşamın karbonhidrat olmuş canım protein ve sebze ağırlıklı beslenmeni öneririrm
daha iyi olur tatlım.. evet az yiyorsun ama karbonhidrat olmuş yani kilo vermede çok gerçekçi sonuçlar getirmez bu sana..sen yazında 67 kilomuydunyarın protein günü :) yapıcam
ay canım maşallah bacakların incecik duruyor senin beforen benim afterim şuansize before/after fotosu atim
sağol canım ama sporu bırakmasaydın sende çok güzel inceliyodunay canım maşallah bacakların incecik duruyor senin beforen benim afterim şuan
allah şifa versin inşallah kötü bişey çıkmazkızlarım hala hastenede uyutup geldim başına kaynanamı bıraktım.yarıa 68i göremiyeceğim maalesef evde yemek pişemiyor 2gündür öğle akşam dışarda yiyorum.yarım benim için önemli bir gün inşallah kızımın filminde safra kesesi taşı çıkmaz yoksa ameliyat olması lazım
inş. canımallah şifa versin inşallah kötü bişey çıkmaz
bizide haberdar et canım.. bu gece yatmadanki duamda senin kızçelerde olacakinş. canım
kızzz gel kilonu söyle bakemyarın protein günü :) yapıcam
oooo çok güzell bir haber buçok sevindim ablacım hemde 400 gr eksik kırdın direnci vallahi artık gerisi gelirBuradayımmmm :)
68.6 ile mutluyum diyebilirim
Elveda 69....
oooo çok güzell bir haber buçok sevindim ablacım hemde 400 gr eksik kırdın direnci vallahi artık gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?