Son 8 kilo..

herkese iyi akşamlar:) hani ne kadar yesenizde doymadığınız günler olur ya onlardan birini yaşıyorum bugün menümü vereyim..
sabah : 1 yumurta , 1 dilim kızarmış ekmek
öğle : 200 ml süt , 4 form bisküvi (sözde evde yiyip çıkacaktım okula kaldı)
akşam : ızgara köfte , 2 dilim kızarmış ekmek , yarım kase yoğurt , domates (hala çok açım ekmeği 1 dilim fazla yememe rağmen)
portakalsız biz portakal diyeti oldu bugün buda benim sıradışı tarzım
spor bugün bende yok gün içerisinde yürüyerek 123 kal harcamışım yani yürümedim denebilir
su ise 1,5 litre kahveyi bol içtim bugün sade içiyorum ama suyun yerine geçmez tabi onu tamamlarım

kızlarım hala hastenede uyutup geldim başına kaynanamı bıraktım.yarıa 68i göremiyeceğim maalesef evde yemek pişemiyor 2gündür öğle akşam dışarda yiyorum.yarım benim için önemli bir gün inşallah kızımın filminde safra kesesi taşı çıkmaz yoksa ameliyat olması lazım

allah şifa versin inşallah kötü bişey çıkmaz

günaydın herkeslere:)
kilo : 66,0
65 i göremedik bugünde olsun sanırım verecek kilom çok kalmadığı için portakal diyeti çok etkili olmadı 2, seferde ama geçen yaptığımda da böyle olmuştu 2 gün sabit kaldı kilom 3. güne 900 gram gitmişti eğer yine öyle bişey olursa yarın sabah görebilirim belki 65 leri salı günü 66,1 di yani 100 gram gitmiş 3 günde bakalım sonuç ne olacak çok takılmamaya çalışıyorum sayılara mühim olan görüntü , karnımda sıkılışma hissediyorum sertleşmeye başlıyo bacaklarım inceliyor bu haftada 65 olamyıversin bu arada uyndığımdan beri boğaz ağrısı çekiyorum sesim gitmiş burnum kapalı arkadaşlarım hep hastaydı banada bulaştırdılar herhalde umarım ağır atlatmam

Buradayımmmm :)
Bu cuma kilom : 68.6
..mutluyum diyebilirim hedefim 67 idi malum gene hedefi tutturamadım

Elveda 69....

(not: tammm tamm regl olmak üzereyim, ve a dostlar bakınız, regli olcam diye 69'dan 70 e çıkmadım! Takvimim bugün olcaksın diyor, henüz olmadım bu biiir ve şişlik dahi olsa regl olurken de kilo verilebiliyor bu ikiiiii, lütfen yiyip yiyip hereketsiz kalmamızı ve kilo artışı yaşamamızı regliye bağlamayın bu üüüççç)
bana gıcık olmayın bu dööörrrtttt

Eklentiler

• upload_2015-11-27_10-40-51.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…