- 27 Eylül 2015
- 89
- 84
- 88
- 44
bende 2 günlük aradan sonra geri dönüyorumevet malesef öyle oldu ya bende giremedim hiç tabi yazmayınca ipin ucu kaçtıyeni bir hafta yeni bir ay diyerek başladım bende umarım bende 65 leri görürüm artık
65i görsem gerisi gelecek biliyorum ama işte göremedim bir türlübende 2 günlük aradan sonra geri dönüyorum
gene hırslı gördüm seni canım...menüme gelelim bayanlar gelin sizde yazında bakalım yorumlayalım yahu:)
sabah : 1 haşlanmış yumurta , 1 kk peynir , 1 etimek , 5 zeytin , 1 acı biber
ara : 200 ml süt
öğle : fırında tavuk patates ( 3-4 dilim) , mercimek çorbası , 2 dilim ekmek , salatalık domates
ara : 1 yeşil elma
akşam : 4 ızgara köfte , 1 kase yoğurt , domates biber , 2 etimek
su : 2 lt
spor : 1 saat salonda çalıştım 40 dksı cardio 20dk ağırlık ve dışarda yürüdüm ondana 538 cal harcamışım , ayrıca asansör tadilatta 5. katta oturuyorum in çık in çık bacaklar gitti
ekmek çok bile kaçtı bugün , çok iyi yapmışsın spor işinigene hırslı gördüm seni canım...
bende bugun halkeğitimin açtığı spor kursuna gittim baya bi terletti..spora devam.
yok daha zayıftımdaha iyi olur tatlım.. evet az yiyorsun ama karbonhidrat olmuş yani kilo vermede çok gerçekçi sonuçlar getirmez bu sana..sen yazında 67 kilomuydun
gene hırslı gördüm seni canım...
bende bugun halkeğitimin açtığı spor kursuna gittim baya bi terletti..spora devam.
günaydın bugünü cuma sanıp kilo bildirimi yapacktım
sabah : 2 yumurtadan omlet , 1 kk peynir , 2 dilim ekmek , 5 yeşil 5 siyah zeytin , 1 domates
bugün kahvaltıyı biraz fazla yedim evdeydim tadını çıkara çıkara yedim
tam 66.0 ama bakalım yarın nolacak65 misin bakiiim bunun sevinciyle bugünü cuma sanmış olabilirsin
goldenheart doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzel yaşlara kocaman kocaman öpüyorum [/Q
SAĞLIKLI MUTLU NİCE YAŞLARA
iyi akşamlar herkese..
sabah : 1 yumurta , 1 etimek , 1 kk peynir , 5 zeytin , yeşil çay
öğle : 1 kase şehriyeli tavuk çorba , 1 kase yoğurt , 1 etimek
ara : 200 ml süt
akşam : 1 büyük kase salata , 1 etimek
ara : 1 yeşil elma
su : 2,5 litre
spor : 45 dk cadio , 45 dk ağırlık antrenmanı
tam 66.0 ama bakalım yarın nolacakgram oynamıyor kaç gündür
inşallah öyle umuyorum bende:) senin menüde gayet güzel dukana uygun aslında bende sürekli atak evresi yapabilirim 1 hafta boyunca çünkü sıfır karbonhidrat alımı birden kilo verdiyor.. en yakın arkadaşım kendisi uzun yıllardır sporcu vücudu mükemmel 1 ay boyunca sadece protein yağ alarak ve sporla 9 kilo verdi tabiki erkek olduğundan metabolizması bizden daha hızlıdır ama sporla birlikte bizde bi 5 kilo veririz diye düşünüyorum:)canım son kilolar çok sıkıntılı gidiyor.ama sakın pes etme derim çünkü birden düşeceksin emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?