Son 8 kilo..

Takilirim arada cislari sana yazarım diğerlerine normal yemeği hem yalan soylememis olurum

ROXENCİM VE DİĞER ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA

roxen seni tebrik ediyorum kararlılığın ve azminden dolayı çok güzel bir rakam 66.

canım bende dukana devam.dukan biraz işe yaradı 68.00 idim bugün.bu hafta inşallah 67 li rakamları görmek istiyorum.ama bu sefer bırakmak yok

bugün spor yapmadım ben ve saf protein günü idi

sabah melemen yedim yumurtalı kıymalı
öğlen peynir ve hindi salam
akşam 2 yumurta veya tavuk yiyeceğim
bugün spor yapmadım ama hergün 50 dk plates hafta sonlarıda yürüyüş bandında 1 saat yada 50 dk yürüyüş yapacağım
ölçülerimde bir değişiklik yok.
göbeğimin biraz küçüldüğünü hissediyorum onun dışında pek farkeden bir şey olmadı

merhaba canım ama hergün gelmiyosun sen dukanın işe yaramasına çok sevindim sporuda aksatmıyosun ne güzel, belki bende sadece atak evresini yaparım bi ara saf protein mi oluyor o

Noolsun canım yaa buralardayım :))
Umarım görmüş olduğum 68'i kaybetmem onu sıkı sıkı kucaklarım
Ama çok da sarıp sarmalamayayım yakında onla da vedalaşıp yeni sevgilim 67'nin kollarında olacağım.

sabah : 1 haşlanmış yumurta , 2 etimek , 1 kk peynir , 5 siyah zeytin , limonlu maydanoz , yeşil çay
ara : 200 ml süt , 4 kuru kayısı
öğlen : 5 ızgara köfte , 2 etimek , 1 tabak salata
ara : yine süt
akşam : 1 kase şehriyeli tavuk çorbası , 1 tabak salata
su : 2 lt , 3 olacak
spor : 45 dk cardio , 30 dk ağırlık antrenmanı

iyi akşamlar herkese..
sabah : 1 yumurta , 1 etimek , 1 kk peynir , 5 zeytin , yeşil çay
öğle : 1 kase şehriyeli tavuk çorba , 1 kase yoğurt , 1 etimek
ara : 200 ml süt
akşam : 1 büyük kase salata , 1 etimek
ara : 1 yeşil elma
su : 2,5 litre
spor : 45 dk cadio , 45 dk ağırlık antrenmanı

mrb canım 2gündür sitede problem vardı şimdi girebildim.dün diyete başladım.ama bi adı yok az yiyorum az öncede sporumu yaptım.
450 ip atlama,40 squat, 100 yan bölge hareketi,300 basen hareketi,200 mekik,100kalça hareketi
bu hafta 68i görmeliyim

evet malesef öyle oldu ya bende giremedim hiç tabi yazmayınca ipin ucu kaçtı yeni bir hafta yeni bir ay diyerek başladım bende umarım bende 65 leri görürüm artık

merhaba canım ama hergün gelmiyosun sen dukanın işe yaramasına çok sevindim sporuda aksatmıyosun ne güzel, belki bende sadece atak evresini yaparım bi ara saf protein mi oluyor o
EVET Canım kilo durumuna göre birkaç gün atak yapıyosun.ama sana tavsiyem netten dukan testi yap.orada sana ne kadar atak ne kadar seyir yapcağını söylüyor.

bana gelince ben yine kaka kız oldum.benim 2 3 gündür tapu işim vardı.sabah 8 akşam 5 sokakta oluyosun.tabi hep dışardan hep hazır gıda diyet yapmak imkansız.bugün başladım tekrar lakin iki günde kilo tekrar 68.8 oldu.ben anlamıyorum.bugün dizginleri sıkılıyorum.yarından itibaren düzenli yazıcam

canım bu böyle 40 kilo 4 günde verilir ama sen 4 kiloyu 4 haftada veremezsin.kilo azaldıkça zor gidiyor.hatta senin vücudun kasa dönüştürüyor olabilir.bi kas yağ ölçümü yap derim ben.

canım bu böyle 40 kilo 4 günde verilir ama sen 4 kiloyu 4 haftada veremezsin.kilo azaldıkça zor gidiyor.hatta senin vücudun kasa dönüştürüyor olabilir.bi kas yağ ölçümü yap derim ben.
eczanelerde yapıyolar sanırım onu yaptırmak benimde aklımda yağ kas su oranımı ölçtürmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…