ay canım benim geçmiş olsuniyi akşamlar..
sabah : 2 yumurtadan yulaflı omlet , 4 siyah 4 yeşil zeytin , domates , maydanoz
öğle : 1 tabak yoğurt çorbası , havuç domates
akşam : salata ve yine yoğurt çorbası
aralarda kuruyemiş yedim (fındık-badem-kaju-a.fıstığı) fazla yemiş olabilirim çünkü acayip tok hissediyorum
su : 2 lt 3 olur yatana kadar
spor yarım saat dışarda yürüyüş , birazdan evde karın ve bacak egzersizleri yapacağım , içim sıkılıyor bugün ve son günlerde çok fazla baş dönmesi yaşıyorum bana dua edin canlar
cumaya kadar yakmaya bak o pastayıbugun spora gidemedim dinlenme gunu olsun benim i,çinde zor bir gündü.biraz pasta yedim affedin ama moralim bozuktu
vayyyyy çok iyi yakaladın beni vallahi çok az kaldı
mantıdan sonra koptum abla afiyetler olsun lakin bugün dengelersin sen ben biliyorum yarın tartıda artılara çıkmak yok sporda fazlada 3-5 hareket boll su , ödemide attınmı allahın izniyle eksilerdesinGünaydın
Dün sabah üç sarı kuru kaysılı, çörek otlu, üç kaşık eti lilalif yulaf ezmesi, üç kasık kflesk karışımı + süt
Dün öğlen 10 küçük parça tavuk, iki kaşık bulgur
Dün akşam bir kase tarhana çorba
Bir küçük porsiyon bol yoğurtlu mantı
Saat 19.45 de bir beyaz etipuf + 1 kare bitter
Ama akşam yemekten sonra şişmedim çünkü çok yemedim, etipuf gereksizdi..
67 olurken gün içinde öğen yemekte çıkan 3 adet şekerpareyi 1,5 - 1,5 iki güne pay ederek yedim.
Aralarda şekersiz kahve yanında bir kare bitter yedim ama bir kare artık beni kesiyor..
roxen2303 yol arkadaşım, artık sütlü çikolataya pek tahammül edemiyorum çok tatlı kokuyor ve şekerli geliyor
Bugün spor var, dün mantı yedim ama bu akşam bir dilim tb ekmeğe üçgen peynirden iki tane koyup yiyeceğim. artık bu kadarı da bana yetiyor.
Kızlar, şükürler olsun ki gerçekten yemedikçe yemeyesim geliyorABLAAA BU YEMEMİŞ HALİN Mİ dediğini duyar gibiyim roxen'im
iyi akşamlar..
diyet tarihimin en kötü menüsüyle geldim bugün anladım ki burası sakin olunca bende bir iradesizlik ortaya çıkıyor , daha doğru tabirle boşvermişlik oluyor, menüyü yazayım
sabah : 1 kupa türk kahvesi , 1 ç.kaşığı bal ( buna öğün denirse)
öğle : 1 havuç , çeyrek kaşarlı tost
akşam : 1 dilim vişneli 1 dilim portakallı kek ve yine 1 havuç
su : 2 lt
spor ise yok
berbat bir gün oldu tost ve kekleri arkadaşlarımın zoruyla yedim yoksa onlarıda yemiyordum
yürüyüş iyi olmuş canım ama sarma bana çok geldisabah : 2 yumurtadan yulaflı omlet , maydanoz
öğle : yok
akşam : 14-15 sarma , 1 kase yoğurt
su : 2 lt
spor : 1 saat yürüyüş
evet canım hemen şımarma 66da şımar bende geliyom oralara arkandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?