Son 8 kilo..

iyi akşamlar..
sabah : 2 yumurtadan yulaflı omlet , 4 siyah 4 yeşil zeytin , domates , maydanoz
öğle : 1 tabak yoğurt çorbası , havuç domates
akşam : salata ve yine yoğurt çorbası
aralarda kuruyemiş yedim (fındık-badem-kaju-a.fıstığı) fazla yemiş olabilirim çünkü acayip tok hissediyorum
su : 2 lt 3 olur yatana kadar
spor yarım saat dışarda yürüyüş , birazdan evde karın ve bacak egzersizleri yapacağım , içim sıkılıyor bugün ve son günlerde çok fazla baş dönmesi yaşıyorum bana dua edin canlar

ay canım benim geçmiş olsun

iyi akşamlar herkese...
sabah : 1 sandvinç (salam -kaşar-salatalık-domates) , çay
öğle : 1 porsiyon dalyan köfte , 2 kaşık yoğurt , 2 dilim ekmek
ara : elma
akşam : pattisli yumurta , çay
ara : 1 avuç kuruyemiş
su : 1,5 litre anca oldu bunu tamamlarım
spor : 5km yürüyüş , 349 kal yakıldı
not : sonunda regl oldum buna mutlu olacağım aklıma gelmezdi
acıcık sohbet muhabbet edelim yahu , bide bugün bana sütlü çikolata yeme hakkı versek

Günaydın
Dün sabah üç sarı kuru kaysılı, çörek otlu, üç kaşık eti lilalif yulaf ezmesi, üç kasık kflesk karışımı + süt

Dün öğlen 10 küçük parça tavuk, iki kaşık bulgur

Dün akşam bir kase tarhana çorba
Bir küçük porsiyon bol yoğurtlu mantı
Saat 19.45 de bir beyaz etipuf + 1 kare bitter

Ama akşam yemekten sonra şişmedim çünkü çok yemedim, etipuf gereksizdi..

67 olurken gün içinde öğen yemekte çıkan 3 adet şekerpareyi 1,5 - 1,5 iki güne pay ederek yedim.
Aralarda şekersiz kahve yanında bir kare bitter yedim ama bir kare artık beni kesiyor..
roxen2303 yol arkadaşım, artık sütlü çikolataya pek tahammül edemiyorum çok tatlı kokuyor ve şekerli geliyor

Bugün spor var, dün mantı yedim ama bu akşam bir dilim tb ekmeğe üçgen peynirden iki tane koyup yiyeceğim. artık bu kadarı da bana yetiyor.

Kızlar, şükürler olsun ki gerçekten yemedikçe yemeyesim geliyor ABLAAA BU YEMEMİŞ HALİN Mİ dediğini duyar gibiyim roxen'im

mantıdan sonra koptum abla afiyetler olsun lakin bugün dengelersin sen ben biliyorum yarın tartıda artılara çıkmak yok sporda fazlada 3-5 hareket boll su , ödemide attınmı allahın izniyle eksilerdesin

iyi akşamlar..
diyet tarihimin en kötü menüsüyle geldim bugün anladım ki burası sakin olunca bende bir iradesizlik ortaya çıkıyor , daha doğru tabirle boşvermişlik oluyor, menüyü yazayım
sabah : 1 kupa türk kahvesi , 1 ç.kaşığı bal ( buna öğün denirse)
öğle : 1 havuç , çeyrek kaşarlı tost
akşam : 1 dilim vişneli 1 dilim portakallı kek ve yine 1 havuç
su : 2 lt
spor ise yok
berbat bir gün oldu tost ve kekleri arkadaşlarımın zoruyla yedim yoksa onlarıda yemiyordum

yediklerin zararlı tatlişkom ama miktarı öyle az ki aç kalmışsın gibi geldi bana, yemek göremedim bu listede

sabah kahvaltım normal miktar beyaz peynir, 6 siyah zeytin, bir dilim tb ekmeği, bir kırmızı çiğ biber.
ohh misler gibi doydum.
ılık limonlu/tarçınlı suyu içemeye tam gaz devam..
11 de bir şkrsz kaave + 1 tanecik kare bitterim (ben bu çikolataya biterim) hemen kesiyo tatlı krizini bak haaa denemeyen varsa dimedi dime :) şiddetle tavsiye ederim ki yanınızda bulundurun. %80 dark bitter olcak.. ve bana lezzetli mi lezzetli geliyor o bir parça.

sabah : 2 yumurtadan yulaflı omlet , maydanoz
öğle : yok
akşam : 14-15 sarma , 1 kase yoğurt
su : 2 lt
spor : 1 saat yürüyüş

mrb kızlar ben 68.7 evet bunu hakettim bu hafta benim için psikolojik olarak zor geçti bide sinüzitten hep baş ağrıları dün akşam akşam üşenmedim markete gittim.tatlı cips aldım dibine vurdum kendimi mutlu hissettim bugun gene üşenmedim öğle paydosunda kızı okuldan alıp avmye burger yemeğe gittim onu eve bırakıp gene okula döndüm.ama bu sondu yarından itibaren kendimi toplicam inş.
akşam brokoli haşliyim dedim yetişemedim.yarım içli köfte ile 4lokma sucuklu yumurta yaptım yedim spora gittim.
1.5 saat zumba ve plates yapıldı
bu arada spordan yarım saat önce 1çay bardağı türk kahvesi içiyorum daha çok terletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…