ivit ilk sayfalarda yazmıştım ondan görmemiş olabilrisinCanım senin de mi günlüğün var aaa hiç görmemiştim hayırlı olsun
hahahTakilirim arada cislari sana yazarım diğerlerine normal yemeği hem yalan soylememis olurum
merhaba canım ama hergün gelmiyosun senROXENCİM VE DİĞER ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA
roxen seni tebrik ediyorum kararlılığın ve azminden dolayı çok güzel bir rakam 66.
canım bende dukana devam.dukan biraz işe yaradı 68.00 idim bugün.bu hafta inşallah 67 li rakamları görmek istiyorum.ama bu sefer bırakmak yok
bugün spor yapmadım ben ve saf protein günü idi
sabah melemen yedim yumurtalı kıymalı
öğlen peynir ve hindi salam
akşam 2 yumurta veya tavuk yiyeceğim
bugün spor yapmadım ama hergün 50 dk plates hafta sonlarıda yürüyüş bandında 1 saat yada 50 dk yürüyüş yapacağım
ölçülerimde bir değişiklik yok.
göbeğimin biraz küçüldüğünü hissediyorum onun dışında pek farkeden bir şey olmadı
Noolsun canım yaa buralardayım :))
Umarım görmüş olduğum 68'i kaybetmem onu sıkı sıkı kucaklarım
Ama çok da sarıp sarmalamayayım yakında onla da vedalaşıp yeni sevgilim 67'nin kollarında olacağım.
evet malesef öyle oldu ya bende giremedim hiç tabi yazmayınca ipin ucu kaçtımrb canım 2gündür sitede problem vardı şimdi girebildim.dün diyete başladım.ama bi adı yok az yiyorum az öncede sporumu yaptım.
450 ip atlama,40 squat, 100 yan bölge hareketi,300 basen hareketi,200 mekik,100kalça hareketi
bu hafta 68i görmeliyim
EVET Canım kilo durumuna göre birkaç gün atak yapıyosun.ama sana tavsiyem netten dukan testi yap.orada sana ne kadar atak ne kadar seyir yapcağını söylüyor.merhaba canım ama hergün gelmiyosun sendukanın işe yaramasına çok sevindim sporuda aksatmıyosun ne güzel, belki bende sadece atak evresini yaparım bi ara saf protein mi oluyor o
evet ben dağıttım ve 2 günde 688 tekrardan68'im.. dağıtırsam kaybederim.. dikkat edersem bir hafta sonra 67 olurum :)
canım bu böyle 40 kilo 4 günde verilir ama sen 4 kiloyu 4 haftada veremezsin.kilo azaldıkça zor gidiyor.hatta senin vücudun kasa dönüştürüyor olabilir.bi kas yağ ölçümü yap derim ben.kiloları 2 haftada 1 girecem kızlar haftalık çok fark olmuyor yani bu cuma listeyi yenilerim siz güzel gidiyosunuz ama ben yerimde sayıyorum o kadar spor nereye gidiyo anlamış değilim varmı bana önerinizbety21 goldenheart B birsenbirsenbirsen
eczanelerde yapıyolar sanırım onu yaptırmak benimde aklımda yağ kas su oranımı ölçtürmek istiyorum ama fırsat bulamıyorumcanım bu böyle 40 kilo 4 günde verilir ama sen 4 kiloyu 4 haftada veremezsin.kilo azaldıkça zor gidiyor.hatta senin vücudun kasa dönüştürüyor olabilir.bi kas yağ ölçümü yap derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?