Son 8 kilo..

menüme gelelim bayanlar gelin sizde yazında bakalım yorumlayalım yahu:)
sabah : 1 haşlanmış yumurta , 1 kk peynir , 1 etimek , 5 zeytin , 1 acı biber
ara : 200 ml süt
öğle : fırında tavuk patates ( 3-4 dilim) , mercimek çorbası , 2 dilim ekmek , salatalık domates
ara : 1 yeşil elma
akşam : 4 ızgara köfte , 1 kase yoğurt , domates biber , 2 etimek
su : 2 lt
spor : 1 saat salonda çalıştım 40 dksı cardio 20dk ağırlık ve dışarda yürüdüm ondana 538 cal harcamışım , ayrıca asansör tadilatta 5. katta oturuyorum in çık in çık bacaklar gitti

gene hırslı gördüm seni canım...
bende bugun halkeğitimin açtığı spor kursuna gittim baya bi terletti..spora devam.

gene hırslı gördüm seni canım...
bende bugun halkeğitimin açtığı spor kursuna gittim baya bi terletti..spora devam.

bety cim ne iyi etmişsin.. terlemek çok iyi geliyor bana, hareketlere başlıyosun veee bi bakmışsın ter ter ter.. toksinlerden yağlardan damla damla kurtulmak diye buna derim ben

Bir gün önce yulaflı k.fleksli süt..
öğlen çok kötü - 3 börek biraz salata
akşam bir muz
spor
dönüşte soda ayran
(Ara öğünlerde şkrsz türk kahvesi + 1 kare bitter / Sütlü şkrsz nescafe 6 adet yulaflı bisküvi)

Dün sabah salatalık + kaşar +yeşil zeytin +bir dilimcik kepek ekmek.
şkrsz çay

öğlen yemek öncesi tuzsuz kavrulmuş fıstık + 2 kuru kaysı

öğlen: çorba + 2 kadın budu köfte / 1 ymk kş. püre

İkindide yeşil çay + 4 adet yulaflı bisküvi

Dün akşam doğum günümdü herşeye rağmen bence az yedim.. (misafirlerim vardı)
1 dilim evde yaptığım pizza
Bir kase kısır (bol yeşillikli)
1 dilim kestaneli pastam

günaydın bugünü cuma sanıp kilo bildirimi yapacktım
sabah : 2 yumurtadan omlet , 1 kk peynir , 2 dilim ekmek , 5 yeşil 5 siyah zeytin , 1 domates
bugün kahvaltıyı biraz fazla yedim evdeydim tadını çıkara çıkara yedim

65 misin bakiiim bunun sevinciyle bugünü cuma sanmış olabilirsin

SU ÇOK GÜZEL İNCELTİYOR BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM SU İÇMENİN.TAM 6 OLCAKTIM Kİ ŞU 2 GÜNLÜK TAPU İŞİ MAHVETTİ..NEYSE GÜNDE 3LT SU DUKANA DEVAM

KIZLAR MERHABA

bugün ben kaldığım yerden dukana devam.ama 2 günün acısı çıkacak tabi.

sabah 2 yumurta
az peynir
salatalık
biraz muz kaçamağı yaptım bir iki küçük dilim

öğlen
aç bitir salam ile
peynir ton balığı

akşam
sanırım yumurta ve yoğurt yicem eminde değilim.

tabi 3lt su sabah 45 dk pilates

canım son kilolar çok sıkıntılı gidiyor.ama sakın pes etme derim çünkü birden düşeceksin emin ol
inşallah öyle umuyorum bende:) senin menüde gayet güzel dukana uygun aslında bende sürekli atak evresi yapabilirim 1 hafta boyunca çünkü sıfır karbonhidrat alımı birden kilo verdiyor.. en yakın arkadaşım kendisi uzun yıllardır sporcu vücudu mükemmel 1 ay boyunca sadece protein yağ alarak ve sporla 9 kilo verdi tabiki erkek olduğundan metabolizması bizden daha hızlıdır ama sporla birlikte bizde bi 5 kilo veririz diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…