şimdide tartıl sabahta tartıl kilo aldınmı yoksaşuan çok su içtim tam net bilmiyorum doğru çıkmaz yarın bir sabhtan tartılır yazarım :) evet ya senin için bile spor yaparım ben :)
ya çok şişik karnım yahuu :) ben sporumu ve yeşil çayımı içmeye giidiyorum yarın görüşürüz yatmadan birde türk kahvesi içerimm :) şimdiden iyi gecelerşimdide tartıl sabahta tartıl kilo aldınmı yoksa
hadi iyi geceler sanada şimdiden, yarın bekliyorumya çok şişik karnım yahuu :) ben sporumu ve yeşil çayımı içmeye giidiyorum yarın görüşürüz yatmadan birde türk kahvesi içerimm :) şimdiden iyi geceler
canım bende tarih öğretmeniyim.bizde hiç atanma şansı yoktu.ben bıraktım zaten kendime ofis açtım emlakçıyım şuan.senin branş neydibety21 sınıf öğretmeni benim son senem fen bilgisi öğretmenliğ:) senşnde kutlu olsun günün:)
Ah canıııım kıyamam.işlerin iyi mi bari?emlakçılık zor diyorlar :/canım bende tarih öğretmeniyim.bizde hiç atanma şansı yoktu.ben bıraktım zaten kendime ofis açtım emlakçıyım şuan.
ablam ben 15 dk 6,5-7 km arası 4 eğimle yürüyorum , sonra 15 dk kondisyon bisikleti , 15 dk eliptic yapıyorum (17-20 km) arası... sonra bacak karın bel kol sırt göğüs heryeri çalışıyorum bi 45 dk bu sürüyor ağırlık antrenmanı yani .. bazı günler 30 dk pilates oluyor ama bu aralar kalmıyorum ben onaGünaydııııınnn
Roxencim sporda neler yapıyosun??
Ben:
Önce 10 dk. 4,5 hızda yürüyorum
10 dk. 6.0 hızda yürüyorum
2 dk. koşup
1 dk. yürüyorum
25-35 dakika yürüyorum
sonra squat ve bacak hareketleri
bel hareketleri
karın hareketleri (minderde yarım mekik)
10 dk. eliptik
5 dk. yürüyüş
esneme..
işin var ne güzel tarih bölümünde alım az oluyor malesef ( sanki bende çokcanım bende tarih öğretmeniyim.bizde hiç atanma şansı yoktu.ben bıraktım zaten kendime ofis açtım emlakçıyım şuan.
nerde kilo bildirimi kız sabah yazıcam dedin, menünü çok beğendim diyemem çünkü enerji verecek bişe yememişsin öğle yemeğinde onun yerine yanında sandviç felan götürsenesabah:ballı süt
ara:2 mandelin
öğle:2bisküvi 1elma 1 mandelin
ara:1 armut çok büyük ama :)
akşamırasa yoğurt galibaa :)
canım öğle yemişsin eritmişsin olur öyle arada kafana takmaiyi akşamlar herkese:) geldi grubun yüz karasıakşama kadar dersim var dedim ya öğleden sonrası iptal oldu, peki ben ne yaptım ; arkadaşlarım avmye gidelim dedi gittimmi GİTTİM , yemek yiyelim dediler yedimmi YEDİM , burger yiyelim dediler uydummu onlara UYDUM menüyü yazayım en iyisi
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 portakal , 1 yumurta
öğlen : 1 köfte burger , kola (zero) , patates (ağlicam yazarken ama bide o an görün beni zaten köfte yiyorum kızarmış değil diyerekten götürtüm yemeği)
akşam : 1 portakal , 1 kase yoğurt ( bu öğün yemek cezam)
su : 2,5 lt 3 olacak o
spora gelirsek bu konuda umut pırıltısı görüyorum kendimde 2,5 saat salonda kaldım canım çıktı ama ben o patatesleri yaktım efenim toplamda 1121 kal harcayarak bugünün sporunu sonlandırdım
bende durum bu
teşşekkür ederim tatlım seninde öğretmenler günün kutlu olsun (geç oldu ama ne yapalım )öğretmenler günün kutlu olsun canım
inşallah görürsün ,tekim diye üzülme kız ben hep tek kalıyom ben napimbu gece yanlızımkaynanam ve eşimi kızlarımın başında bıraktım ben eve geldim.malum okul var
size bir bakayım dedim.sabah 69.2 geldim 69.5i falan görmüştümde bu 1,5 yıldır gördüğüm en düşük kilo.sevindim açıkcası.cumaya inş.68leri görürüm
67 kilomnerde kilo bildirimi kız sabah yazıcam dedin, menünü çok beğendim diyemem çünkü enerji verecek bişe yememişsin öğle yemeğinde onun yerine yanında sandviç felan götürsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?